משהו שחשבתי עליו

chris benoit1

New member
משהו שחשבתי עליו

עכשיו שמעתי את ממשיכים לרוץ בערוץ 24 וכמו שכולכם (או חלקכם) יודעים זה מועתק מבלינק 182... אז פשוט חשבתי על הדבר המטומטם הזה של העתקת שירים מחו"ל...ולא רק סינרגיה עושים את זה מלא..אלא גם ביט 69 שהעתיקו מלהקות פופ פאנק..ותחשבו שעוד אחרי זה ילדות בנות 12 מצביעות לסינרגיה כהרכב השנה ועוד חושבות שכל החומר שלהם מקורי...זה להקות שפשוט יורקות בפני הרוק הישראלי בלי בושה.

וואי חחח שנים לא היתה הודעה כזו

יחיו הקנאים ויסבלו

בת אלי91

New member
לא כל קליפ/שיר שנשמע דומה לאחר, הועתק..

אתה יודע, יש כ''כ הרבה קליפים ושירים היום, שמן הסתם תוכל למצוא לפעמים דמיון בין כמה שירים/קליפים. חוץ מזה, שאתה באמת מצפה שנגיד לך כאן, בפורום של הלהקה, ''כן,אתה צודק, סינרגיה האלה מעתיקים על ימין ועל שמאל,למה ישבנו והצבענו להם בכלל?'' אם זה מה שאתה חושב, סבבה, זה לגיטימי, אבל זה חסר טעם לרשום ביקורת חסרת בסיס שכזו במקום שברור שלא יסכימו איתך.. שבוע טוב גם לך

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gifצודקת

כמו שאמרת..היום אתה ממציא איזשהו לחן וזה יכול להיות דומה להמון דברים כי זה קשה למצוא משוו שלא עשו זה תמיד מזכיר משוו שכבר פעם עשו..בכל שיר אפשר למצוא דמיון לשיר אחר..ככה זה

שלומיתת

New member
הכינוי שלך ממש מוכר לי משום מה

לא משנה. בכל אופן, גם בלינק 182 לא בדיוק המציאו את הסגנון, ככה שהגיוני שזה ישמע קרוב.אמרתי קרוב,לא אמרתי דומה. חוץ מזה, אם כבר לעשות השוואה,תביא/י לינק לשיר ה"מועתק" ונראה..שיהיו לך הוכחות!

סליחה?../images/Emo6.gif בתור אחד שאוהב בלינק, אפשר לדעת

מה הקשר בין ממשיכים לרוץ לבלינק? באלוהים, אני אוהב את 2 הלהקות מאוד, ואם אפשר לדעת מה דומה בהם... ובטח שמועתק...

בלינק זה בכלל פאנק והרבהיותר שונה, תשמעו שירי

ם שלהם ותבינו שזה אפילו לא סגנון, זה גם אחד מהקבוצות של הרוק, אבל סינרגיה אפילו לא אותו סגנון... אני חושב שאלו אחד הדברים הגרועים שהבאתם כדי לציין שסינרגיה מעתיקים..

כןכן.. יש שמועות שהם גם העתיקו מהדרדסים לא?

נו באמת... אף אחד מהלהקות לא המציא את הגלגל... סינרגיה בעצם הודו שהם לוקחים השראות מלהקות אחרות, הם לא מעתיקים אני בטוחה שגם בלינק לא המציאו את המוזיקה וגם הם לוקחים השראות ממקורות אחרים.. אין מה לעשות,אני גם מצאתי פעם שיר של להקה [לא זוכרת כבר איזו] שהפתיחה שלה ממש הזכירה לי פתיחה של שיר של סינרגיה.. אבל מה? הלהקה הזאת קמה לפני סינרגיה בכלל! [ואם מקשיבים טוב ומאטים קצת את הקצב של השיר של אותה להקה זה ממש ממש ממש דומה!] אז מזה אומר? שהלהקה העתיקה מסינרגיה? לא נראה לי... במוזיקה, כמו באופנה, כמו בכל דבר אחר, יש לפעמים דברים דומים, לפעמים כן זה כבר גובל בסוג של העתקה.. אז כל תו שטיפה דומה ישר נגיד שזה מועתק?

שובב39

New member
יש לי משו לעגיד לך

אם הלהקה קמה לפני סינרגיה והוציאו את השיר לפני סינרגיה אז סינרגיה אולי הם אלה שהעתיקו ולא ההפך

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהיא תיקנה את עצמה..^^

"הלהקה קמה אחרי סינרגיה"

מממ..

תראה, זה לא תמיד נכון יש להקות\זמרים שלוקחים שירים ומשנים רק קצת. ולגבי סינרגיה לפחות חצי[או אפילו יותר] זה חומר שהם יצרו לבד אבל גם את השיר "חום יולי אוגוסט" הם גם "העתיקו" משלמה ארצי אבל הם שינו אותו בצורה ממש גדולה[= לילה טווףף

הם ממש ממש ממש ממש אבל ממש לא העתיקו

משלמה ארצי הם עשו לשיר גרסת כיסוי.. הם מעולם לא אמרו שזה שיר שלהם ומן הסתם הם קיבלו את האישור של שלמה ארצי יש הבדל של שמיים וארץ בין העתקה לכיסוי... העתקה זה להגיד שסינרגיה ישבו, שמעו שיר של בלינק [או של הדרדסים מצידי] ואמרו, וואלה, זאת פתיחה טובה, בואו נשים אותה בפתיחה שלנו.. כל להקה שמכבדת את עצמה ואת המוזיקה שלה לא תעשה את זה. ועוד משו שאני לא מסכימה, כל החומרים שלהם הם יצרו לבד. כן, יש קטעים שהם טיפה דומים לקטעים משירים אחרים, שוב, אף אחד פה לא המציא את הגלגל. לפעמים התת מודע גם יכול להוציא דברים. הרי הם ממציאים מנגינה, הם לא ממציאים אותה מהאוויר.. יכול להיות שפעם הם שמעו שיר אהבו את הפתיחה, ואז כשהם הלחינו שיר משלהם אז יצאה להם פתיחה דומה.. כי מה לעשות גם למוזיקה יש גבול וטבעי שדברים יראו וישמעו דומים... סורי שחפרתי, אבל אני לא מסכימה כלכך עם מה שאמרת אה כן.. לא הספקתי להגיד לך- ברוכה הבאה

כן והם העתיקו גם מזוהר ארגוב!!

וכדי שאנחנו התמימים לא נשים לב, שינו לו את הלחן.

למעלה