משהו שחשבתי עליו

gokussj2

New member
משהו שחשבתי עליו

נגיד גוקו בסאגת קיד בוו אפשר להגיד שהוא חזק מאוד :) נניח מישהו בא ותוקע לו איזה סכין בעין (וגוקו לא מתנגד כמובן לצורך העניין) אז מה בעצם הוא מאבד עין או שמרוב עוצמה גם העיניים שלו הן חזקות כל כך שגם הן לא פגיעות , זה עניין שמעולם לא עלה פה יש הרי מקומות בגוף שאי אפשר לחזק מעניין איך אקירה טוריימה היה עונה על השאלה הזאת

segev1989

New member
גם אני חשבתי על זה. כאילו נגיד גוקו

נורא חזק אבל כשצ'יצ'י נותנת לו סטירה רואים הכל אדום וכאלה אבל אם מישהו יתן לו פטיש בראש אז הוא יישבר.. אני פשוט חושב שאף אחד לא יוכל לתת לא סכין בעין כי הרפלקסים ששלו בכאלה רמות שהוא יתחמק מכל מצב ככה שבן אדם פשוט לא יוכל לדקור אותו....

Celbi2

New member
הוא יפגע מזה ואפילו יש עובדות לזה..

בסאגת הדרקונים גוקו נפגע בעין וניהיה עיוור

Celbi2

New member
הוא יפגע מזה ואפילו יש עובדות לזה..

בסאגת הדרקונים גוקו נפגע בעין וניהיה עיוור

gokussj2

New member
אה פה הבעיה

זה gt , ובסידרה חסרת כל היגיון הזאת שלא נעשתה ע"י אותם יוצרים גם רואים שבתור סופר סייאן 4 הוא נחתך מזכוכית באצבע , ממש לא כדאי לקחת דוגמא מעונת gt , אבל בואו תתארו מצב שהוא ישן ומישהו בא ותוקע לו סכין בעין , הרי אין לו איזה שריר בעפעף ככה שעם כל הכוח הזה עדיין יש מגבלות שלעולם לא ניתן לשפר

segev1989

New member
יש בזה משהו.. למה יש שלושה איברים ש

שאי אפשר לחזק: שיער אוזניםם ועיינים ואיבר המין(ללא גסויות) אז כמה שהוא יתאמן הוא לא יוכל לחזק את זה

אני חושב

שהוא יתעוור אבל זה לא סביר מכיוון שלא יצליחו לפגוע בו... אבל אם הוא ישן אז אולי.

ghony

New member
כנראה שכן

אבל לכו תדעו אם כוח הסיבולת האדיר שלו הוא לא על כל הגוף :S

dekel555

New member
אני גם חשבתי על אם

מישהו יתקע לו סכין בלב! כאילו אני לא מבין הסכין תישבר או משהו? זה לא יכול להיות ואם כן אז זה ממש מפגר לא יכול לקרות מצב ולא חשוב כמה מתאמנים שהגוף שלך כל כך חזק שאי אפשר לתקוע בו איזה חרב חדה!

gokussj2

New member
בגוף עצמו כן יענו שרירים אבל עיניים

למשל זה כבר משהו אחר

mysterious V

New member
זה כנראה פרט

קטן שהוא לא טרח להשלים כנראה, כי אם ננסה ליצור סדרה בלי חורים עלילתיים מסוג זה, אז זה לא יהיה אפשרי, וחבל לא לעשות את הסדרה בגלל דבר קטן כזה. אבל אני חושב שהאפשרות שהעין היא פשוט יותר רגישה הגיונית בהחלט.

digiash

New member
לא יקרה כלום

למה נראה לכם שהעור על הגוף יכול לספוג פיצוצים אטומיים אבל העין\עפעף עושיים ממשהו אחר? :\ לא. הם עמידים כמו כל השאר וכל הפיצוצים שהוא ספג אינספור פעמים בפנים יותר חלשים מחוד של סכין? לא. ועובדה שלא קרה כלום האנרגיה שלהם מגנה על כל הגוף

ANGELUSPIKE

New member
אפשר להיפגע מסכין...

