משהו שחשבתי עליו....

Mandy18

New member
משהו שחשבתי עליו....

שלום רותי, עם כל הדיבורים על 2012 אני חושבת לעצמי שיש אנשים שיכולים לקחת את זה לקיצוניות ולהתפטר מעבודה או לעזוב את האוניברסיטה וכו' הרי זה הזמן לעשות מודעות עצמית כידי להיות מוכנים, אז זה לא אומר שצריך לקחת הפסקה מהחיים ולהתמקד בנו? ושאלה קשורה לזה - מה באמת יקרה לכל השגים שלנו, או לרכוש שלנו וכו'? משום מה אני מדמיינת שכל הדברים לא ממש יהיו נחוצים? תודה רבה!

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה

את צודקת שיכול להיות שיהיו אנשים שיתנהגו בצורה כזאת וזה מאוד לא אחראי ולא נכון, כי אנחנו לא יודעים מה באמת יהיה ואיך זה יהיה. לקחת הפסקה מהחיים? איך אפשר לעשות את זה? הרי לחיות זאת ההזדמנות שלנו לסגור מעגלים ולסיים אותם דרך אינטראקציה עם אנשים ולא דרך בריחה לאי בודד ולעשות כל היום מדיטציות זה לא יגרום לנו לסיים מעגלים. לא הגענו לעולם בודדים הגענו לעולם מיושב ויש לכך סיבה. באנו לכאן כדי לסיים את התיקונים והשיעורים שלנו וזה בטח לא יקרה באיזה חושה מבודדת. לעשות מדיטציות אפשר לעשות בכל מקום להיות מחובר אפשר להיות בכל מקום. נכון כשנעבור החומר או יותר נכון העולם החומרי לא יהיה חשוב שום דבר חומרי לא עובר מימד, עד כמה שהבנתי אפילו לא הבגדים שלנו.

well being

New member
מה בלי בגדים...?

ומה בדיוק עם כל מה שאני קונה בכיכר המדינה? לא חבל השקעתי הרבה אני מקווה שלפחות יחלקו לנו עלי תאנה בכניסה למימד הבא..לא נעים.

obobus

New member
טוב, כנראה שאין ברירה

וצריך לחזור לעשות כושר

Mandy18

New member
תודה רותי!

זה נכון באמת אי אפשר יהיה לדעת 100% מה יקרה ולכן אי אפשר להיות קיצוניים לפה או לשם. תודה על התשובה!

../images/Emo13.gifמנדי,יקירה

נראה שקצת איבדו את הקרקע סביב הנושא הזה. איני טוענת לכאן או לכאן,למרות שדעתי האישית היא שנסחפו הרבה, ולא קצת... רק מזכירה את מה שאמרו על שנת תשמ"ד,באג 2000, ואפילו ממש לאחרונה על המאיץ חלקיקים.... עליות בתדר ושינויים מתרחשים כל הזמן,ולא לפי תאריכים מסויימים, להזכירכם שבמימדים האחרים אין באמת זמן כמו אצלינו,ואין באמת תאריכים שעוברים בצורה הזאת. פרופורציות,זאת המילה שנכונה כאן.להסתכל בהומור וחיוך,כי עבודה פנימית, עבודה על המידות והתפתחות נכונים היום כמו לפני שנה,חמש שנים וגם עשר-תמיד מועילים ועושים טוב,בלי קשר לנבואות זעם כאלו או אחרות. נכון שאת 2012 ציירו בנופך נעים ויפה,אבל ראיתי כבר תיאורים שהפילו פחד על אנשים. במימדים האחרים ממש,אבל ממש לא מעוניינים או משתמשים בהפחדה, כל מה שקשור לכך נובע ממוחם ושיכלם הקודח של בני תמותה כמוני וכמוכם, ולא מתיקשור נקי וטהור. זאת,כמובן,תפיסתי-איש באמונתו יחיה בשימחה. לילך

למעלה