משהו שחשבתי עליו...

WoLfN

New member
משהו שחשבתי עליו...

נכון תמיד יש את השאלה של "אם מי קארי בסוף? עם טיקיי או עם דייויס?"? אז חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שזה בול כמו המקרה של טאי-סורה-מאט, שבסוף זה לא מאט וסורה, וגם לא טאי וסורה, אלא טאי ומאט. מה שאני אומר הוא שזה לא דיוויס וקארי, וגם לא טיקיי וקארי, אלא טיקיי ודייויס! תגובות הזוית, אני נואש.

טוב, אני לא פאנגירל, אבל אולי.

וחפש את תמונת הסיום של עונה 02. סורה התחתנה עם מאט ורואים את זה על הילדים שלהם.

קורורו

New member
*מהנהנת*

אני לא פאנגירל XD...

Snake Bandage

New member
תראה, יש רק שני זוגות רשמיים.

יש את ימאטו וסורה, עם הבת והבן שלהם, ויש את קן ומיאקו, על כל שלושת ילדיהם. חוץ מהם, אין עוד זוגות בתוך חבורת הדיג'יגורלים היפנים. אבל אם מדברים על זוגות מחוץ לחבורה, אז יש סיכוי גבוה שמימי התחתנה עם מייקל, משום שהבן של מימי נראה כמו מייקל עם צבע השיער והעיניים של מימי. וטואי אמרו שארוקנימון ומומימון חזרו לחיים והיו ביחד בסוף (!!HA!! EAT THAT), אבל לא הראו את זה. אבל זהו.

Ryuichis Girl

New member
אממ....

אני לא יודעת מה לגבי טיקיי ודיויס אבל יש המון תמונות שמוחיחות שזה שטאי ומאט "ביחד" נכון ואתם לא רוצים לראות לאיזה תמונות אני מיתכוונת

קורורו

New member
את מדברת על פאנארטים.

תמונות שציירו מעריצים, ולא הסדרה. בסדרה יש הוכחה מוצקה לכך מאט וסורה התחתנו. הרבה כאן (אהם אהם - אתם יודעים למי אני מתכוונת פה!!!) מעדיפים לחשוב שהם התגרשו כמה זמן אחרי או משהו.... אבל בסדרה הם נשואים.

תאמת

אני מעדיף לחשוב שהם פשוט החליטו שהם רוצים ילדים ומאט לא רצה אם פונדקאית וסורה לא הפריה מלאכותית אז הם החליטו לעשות ילדים משותפים וזהו למה הם צריכים להיתחתן בשביל זה?

בסדר, אבל אלה פאנארטים.

הכוונה שלי שבאופו רשמי, לא יגידו מה שאתה אמרת על זה שיש להם ילדים והם לא נשואים, כי אני חושב שזה מבלבל ילדים.

ביכלל אמרו שהם עשו נשואיים?

זכור לי הזוג היחיד שהיתחתן זה היה קן ויולי אני לא זוכר שאמרו שסורה ומאט היתחתנו ויש להם פשוט ילדים דומים אז אנשים הסיכו שהם היתחתנו אבל זה יכל ליות שוב המוח שלי ששוכח דברים ומה שאמרתי זה מה שאני מעדיף לחשוב אפילו שניראה לי שאמרתי את זה ובקשר לדיון שלך על זה שהדיג'יגורלים לא הופכים לנתונים (לא זוכר בדיוק איך היא אמרה את זה אני לא מוצא את העיתון שרשמתי את זה עליו)"אנחנו(ניראה לי) לא יודעים איך אבל לרגע אחד הם הפכו לדיגיטלים" משו כזה סרט שני שטאי ומאט ניכנסו למחשב ואמרו גריימון מלחמתי גרורומון מתחכתי וכל זה

למעלה