והוכחה היא סאגת טראנקס העתידי שהוא נלחם נגד פריזה אז הוא חותך אותו לגזרים וחרב שלו לא איזה חרב קסומה ומיוחדת רק חרב חזקה.

gokussj2

New member
אוקי אז תגובה גם לך וגם ל-digiash

דבר ראשון digiash חשבת בדיוק על מה שאני חשבתי , ולדעתי ההסבר הוא שלא משנה מה חוזק החומר ממנו העין עשויה כי מה שמשנה פה זה בעצם רמת הקי שהיא גורמת להכל להיות חזק אז סבבה הסברנו דבר אחד עכשיו לגבי החרב של טראנקס לדעתי הסיבה היא פשוטה ברור שהחרב עשויה ממתכת רגילה ולא משנה כמה חזק הוא הכה איתה בפריזה היא עדיין צריכה להישבר וההסבר הוא פשוט , טראנס השתמש בחרב ככלי עזר כי יותר קל לחתוך איתה מאשר עם היד למשל , אז הוא פשוט בזמן המכה עם החרב הוא עוטף אותה בהילה שלו וכך החרב בעצם לא נשברת אבל עדיין אפשר להשתמש בה כמו חרב וכהחכה לכך יש את הקטע שטראנקס בוחן את גוקו ונלחם בו אז שם רואים בדיוק איך ההילה הצהובה עוטפת גם את החרב

shiups

New member
רוצים הסבר טוב אז הנה

ככה כל דבר יכול לחתוך כל אחד הוכחה היא שגוקו שמפחד מאוד מזריקות אבל הוא מקבל זריקות וחוד של מזרק פחות חד מסכין חדה מאוד וגם יאג'ירובה חותך את הזנב של ווג'יטה וליג'ירובה אין איזה כוח מי יודע מה אך בכול זאת הוא חותך את הזנב של ווג'יטה כאשר הוא במצב קוף למה העיניים והשיער ואפילו הבגדים לא נפגעים אז ככה כל לוחם כאשר הוא נלחם בדרך כלל יש לו הילה ואנרגיה שבה הוא בוחר להשתמש אם להגנה או להתקפה במלא פרקים יש לוחמים שכאשר מתקיפים אותם הם עושים בועת הגנה ולכן לא פוגעים בהם אבל בתחלס כל אחד יכול להפגע בכל חלק בגוף מסכין אבל זה תלוי בו אם הוא יגן על עצמו יש עוד מלא דוגמאות לזה למשל כאשר גוקו נהיה חלש וגוררים אותו על האדמה הוא משתפשף וגם בגדיו נקרעים במלא פרקים רוצים עוד דוגמאות רק תגידו יש מלא

gokussj2

New member
לדעתי הסברתי א תזה יותר טוב

כי תחשוב על זה שאם כל הזמן מה שהיה מונע ממנו להיפגע בחלקים רגישים זה ההילה שלו אז הוא בכלל לא היה נפגע גם מאגרופים כי כביכול יש לו הילה שמגינה עליו , אבל עובדה שהוא נפגע וגם חוטף פיצוצים של אנרגיה לפנים ולא קורה לו כלום , לדעתי זה ההילה עצמה אלא הקי עצמו שנמצא בגוף שלו הוא שגורם להכל כולל העיניים להיות חזק , והאמת היא שרק בנאמק עוד לפני שהוא היה סופר סייאן אז היה את הקטע שהוא פוחד ממחטים , גם כן אז הוא היה עוד יחסית חלש לעומת המשך הסידרה , זה היה עוד לפני שהוא קיבל את התוספת כוח במכונת הבראה , הפעם השניה שרואים שהוא פוחד ממחטים היא בג'יטי בתור ילד , אז להזכיר לך שגם אסור לקחת דוגמא מהסידרה הזאת כי היא הורסת הרבה דברים ומשבשת את העלילה , ככה שנשארנו רק עם פעם אחת שראו שהוא מפחד מזה ולדעתי אחרי שהוא נהיה חזק יותר , שום מחט או סכין יכולים לגרום לו לאיזה שהיא שריטה אפילו

shiups

New member
אני בכלל לא בתוח שזה נכון

ואני לא אומר שההילה היא המגנה אלא חלק מההגנה כוח הקי הוא העיקרי אבל רק כשהוא בפעולה אם תרביץ לא כשהוא לא מעלה את הכוח שלו תפגע בו וכאשר הוא מעלה את האנרגיה אז אין סיכוי שתפגע בו זה היה מאוד כללי אבל ככה זה בעיקרון לפי דעתי ולפי פרקים בסדרה

vegitto ssj

New member
כן בכלל זו סדרה דמיונית...

היא גם מאד ישנה ודמיונית אז היה פעם (לפני שסל בא) שקרילין זרק על גוקו אבן כשהוא ישןת והוא מת מכאבים אבל בקבות הוא עף דרך סלעים ומפוצץ אותם באגרוף! חוץ מזה אם אני הייתי נלחם נגיד בסל הייתי תקע לו סכינים בעיניים (שאין שם שרירים) והוא הייה מתעוור ואז גוקו היה מחטיף חו בקלות!!

למעלה