משהו שיעזור לכם...

מיקיס

New member
משהו שיעזור לכם...

bmi - נוסחה לחישוב עודפי השומן... משקל הגוף בק"ג לחלק לגובה בריבוע ( בחזקת שתיים ). למי שלא זוכר סדר פעולות, קודם כל מחשבים את החזקה, ואז מחלקים בה את הגובה. הטווח: 18.5 - 24.9 מדובר במשקל תקין. 25.0 - 29.9 משקל יתר. 30.0 - 34.9 השמנת יתר רגילה 35.0 - 39.9 השמנת יתר חמורה. מעל 40 השמנת יתר מסוכנת!! אבחון נעים ולא מבהיל... מיקי

וואייי עם BMI42 אני עומדת למות?!?!?

הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תאכלס את צודקת השמנת יתר על כל סוגיה מסוכנת.. וזה לא בריא להיות שמן זה לא חדש לאף אחד... :) ~לין~

עופר 123

New member
ואיך בדיוק זה יעזור?

כל מי שאי פעם נאלץ לעשות דיאטה בחייו יוכל לדקלם את הנוסחה הזו, וכל אחד פה בפורום יוכל לתת הרצאה על "תזונה נכונה". אנחנו יודעים שאנחנו שמנים, זה בסדר
. דאגו להגיד לנו את זה כל החיים, ואנו מעודכנים היטב בנוסחאות. כאן מתעסקים בדברים קצת אחרים ולא במספרים.
עופר

solee

New member
אני עוד לא הולכת למות !!!! ../images/Emo13.gif

איזה כיף !!!!

תגידי...

את חושבת שאנחנו צריכות מספרים כדי לדעת שאנחנו שמנות? את חושבת שיש בפורום הזה אפילו אחת שלא שמעה סיפורי זוועות על בעיות רפואיות? ומה זה "אבחון נעים ולא מבהיל"? - זה "אתה עומד לקבל סכרת והתקף לב, אבל אוהבים אותך כמו שאתה ואל תשתנה"? אנחנו יודעות שאנחנו שמנות. שום מספר לא ישנה את זה, שום מספר לא יגרום לנו להרגיש טוב יותר.

ד קובי

New member
שלא לציטוט ואת חושבת שזה בסדר?

מדוע שום מספר לא יגרום לך להרגיש טוב? אתם משום מה בוחרים בדרך הקלה כי אולי כך נוח לכם ואינכם עושים מספיק על מנת לא להשאר שמנים. אבל בהחלט יש פתרונות להשמנת יתר.

ד קובי

New member
אילו פתרונות לעסת בדיוק?

אם באמת רוצים אז אין דבר העומד בפני הרצון

עופר 123

New member
אני רוצה להיות שחקן NBA

מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה. אני גם רוצה להיות זמר גדול ומתמטיקאי מחונן. מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה. אני באמת רוצה, וכדברי ד' קובי, אין דבר העומד בפני הרצון. חכה רגע, אני הולך להטביע לסל, להקליט דיסק חדש ולפתור כמה בעיות שלא נפתרו עד היום. קצתי ב"אין דבר העומד בפני הרצון". האמירה הזו מתה ביחד עם ההבנה שיש אנשים שונים, מבני גוף שונים ונפש שונה.
ע'

ד קובי

New member
אדון מנהל יש אנשים שונים זה נכון

והעניין של " אין דבר העומד בפני הרצון " מכוון כאן לנושא אחד ואם הבנת אותי אחרת אז צר לי מאוד. צורת הכתיבה שלך לא הולמת למנהל פורום.

