:- / ...משהו שחשבתי עליו...
...ככה-FROM THE BACK OF MY MIND... קודם כל יצא לי לבדוק את הארכיון המקסים והמאמרים-כולל השאלות הנשאלות לרוב-אחלה. ציף ציף RULES! עברתי גם דרך מאגר התמונות. מה שהביא אותי לעלות שתי נקודות נורא חשובות: 1. מכיוון שכמו שכבר סיפרתי (או שלא) למרות שפינק פלויד הם פסקול הילדות שלי מהבית עד לפני אולי 4 שנים לא ידעתי אפילו איך הם נראים. ורק בלייב 8 ראיתי את כולם-מקרוב. ----מה לעזאזל קרה לדיוויד גילמור?! הוא היה..."BONAFIED HUNK" עד לפני 10 שנים. מה...מה קרה שם?!
הוא נראה...דיי הולם היום אבל הוא כמעט לא דומה לעצמו. טוב---עד כאן האנקדוטה הקלילה (מקווה שלא נלקחה ברצינות...)---עכשיו לנושא הרציני. 2. יצא לי לראות גם את התמונות האחרונות של סיד בארט-אלה שצולמו ע"י הפפראצי לפני האיחוד. והיה בזה משהו מאד מטריד. אני שואלת-למה? למה היה צריך לצלם את התמונות האלה??? ואז עוד לפרסם אותם בעיתון. המבט שלו בתמונות הוא של מישהו שמנסה לברוח מעצמו-למה לצלם אדם גדול בנקודה כל כך רגישה ולחשוף אותו ככה? זה לא "בריטני ספירס משתזפת על החוף"!!! אני לא רוצה שיראו את התמונות האלה- הוא לא רוצה שיראו את התמונות האלה-לפי מה ששמעתי שאר חברי הלהקה שנאו את התמונות האלה-. אולי אני טועה-אתם רוצים לראות אותם????? אני מעדיפה לזכור אותו כמו שהוא היה-בתקופה שהיה לו נוח (יחסית) עם חשיפה. לא היום כשהוא אדם שרק רוצה פרטיות עם עצמו. איפה עובר הגבול של החיות הבלתי יודעות רסן האלה שנקראות ה"פפראצי"?
...ככה-FROM THE BACK OF MY MIND... קודם כל יצא לי לבדוק את הארכיון המקסים והמאמרים-כולל השאלות הנשאלות לרוב-אחלה. ציף ציף RULES! עברתי גם דרך מאגר התמונות. מה שהביא אותי לעלות שתי נקודות נורא חשובות: 1. מכיוון שכמו שכבר סיפרתי (או שלא) למרות שפינק פלויד הם פסקול הילדות שלי מהבית עד לפני אולי 4 שנים לא ידעתי אפילו איך הם נראים. ורק בלייב 8 ראיתי את כולם-מקרוב. ----מה לעזאזל קרה לדיוויד גילמור?! הוא היה..."BONAFIED HUNK" עד לפני 10 שנים. מה...מה קרה שם?!