משהו שחשבתי עליו...

Woogyman

New member
משהו שחשבתי עליו...

ולא מצאתי איפה לשרשר. לא היה מגניב אם היינו רואים את נתנאל פראט (הדמוי-היטלר ההוא מהעתיד) בסוף העונה השלישית? הרי הוא אמור לקחת חלק פעיל בכל העניין של החשיפה של המכשפות. היה מגניב אם היו מראים אותו בטלוויזיה או אם הוא היה מתחיל לנסות להיבחר או משהו...

Woogyman

New member
אה ו..

לא ראינו את קול בעתיד. נכון שהם לא ידעו עוד שתהיה כזאת דמות, אבל אולי קאל גרין (השחקן פוטבול) רצח אותו?
אמרו שהוא רצח מישהו קרוב לפיבי.

Ophel McNeil

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי!

תחשבו על זה, זה מסתדר מצוין, הסדרה ממשיכה, הזמן עובר, קול מחליט להפסיק להיות שד בשביל פיבי - ומאבד את הכוחות. אבל יחד עם זאת, עכשיו הוא גם פגיע כמו כל בן אנשו רגיל, ומסיבה כלשהי קאל גרין הורג אותו. פיבי שומעת שפגעו בקולוש שלה (*קול מלא לעג*), מאבדת את הצפון, והורגת את קראל גרין. אגב, כמה מפתיע - אני וסם חשבנו את אותו הדבר, שוב. אני מתחילה להריח אלטר איגו פה.

Woogyman

New member
זה דווקא יהיה מצחיק

אם אחרי כל החיים של קול כשד, הקרבות שלו עם מכשפות, ההשמדות והחזרות שלו, מי שיהרוג אותו סופית יהיה בן אדם רגיל. חוץ מזה שמצידי להרוג אפילו את קול אם זה בשביל קרב מלא אפקטים של חשמל וורוד בין פיבי לקאל גרין :)

As I Am

New member
*אפילו*?? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

מצדי פשוט להרוג את קול

1Shir

New member
מצד אחד זה רעיון יפה

אבל מצד שני כל הקטע בפרק ההוא היה שהן בעצם משנות את העתיד. העובדה שהן לבסוף לא השתמשו בכוחות שלהן כדי להתנקם בפראט, מנעה את הרצון שלו לחשוף אותן בעתיד. כך שנראה לי שאם היו מראים אותו זה היה קצת לא קשור ומבלבל. דווקא המכשפה שירתה בפייפר היתה שם יוצאת דופן. בהתחלה חשבתי שיהיה איתה משהו יותר משמעותי, שהיא מישהי שיכולה לעזור להן. הרי היא גם מכשפה, לא? (כמובן חובבת ולא בעלת כח אמיתי כמו המכושפות) "Our job is to protect the innocentes, not punish the guilty" שיר.

Woogyman

New member
כנראה

אם היא הייתה מכשפה עם כוחות היא הייתה מבינה כמה המכושפות חשובות ולא הייתה יורה באחת מהן..

אוקיי תסבירו לי משהו ../images/Emo58.gif

אתם מבססים פה הרבה מהדברים שקורים/עתידים לקרות על הפרק השני בעונה השנייה שהם נותנות ביקור קטן בעתיד נכון? עכשיו אף פעם לא ראיתי את הפרק אבל ב4X07 פייפר אומרת לפיבי שהם ראו הרבה דברים בעתיד שלא ייקרו... אז לא הבנתי- כל מה קרה ב-202 ייקרה או שזה לא יהיה? I´m Confused!

למעלה