עופר 123

New member
גם לנושא הזה האימרה הזו לא מתאימה

האימרה הזו מחלקת את האנשים לשניים - הטובים שיש להם כוח רצון, והפחות טובים שאין להם כוח רצון. אני לא מוכן לקבל את החלוקה ואת הסיסמא הזו. היא שיפוטית נגד כל מי שעלה במשקל והופכת אותו לחסר עמוד שדרה ונרפה. באשר לצורת הכתיבה שלי, היא הולמת שמן שמעצבנים אותו עם אימרות שאומרות שהוא חסר כוח רצון ונרפה.
עופר

ד קובי

New member
נושא זה האימרה מאוד מתאימה

השמנת היתר היא דבר הניתן לפתרון, אבל ישנם אנשים שפשוט לא יעשו אי אלו מעשים וייקחו אחריות על חייהם. בכל מקרה הבנתי את רוח הדברים כאן רק מתשובתך שלדעתי איננה הולמת מנהל פורום. כמנהל פורום לדעתי אתה אמור להיות יותר סבלני וגם אתה מתעצבן אתה צריך לספור עד 10 לפני שאתה לוחץ על " שלח ". אף אחד לא מנסה לחלק לקבוצות או לקטלג אנשים. פשוט רציתי לעשות משהו נחמד עם הפורום שלכם ביחד עם הפורום אותו אני מנהל (קיצורי קיבה), רציתי אולי להפגיש את האנשים מהפורום שלי עם חברי הפורום הזה. אני קורא כאן לא מעט וחשבתי שיהיה נחמד אבל כנראה שלא. בכל מקרה אני אתפוגג לי מכאן כי לא נחמד לי להיות מותקף כך. מאחל לכולכם/ן בהצלחה

ברור

כמה נירפים ועצלים אנו שאין לנו מספיק רצון לעשות ניתוח קיצור קיבה על מנת להיות רזים. פוי. באמת.

ד קובי

New member
חחחחח ארגמן אור

מישהו כתב שאתם עצלים? נכתב כאן המון אודות הניתוחים כדרך טיפול בהשמנת יתר, וכמעט כל מה שנכתב כאן אודות הניתוחים לטיפול בהשמנת יתר לא היה מדוייק. אני מבין מדוע אתם נגד ושוב אני אומר, אין בכוונתי לשכנע כאן אף אחד לעבור ניתוח כזה או אחר, אבל מה שבהחלט הייתי רוצה לעשות זה מפגש בין פורומים שאני חושב שיכל להיות דבר נפלא. היה יכול להיות מעניין לשמוע חוויות ודיעות שונות.

