משהו שיהיה מעניין לדעת -

AeroTom

New member
אצלי זה טיפה מתחלק

בעיקרון זה האלבום הרביעי. הוא הראשון שקניתי (אחרי שהכרתי את Stairway ו-Black Dog) והתחברתי אליו מאוד ואז קניתי גם את 1,2,3 ו-Houses. לתקופת זמן לא קצרה היו לי רק את האלבומים האלה ורק אחרי כמה זמן השלמתי את הדיסקוגרפיה וקניתי גם את כל האחרים. כל זה בא בעקבות חיבור אדיר עם האלבום השני, שפתאום הדליק אותי כ"כ אחרי אין-ספור שמיעות. אחרי שהשלמתי את הדיסקוגרפיה והגיע גם החיבור הגדול עם Physical Graffiti, אז בכלל הייתי עמוק בתוך הלהקה. ככה שהאלבום שהכניס אותי בגדול היה הרביעי והאלבום שהמשיך את זה וגרם לעוד הידלקות ואהבה-היה השני.

FuNky M0nK

New member
בעיקרון,

האוסף של ימים מוקדמים ימים מאוחרים. ואז קניתי את הראשון והרביעי שממש הכניסו אותי לזה.

afon

New member
תמיד הכרתי

ידעתי מי אלו לד זפלין והכרתי את סטרווי. ההכרה האמיתית של הלהקה הייתה דרך חברה שלי, היינו פשוט שוכבים שעות במיטה שלה ומקשיבים לתקליטים של לד זפלין. אז בעצם דרכה הכרתי את הדורס ואת לד זפלין, משם המשכתי לבד והתעניינתי יותר ויותר בלהקה.

yoyoyud

New member
אותי הכניס לשמוע זפלין

דווקא הBBC SESSION... חבר שלי שהשמיע לי אותו והתאהבתי.

Eyal Potter

New member
לד II

שמעתי על לד ושמעתי שהם להקה טובה אז קניתי את 2 והתחברתי....... ואני חדש

AeroTom

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

נשמח לדעת עליך עוד. שם, גיל, אלבומי זפלין ברשותך\אהובים ומה שבא ליד... אם אתה חובב זפלין אז הגעת למקום הנכון

noosh

New member
וואי, האמת שאני לא זוכרת

את סטרוואי הכרתי מכיתה ד', בערך, כשהתחלתי לנגן על חליל. וחזרתי אליהם בסביבות כיתה ט', אבל אני לא זוכרת איזה אלבום.. סביר להניח שהראשון או הרביעי. Dazed and Confused, או Black Dog, אחד מהם.

BananushkA

New member
אמרו לי להוריד את Remasters

המלא ופשוט אהבתי אותו... בעיקר את D'yer M'aker

AnnabeI Lee

New member
Remasters הראשון

זה נורא בנאלי, אבל לשמוע את כל השירים האהובים מכל האלבומים אחד אחרי השני נותן מן הערכה למפעל חיים שלם. הכשרון כל כך מרוכז שזה מכריח אותך לחשוב "וואלה- זו באמת הלהקה האהובה עליי".

שלי...

number fourכמובן...השיר הראשון שהכרתי של הצפלינים היה הולה לוטה לאב שרק היה מוכר לי לא ידעתי שהוא של זפלין(גם השם לד זפלין רק היה מוכר לי והדבר היחידי שידעתי עליהם זה שסטרוואי טו הבן)...בעיקרון הכרתי את זפלין בזכות אבא שלי ובזכות עומרי (מהפורום
) אני זוכר ששמעתי בפעם הרשאונה את סטרוואי וממש ממש לא התחברתי אליו..שמתי אותו ברקע במחשב ומולי היו המילים של השיר...אני רק זוכר שכאילו לקח לשיר במקום שמונה דקות איזה חצי שעה לעבור...אז סגרתי אותו באמצע(לפני הסולו אני חושב) וזה היה ממש ממש מזמן...שנה אחרי זה אולי עומרי הכיר לי את זפלין והתחלתי לשמוע אותם וממש ממש אהבתי...חר כך ניסיתי שוב לשמוע את סטרוואי וכמובן שהתאהבתי בו..האלבום הראשון שקניתי של זפלין היה 4 שממנו הכרתי את סטרוואי רוק אנד רול ואת בלאק דוג ואחרי זה אהבתי את כל האלבום וקניתי את II וIII כמובן שהתאהבתי בשלושת האלבומים ובכלל בכולם....אין שיר שאני לא אוהב של זפלין הם הלהקה הכי גאונית שיש
יחי הצפלינים מעופרת
!

למעלה