משהו שונה -

פלורנס1

New member
משהו שונה -

בחרתי להעלות לכם תמונה מיוחדת שצילמתי לא תראו כמותה . הכלב שלי כבר תשוש מכל השירשורים, מכל הלעיסות, מכל המרתונים, ה"בחור" חזר ממרתון שהיה עד לשעות הקטנות של הלילה. לא הגעתי למרתון כי הייתי צריכה לקרוא את כל מה שנכתב פה בפורום. שבוע טוב וחנוכה שמח לכולם .

מה יפו דבריך

כל הכבוד על השליטה בחומר, נראה לי שאני צריכה אותך לצידי באולפן, חישבי על כך. בנצי תירם המחבר לחן של דניאל סמבורסקי "באה מנוחה ליגע, ומרגוע לעמל......" " הוי , הוי, ארץ חמדת לב! השמיר, השית. ביר סוד יתום בגב. בשמים עיט"

ליאורה - שני דברים שוליים.

אשמח כמובן לעזור לצידך באולפן. נשאר רק לסגור על תנאי השכר והנילווים שאני עשויה לבקש. ועוד משהו : המילים שצטטת אינם מהשיר "באה מנוחה ליגע" המילים הם מהשיר "הוי ארצי מולדתי". המילים : שאול טשרניחובסקי / הלחן : נעמי שמר. המבצעים : "הגבעתרון" הריקוד זוגות של שלום עמר משנת 1978. כל טוב לך יקירתי. מירי.

מירי היקרה

ידוע לי מה ציטטתי, עשיתי לך מבחן קטן ואת כמובן עמדת בא, לא היה שום קשר לבאה מנוחה ליגע. אם שמת לב התחלתי את הציטוט של "באה מנוחה...." והמשכתי לדבר אחר. מורה או לא מורה? טעות שלי שלא ציינתי זאת. ויום טוב גם לך חביבתי. ליאורה

בו כמובן

ולא בא, שוב טעות הקלדה פטאלית שלי, מה יהייה, את מכירה קורס מזורז בכתיבה עיורת? ליאורה שאוהבת ללמד וללמוד

למעלה