השמנת יתר אכן ניתנת לפתרון

יש הרבה דרכים להיפטר ממשקל עודף, טרם ניסו בבני אדם את כולן אבל הרעיון שאדם יכול להיות רזה מוסכם עליי לחלוטין - השאלה באיזה מחיר ומה בדיוק פתרנו. אם אנחנו מתייחסים לאדם כאל גוף אפילו בחזקת חפץ, הרי שכיום יש פתרונות נהדרים לאיבוד משקל עודף, כ"כ נהדרים כמו ניתוח ק"ק, במיוחד אצל מי שבוחרים לעשות כל פעם ניתוח חדש על מנת לשדרג את הקודם, כאשר מבטלים את רוח ונפש האדם אפשר גם לקצץ 75% מנפח קיבתו ולשכוח שהעסק אלסטי ובר התרחבות. אבל מה שמעניין לפחות אותי הרבה יותר מהנפח שאדם תופס פיזית, היא מה מתחולל בתוכו, מהם הפתרונות שאדם פרטי, א' למשל, זקוק לו בחייו, האם פתרון השמנת היתר שלו היא המהות של כל בעיותיו בחיים או שמא יש דברים הרבה יותר חשובים להתעסק בהם, כולל בריאותיים. לטענתך אנשי פורום זה בחרו בפתרון הקל ואני לא אטען מנגד שבחרנו דווקא בפתרון היותר מסובך ומורכב, מה שכן אטען הוא שבני ובנות הפורום, במיוחד אלה שכבר עשו איתו כברת דרך משמעותית, בחרו בפתרון הנכון ביותר עבורם. חלקנו הגענו למסקנה שניתוח קיתצור קיבה לא יפתור את הדברים שהיינו רוצים לחיינו, לא ק"ק ולא דיאטת אטקינס או אשכוליות ויטליה או תה טיבטי, חלקנו (כמוני) הגענו למסקנה הזו אחרי ניתוח כזה. זכור לי היטב בימי בפורום ק"ק שכאשר נכנס/ה אדם שעבר את הניתוח והתאכזב ממנו שפכנו עליו את זעמנו בטענה שבגלל שלו/ה אין כוח רצון וכו' והיא לא הצליחה אז .... ובקיצור העמסנו על אותו אדם את הרעיון שהוא כישלון ואנחנו גיבורים כובשים יצרנו, אני מתביישת עמוקות במילותיי שנכתבו בימים האלה, בושה גדולה עבורי היא לא לתפוס שגם השוטר שבבטן הוא לא תמיד הפתרון והדרך הנכונה עבור כל אדם. זכורים לי שמות האנשים שהספגנו במיליטנטיות הזו. ועדיין אני אומרת - הפתרון שנבחר בפורום הזה לא נשגב על הפתרון של המקוצרים, הוא פתרון אחר, וכמה טוב שיש פתרונות לדברים שונים עבור אנשים שונים. עקב כך, הודעות בדבר הרזיה פיזית היא כוח הרצון האמיתי ויותר מכך מחשבוני BMI ושאר נוסחאות להרזיה פיזית, נענות בשלילה, בעיקר על ידי האנשים שכבר תפסו שיש דברים עמוקים נפשיים-רגשיים להתפנות אליהם. ורק כדי לסגור את הפרופורציות - כיום, אחרי שהנחתי לחלוטין לתהליך הפיזי, עשיתי עבודה עצמית מעמיקה ולמדתי את עצמי שתי וערב, היום אני יורדת במשקל לבד, בלי גרם של כח רצון, סתם בשביל הכיף, לא מלחמה, לא מאבק, טבעת ריקה ופתוחה, והנה זה בא, בחיוך, בשאנטי-באבא.

chicka

New member
../images/Emo45.gif כפרות עליך-כל מילה פנינה

ורק כדי להוסיף - לא באמת נראה לי ש-ד' קובי מאוכזב עמוקות מסגנון הכתיבה של ע' 123, לעניות דעתי פשוט עצם העובדה שהוא לא מצליח לשכנע את הפורום ששוקל הכי הרבה בתפוז על מנהליו ביתרונות ניתוח קיצור הקיבה ומופלאות האושר שהוא מביא איתו - זה מה שמעצבן אותו. העובדה שאנחנו לא משתכנעים מסיפורי ההצלחה המסחררים. מכמה זה קל. רק כוח רצון, כולה כוח רצון מה הבעיה - רוחשים את זה ב1.99 בשופרסל דיל בסופ"ש.

ד קובי

New member
צ'יקה ראית ששכנעתי מישהו?

ראית שסיפרתי למישהו כאן בפורום הזה שהניתוח הוא הפתרון האידאילי? לא באתי לכאן לשכנע או לומר למישהו לעשות ניתוח. באתי רק כי אני עוקב אחר הפורום הזה ונכתבים כאן הרבה דברים לא נכונים אודות ניתוחים לטיפול בהשמנת יתר. החל מניתוח טבעת ודרך ניתוח שרוול קיבה, וכלה במעקף קיבה. אז לפחות אם אתם כותבים משהו שהוא יהיה נכון ולא מסולף.

רק לגבי ניתוח ק"ק

החברה הכי טובה שלי עברה אותו. היום רזונת. וגם- אופשזה בשל תת תזונה. מקיאה כל מה שאוכלת. נראית 15 שנה מבוגרת יותר . חלושה איברים חיוניים מתפקדים לא טוב כתוצאה מחסרים תזונתיים במשך שנים. האושר הגדול הזה של הרזייה .... ממש.

למעלה