משהו שהתחלתי לכתוב

משהו שהתחלתי לכתוב

אוקי, אין לזה שום קשר לרומח, אבל זה משהו שהתחלתי לכתוב בחופש הגדול האחרון והפסקתי מתי שהלחץ בלימודים החל לעלות. בינתיים יש שישה וחצי פרקים. אני רק רוצה שתקראו ותגידו לי מה דעתכם.

גם אצלי הוא לא עולה../images/Emo6.gif

עדיף שתשמרי אותו. בכל מקרה אם גם אז הוא לא יפעל אני אפרסם בהודעות.

SaberTooth

New member
אבל למה פה../images/Emo35.gif

אם אין לזה קשר לרומח, אז למה פה
יש מספיק פורומים של כתיבה יוצרת בתפוז שבהם אתה יכול לפרסם את מה שכתבת.

Ophel McNeil

New member
קהילה, סייבר, קהילה. ../images/Emo117.gif

הדבר הזה, שמתבגבש, וכדאי לעודד אותו? יופי.

SaberTooth

New member
ואת זו שאומרת...

שאני צריך להיות קל יותר על כפתור המחיקה...

Ophel McNeil

New member
כשזה הצפות, ../images/Emo117.gif

כשזה קללות, כשזה דברים לא משורשרים, דברים לא מנושלצים, כ*שיש* איפה לנשלץ, לא כשזה דבר שאחד מחברי הפורום מפנה אל השאר בבקשה לדעתם - דבר שרק יכול לגבש אותנו כקהילה. להיפך, אני מוחמאת ממה שהאביר (??) עשה, זה מראה שאכפת לו מה אנחנו חושבים. :)

טוב, אם אתה לא רוצה, לא צריך

פרסמתי את זה פה בגלל שתי סיבות: 1)בגלל שאנחנו קהילה, כמו שאופל כאן אמרה, וחשבתי שיהיה נחמד לחלוק את זה עמכם. פרסמתי את הסיפור הזה(איזה סיפור? זאת ההתחלה של ההתחלה) בזמן שכתבתי אותו בפורום העז הכאוטית שבינתיים הספיק למות. 2)כי אני רוצה לקבל ביקורת מאנשים שאוהבים דווקא את ז'אנר הפנטזיה וכמו כן גם סוג הפנטזיה שאני אוהב- הרי לא בגלל זה אנחנו בפורום הזה?

D gitaL

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק בגלל זה שירשרתי פה ביומו את הסיםור שלי על האורקים... שלא זכה להרבה תגובות וזכה הלרבה קטילה על היותו OFF אני מצטער אבל גם אצלי לא עולה

Palass

New member
היי

לי זה עלה.... חלא הספקתי עדיין לקרוא הכל, אך מה שהספקתי זה נחמד.. אני ארחיב מ אוחר יותר אם סייבר לא יתנגד

Palass

New member
הא, וסייבר,

אני מאמינה שכל מי שבא לפה הוא חובב פנטזיה ובגלל, הממ, חוסר בפורומים מהסוג הזה (יש כמובן, את אלה של המשחקי תפקידים וכל זה אבל, זה בכלל לא אותו סוג של פורום) אני חושבת שזה טוב לא להיות סגורים רק על רומח.. אם כבר אז כבר, מה דעתכם לעשות תחרות כתיבת של ספורים קצרים (פנטסיה, מד"ב או כל נושא שקשור) או משהו דומה? בפורום מד"ב שהיה פעם בסקר-נט (מת למדי, לא?) עשינו דבר כזה, וזה הלך טוב.. מה דעתכם? דל"א (=דבר אחר לחלוטין) מישהו יודע איזה מ"ממלכות נשכחות" או בכלל ספרים במיצוב פעם הוציאו אופוס הוציאו מחדש?

Arana

Well-known member
מנהל
אופוס

הוציאו עכשיו מחדש את טרילוגיית האלף האפל.

nedisrael

New member
הגדר/הגדירי סיפור קצר.

משום מה לכל אדם יש את ההגדרה האישית שלו לאורכו של סיפור קצר. אבל תחרות נשמעת כדבר נחמד. סייבר, הוא פרסם בגלל שיש לו קשר די ארוך טווח עם חלק מהאנשים פה והוא רוצה שדווקא *הם* יעבירו ביקורת.

Palass

New member
הארוך שלו?

