:- / ...משהו שחשבתי עליו...

Inis mor

New member
:- / ...משהו שחשבתי עליו...

...ככה-FROM THE BACK OF MY MIND... קודם כל יצא לי לבדוק את הארכיון המקסים והמאמרים-כולל השאלות הנשאלות לרוב-אחלה. ציף ציף RULES! עברתי גם דרך מאגר התמונות. מה שהביא אותי לעלות שתי נקודות נורא חשובות: 1. מכיוון שכמו שכבר סיפרתי (או שלא) למרות שפינק פלויד הם פסקול הילדות שלי מהבית עד לפני אולי 4 שנים לא ידעתי אפילו איך הם נראים. ורק בלייב 8 ראיתי את כולם-מקרוב. ----מה לעזאזל קרה לדיוויד גילמור?! הוא היה..."BONAFIED HUNK" עד לפני 10 שנים. מה...מה קרה שם?!
הוא נראה...דיי הולם היום אבל הוא כמעט לא דומה לעצמו. טוב---עד כאן האנקדוטה הקלילה (מקווה שלא נלקחה ברצינות...)---עכשיו לנושא הרציני. 2. יצא לי לראות גם את התמונות האחרונות של סיד בארט-אלה שצולמו ע"י הפפראצי לפני האיחוד. והיה בזה משהו מאד מטריד. אני שואלת-למה? למה היה צריך לצלם את התמונות האלה??? ואז עוד לפרסם אותם בעיתון. המבט שלו בתמונות הוא של מישהו שמנסה לברוח מעצמו-למה לצלם אדם גדול בנקודה כל כך רגישה ולחשוף אותו ככה? זה לא "בריטני ספירס משתזפת על החוף"!!! אני לא רוצה שיראו את התמונות האלה- הוא לא רוצה שיראו את התמונות האלה-לפי מה ששמעתי שאר חברי הלהקה שנאו את התמונות האלה-. אולי אני טועה-אתם רוצים לראות אותם????? אני מעדיפה לזכור אותו כמו שהוא היה-בתקופה שהיה לו נוח (יחסית) עם חשיפה. לא היום כשהוא אדם שרק רוצה פרטיות עם עצמו. איפה עובר הגבול של החיות הבלתי יודעות רסן האלה שנקראות ה"פפראצי"?
 

LEnnA no 1

New member
מסכימה לגמרי (בקשר לתמונות)

אבל תמיד יהיו את הפסיכוטים שיעשו הכל בשביל תמונה, ודווקא בגלל המצב שלו, ולא רק שהוא בורח מעצמו, הוא יותר בורח מהסביבה, זה מה שמושך את הציבור, לדעת עליו יותר, להכנס לפרטיות, כי כמה שהיא יותר מוזרה, ככה היא יותר מעניינת ומרגשת, ולאפאחד לא אכפת איך הוא מרגיש אם זה..... בקשר לגילמור... אם תסתכל טוב הוא בדיוק אותו בן אדם אם אותם תווי פנים, ובמיוחד אותם הבעות פנים(!), הוא מאד דומה לעצמו רק שהוא הזדקן, השמין והקריח, וזה יקרה לכולנו בסופו של דבר, וגמני חשבתי בהתחלה ש"זה בטוח אדם אחר, לא הגיוני" אבל אחרי שראיתי את פומפיי והרבה תמונות שלו בגיל מבוגר הרבה יותר, הבנתי שהוא כמעת ולא השתנה.
 
לגבי סיד והתמונות

יש כאן איזון מאוד עדין. מצד אחד, נכון שיש כאן פגיעה מסויימת בפרטיות שלו (גם אם התמונות חוקיות), כי הוא אינו רוצה שיצלמו אותו או שיפנו אליו בכלל, וזה מפריע לו. מצד שני, ההתעניינות הציבורית בו היא מובנת, וכך גם הרצון לראות כיצד הוא נראה כיום - ולו כדי לדעת שהוא בסדר. חבל רק שהוא אינו מסכים להתראיין או ליצור קשר, כי אז זה היה הרבה יותר קל. כמדומני שרק התמונה שהופיעה בספר Madcap - תמונה מלפני 3 שנים שבה הוא נראה רוכב על אופניים - היא תמונה "רשמית", שכן משפחתו אישרה אותה.
 

Inis mor

New member
שמתי לב...

אבל שלא כמו רוג'ר ווטרס שהשתבח בגילו המופלג וקיבל איזה פריזורה הוליוודית משהו...! (כולם אומרים שהוא דומה לריצ'ארד גיר ,לא?) זה שהוא עבר את ה 60 (או בקושי עבר)-לא מחייב שהוא לא ישתבח עם הגיל. כמו שאמרתי בפעם הראשונה...אמא שלי עדיין דלוקה עליו-אחרי כל השנים האלה! אז אני מקבלת את זה.
 

afon

New member
אממ גבול?

