משהו שחשבתי עליו..

The Knight Girl

New member
משהו שחשבתי עליו..

אני כמעט בטוחה שהתאריך של וולדי זה ה25.12 אז זה אומר שהוא נולד בחג המולד! היום שבו כל הנוצרים מאמינים שנולד ישוע המשיח קצת מוזר שרולינג מולידה את הדמות השטנית בסיפוריה ביום שבו נולד ישוע...למרות שרולינג ממש לא אדם דתי,אבל זה בכל זאת חשוד.....

Pr0NgS

New member
נכון, אבל ידעו גם לפני הספר השישי

את תאריך יום-ההולדת של וולדמורט, וזאת ע"פ האתר של רולינג, שציין לו ב-31 בדצמבר!

yakovf2

New member
הוא לא, ה- 1.1 זה הברית שלו.

זה לפי חג המולד ב-24.12 הספירה 8 לאחר מכן.

נונו.

איך זה יכול להיות, או שגם אתה מדבר בציניות?
הרי התחילו את הספירה אם אני לא טועה משנת הרצח שלו, לא?
אז איך יודעים מתי הוא מת אם עוד לא היתה שנה לועזית? די, כלום כבר לא ברור לי. וחוצמזה, אם הוא אכן נולד ב24.12, אז זה סותר את מה שThe Knight Girl העלתה
.

yakovf2

New member
מה פתאום הרצח שלו? הם הרי

מאמינים שהוא עוד חי. לכן רצח בעיקרון לא היה. רדפו אותנו על כלום הזבלים האלה. גם יש הוכחות שדבילים הקטולים של אז השמידו. שעל פיו יהודה איש קריות פעל במצוות ישו ולא פעל נגדו,כולל הסגרת ישו לרומאים.

לא הבנתי שום דבר../images/Emo2.gif.

אני יודעת שהרומאים צלבו את ישו, ושהוא מת כמו שכל בן אנוש אחר מת [גם אם לא מוות טבעי
].

הספירה

השנה הראשונה לספירה היא השנה שהוא נולד כעיקרון ולא השנה שהוא מת, למרות שבעצם זה לא מדויק והוא נולד 4 שנים קודם.

ממ

נראה לי שהוא נולד בליל כל הקדושים. זה כתוב בספר מתי, מנהלת בית היתומים אומרת לדמבלדור. אם זה ליל כל הקדושים, זה התאריך שבו הוא רצח את לילי וגיימס, וגם זה מוזר..

ספירלי1

New member
אממ

ב"ה אולי הוא רצה לתת לעצמו מתנה ליום הולדת , ואני רצינית. תחשבו על זה, הוא רצה להרוג את האוייב שלו ביום ההולדת שלו!

Mrs Amber Bloom

New member
לא..../images/Emo41.gif

תאריך הלידה זה "ליל הסילבסטר"- לפי השישי. ככה שאו ב-30 או ב-31 ל-12.

yakovf2

New member
תחשבו בהגיון,למה חג המולד

ניקרא כך? מולד - מה הפירוש? מולד זה נולד,זה משהו נולד. מה נולד בחג המולד? ישו. מתי מתחיל חג המולד? 24.12. אז למה סופרים מה-1.1? כיוון שזה היום שישו הוטבל,( וכנראה גם עבר ברית מילה,למרות שהנוצרים בטח יכחישו.)

מה ה מצב

New member
לא ממש קשור לדיון...

אבל בא לי. ב1.1 רוב הסיכויים שישו לא הוטבל כי ההטבלה הומצאה אחרי המצאת הנצרות. ולא נראה לי שהנוצרים יכחישו שהוא עבר ברית מילה כי כולם יודעים שישו היה יהודי.(יש סצנה ממש מצחיקה בפגוש את ההורים שהיא והחבר שלה באים לבקר את החבר לשעבר והוא מגלף, הוא אומר שהוא עושה את זה בגלל שישו גילף בעץ, ואז יש שתיקה מביכה כזו והבת אומרת: החבר שלי יהודי. והחבר לשעבר עונה: מגניב, גם ישו היה.) (חחח מקווה שהיה מובן...) ובלי קשר, הלוחות שנה השתנו כמה פעמים במהלך ההיסטוריה, ככה שרוב הסיכויים שזה רק ציון יום מסויים שלא קשור למציאות...

yakovf2

New member
סימן שלא למדת עדיין על הנצרות

ועל ישו,כיוון שישו אכן הוטבל על ידי יוחנן המטביל. בגלל זה שמו. רק אני לא זוכר מתי הוא הוטבל. ואני חושב שהנצרות כן מכחישה שהוא עבר ברית מילה,הרי הם מכחישים שאמא שלו ( סליחה על הביטוי ) שכבה עם אבא שלו.גם בשביל להוליד אותו,וגם סתם כי היא אישתו. מה אימו בתולה וגם נשואה? אז הבעל הומו או משהו.

למעלה