מצידי זה יכול להיות גם 20 עמודים... או עמוד אחד. האורך לא משנה העיקר האיכות (סיפור קצר זה כינוי...) אני עצמי לא כותבת טוב, מה אתם?

SaberTooth

New member
לא נראה לי...

עד כמה שבאמת חשובה לי הקהילה בפורום, יש מספיק פורומי כתיבה בתפוז (אפילו יש פורום לכותבי מדע בדיוני) בהם אפשר לערוך את התחרות הזו. מה גם שכמעט כל פורום כתיבה בתפוז עורך תחרות דומה פעם בכמה חודשים.

D gitaL

New member
טוב אנשים, אם אתם מתעניינים אתם יכו

לים לקרוא גם את שלי, סיפור שלא נגעתי בו למעלה משנה מסיבות שונוץ. יש אנשים שקראו אותו אבל יש ממש הרבה אנשים חדשים בפורום, אז אי מפרסם אותו. תהנו. חשוב לציין שזה לא|הגדש| פאנפיק ולא מסתמך על שום מקור קודם לגבי שום מידע.

Palass

New member
סיפור נחמד

עצבן אותי שהוא נפסק באמצע, אבל נחמד.. (רמז! רמז! רמז!) אם לא אכפת לך אני אעיר כמה הערות לשיפור (לדעתי) (אל תתיחס אם אני ביקורתית מדי לטעמך, זה הטבע שלי :~) להרוג אחד מהחבורה על התחלה, מביא לא רק מזל רע אלא גם חוסר רצון מפתיע להמשיך בהרפתקאה. אם זה היה משחק תפקידים הייתי אומרת שאיזה שחקן התייאש מוקדם מידי, או שהשה"ם נפטר מאיזה דמות שהוא לא בנה טוב אבל עבד עליה הרבה זמן... עוד דבר, זה שהבאת (ככה כותבים את זה?) פירוט רב על האבנים, היה מיותר... אולי לא במקום... והחבורה שלהם התגבשה הרבה יותר מידי מהר.. (אומרים שמתגבשים כשיש צרות אבל בכל זאת..) והם בכלל לא מתייחסים לאיבה (ויש כזאת, לפחות לויטרים) של הגזעים כולם מקבלים את כולם כולם כ"כ חביבים ונחמדים שזה כמו שמשי אומר, דביק ומגעיל ( : .. הם רגישים נורא, אין שם אף 'גבר' אחד.. (?לכאורה בינתיים?) ואין מספיק מתח, או דמות אחת שהם יפחדו ממנה ספציפית. אבל כמו שאני רואה את זה, לא מראים לחמור חצי עבודה, אני לא יכולה להעיר על מה שאני לא יודעת אם יהיה, אז אני אפסיק כאן. ד"א חברה שלי אומרת שבגלל שאני לא יודעת לכתוב אז יש לי יותר מידי דרישות (שלדעתה לא מוצדקות - הטעם שלנו דיי שונה במה שקשור לפנטסיה) מהכותב ושאני בכלל לא מבינה חצי מהיופי של הדברים שהם ככה. ושלכתוב יש מספיק דילמות איך לכתוב בלי שאני אעיר הערות מיותרות כך שתבין את המצב..

תשובות

1)הרגתי דמות שלא הובא עליה שום מידע קודם לכן חוץ מהשם. אני לא רואה בזה שום דבר נורא. 2)המידע על האבנים הכרחי. מאוד. זה מביא רקע טוב לעולם שבו מתרחש הסיפור, כמו גם רקע למה שעומד במרכז העלילה. 3)עד כמה שאני שמתי לב הם לא ממש מגובשים. הם לא פעלו כצוות שנלחמו, והם קצת AWKWARD(לא מצאתי מלה מתאימה יותר בערית) בגישה ויחס אחד לשני, חוץ מאלו שמכירים כמובן. 4)הם לא רגישים, הם אנושיים(מבחינה רגשית), וזה דבר שהיה חסר לי מאוד ברבים מספרי הפנטזיה שקראתי(כן, גם הרומח). 5)בינתיים, כמו שרשמתי איפשהו כאן, זאת רקע ההתחלה, בניית עלילה שתילך ותסתבך. למען האמת חשבתי כבר על הכל, פשוט אין לי זמן לכתוב. צפויות הפתעות רבות בדרך. 6)אני מבין, כיוון שגם אני ביקורתי מטבעי.

למעלה