סביר להניח שהגבול עובר איפה שהוא בין לגרום למותה של הנסיכה לבין תמונות ערום של אשתו של טוני בלייר. לצערינו (או למזלינו) סיד בארט בהחלט אינו מספיק פרובוקטיבי בשביל לא לפרסם תמונות שלו.
 

חרטושה

New member
מצד שני,

תמיד יש צד שני. סליבריטאים אחרים מקיימים בדרך כלל יחסים סימביוטיים, כלומר יחסים של תן-וקח עם התקשורת וזה כולל גם את הפפראצים. בית המלוכה הבריטי למשל, החליט בעצמו ולמען עצמו לפתוח את דלתותיו בפני העיתונות והפפרצי בשנות ה-60' כחלק ממסע יחסי הציבור שלו ומלחמה על דעת הקהל ששואלת את עצמה מידי פעם (די בצדק): למה בדיוק אנחנו צריכים לשלם מהמיסים שלנו בכדי לממן את בית המלוכה ולמה זה טוב? גם סליבריטאים אחרים סובלים חלקית מהפפרצי, בכל מקרה לא באותה מידה שהם היו רוצים שנאמין שהם סובלים. הם לא בדיוק קורבנות. זה מה שנקרא יחסי ציבור, כלומר פרסומת, אלא שבניגוד לפרסומת רגילה זו ניתנת להם בחינם. אני לא בטוחה שסיד סובל לגמרי מהנוכחות של הצלמים. בכל מקרה, אין לי דרך לבסס דעה מוצקה בנושא . יכול להיות שהוא בכלל אדיש לקיומם של הצלמים ויכול להיות שהנוכחות שלהם לא כל כך מפריעה לו בעצם. הכל ספקולציות.
 

Inis mor

New member
לגבי הנושא הרציני...

אני לא יודעת! יש בזה משהו מאד פולשני. אני גם מאד אנטי פפראצ'י באופן כללי ויש לי דעה שלילית עליהם. בעיקר בגלל הדוגמאות שפרסמתם. זה נכון שאומרים ש "any publicity is good publicity" אבל...את מי התמונות האלה משרתות בדיוק?! אין בהם יחסי ציבור לכלום-כי הוא כבר לא דמות ציבורית!!! זה נכון שהוא היה ועבודתו ומורשתו הם לנצח כאלה...הוא לא מקדם סרט, הוא כבר לא עושה מוזיקה. הוא רוצה להיות לבד, הוא רוצה פרטיות, הוא רוצה שקט-ואני מבינה את זה! זה לא קל...כל בעיה שלא תהיה לו. אני יודעת דבר אחד או שניים על בעיות בבריאות הנפש מאנשים מאד קרובים אלי והדבר האחרון שהם רצו זה לראות אחרים...אז לפרס תמונות?!?!?! ...אז בטח שהסקרנות היתה הורגת אותי לדעת איך הוא נראה היום. וזה רק אני-אבל לא בכל מחיר. שוב יכול להיות שאני מקצינה, אבל כמו שאמרתי-הפפראצי מעוררים בי חלחלה.
 

חרטושה

New member
זה נושא מצוין ומאד ראוי לדיון בעיני

הפפרצים מבחינתם אומרים שאנחנו, כלומר הקהל, קובעים את תו המחיר על "הראש" של כל ידוען. במילים אחרות, הפפרצים מספקים לנו את מה שאנחנו רוצים לראות ואת מי שאנחנו מגלים בו עניין כקהל. אם לאנשים לא היה איכפת מסיד בארט, סביר להניח שאף אחד לא היה טורח לצלם אותו. זה עניין כלכלי לגמרי. אגב, יש כל מיני סוגים של פפרצים. אני לא יודעת מה אומר החוק בבריטניה, אבל מאז ששוורצי נעשה מושל קליפורניה מאד הקשיחו את החוקים בנושא הזה שם. יש את הפפרצים שפשוט עומדים ומצלמים, ויש את הפפרצים שגם מטרידים באופן אקטיבי, כלומר מנסים לגרור איזושהי תגובה מהמצולם באמצעים פרובוקטיביים. יש את אלה שחודרים לשטח הפרטי של הסלב בכדי לצלם אותו/אותה ברגעים יותר אינטימיים, בקיצור יש כל מיני שיטות פעולה פה. ממה שנראה לי, הצילומים של בארט הם יחסית די "תמימים".
 
למעלה