משהו שהרגיז בחדשות

אז בעצם

מדובר בקונספירציה זדונית ומתוכננת היטב של המשטרה ? מנהיגים מיוזעים מתכנסים במרתפים חשוכים וחושבים כיצד לגרום לכולם לשנוא את כולם? הקראדי הזה..תמיד נראה לי חשוד.

InDaHouse

New member
הכי אני אוהב איך שגזענים ולאומנים

מגיבים כשמוטחת ביניהם סוגיית גזענות המשטרה. אני לא אוהב לענות אלא לשאול - תגידי, איך את מסבירה את אלימות ונחישות המשטרה באירועים X ואת השקשוק שלהם מול ערביי טייבה?

אצל אנשים כמוהו

כל מי שהוא ציוני או קצת פטריוט הוא "גזען" (בתרגום חופשי משמאלנית קיצונית - סתום ת'פה) או לאומן. בעצם כל מי שאינו "אנרכיסט" (עוד מושג דימיוני כמו פציפיסט) הוא גזען לאומן.

קצת גזעני מצידו

לקטלג כך את כל מי שלא שותף לדעתו.אולי לא גזעני במובן הקלאסי אך בהחלט אפשר להגדירו כגזען לדעות של אחרים. מה בדיוק הבעיה עם זה שהמשטרה לא מבצעת את תפקידה ? זה לא מה שהם רוצים, האנרכיסטים ? איש הישר בעיניו יעשה? מה להם ולמשטרה ואכיפת חוקים ?

זה חלק מהטריטוריה של להיות קיצוני

להיות סגור, צר מחשבה, צר ראיה, בדרך אצלם יש שחור או לבן, הצבעים האחרים כלל לא קיימים. זה קיים באותו אופן גם בימין הקיצוני הכהניסטי בדיוק כמו שבשמאל הקיצוני, מה שמצחיק שכל צד בטוח שהוא מה זה שונה מהשני, כל צד אפילו נעלב מעצם הראיה, למי שבשוליים אין את היכולת לתפוס פרספקטיבה, מאחר והזווית ראיה שלו באה מהפינה, יש לו את העמדה שלו ויש את כל השאר - הימנים, גזענים, פאשיסטים, לאומנים וכו' או מאידך, מהצד השני - השמאלנים, הבוגדים, הפחדנים ומשתפי הפעולה עם המחבלים.

מזכיר לי..

איזו בדיחה על דיקטטור "ליברלי" שהכריז "אני נגד עונש מוות וכל מי שיתנגד לי מות יומת.."

InDaHouse

New member
לא אמרתי שאתה גזען

תקרא שוב. בכל אופן לא ענית על השאלה - כיצד אתה מסביר את הפחד של המשטרה מלהיכנס לטייבה ואת האומץ מול מפגיני אוקטובר.

לנדסמן

New member
ואתה

איך אתה מסביר את האומץ מול מתנגדי ההתנתקות? את מעצר בנות ה-12? שבירת העצמות?

InDaHouse

New member
אתה לא רוצה לענות לי ושאני אענה לך?

אני מסביר את זה ככה - המשטרה היא אויב העם ולא ידידו. המשטרה מגנה על השלטון מפני זעמם של ההמונים. יום יבוא והשוטרים עצמם ייאלצו לבחור האם הם מגינים על בעלי ההון או שהם מצטרפים לגדודי הפועלים החופשיים.

הזוי...

המשטרה מגנה גם על קצב, אולמרט, הנגבי, אריסון וכו' מפני ההמון הזועם ? המשטרה היא אויב העם גם כאשר היא מסלקת מן הרחובות אנסים, רוצחים וגנבים ? מה התחליף שאתה מציע למשטרה?

InDaHouse

New member
תנסה לצאת נגד בעלי ההון

ותנסה לחשוף את השחיתויות שלהם ומהר מאוד תגלה מה המשטרה יודעת לעשות כשהיא רוצה. טיפול ברוצחים אנסים וגנבים כבר מזמן אינו בידי המשטרה אלא בידי העולם התחתון השולט גם במשטרה. בכל אופן הפונקציות הללו הן צרכים ולא ערכים. ולכן אם יהיה צורך לעשות זאת, יקומו אנשים ויעשו זאת. האם יש צורך במשטרה היררכית שהמאפיה יכולה לקנות בה כל אחד? אני לא חושב. כל הבטחון האישי שלך נשען אך ורק על טוב לבם ויושרם האישי של השוטרים וכידוע - האדם רע מנעוריו וכל מחשבותיו רק רע כל היום.

המשטרה יודעת

הכי טוב לדאוג לאינטרסים של עצמה, פחות לאלו של בעלי ההון והפוליטיקאים, לפעמים האינטרסים הללו מתנגשים עם האינטרסים שלי ושל בעלי ההון, לרוב לא, כך שאיכשהו כולנו מסתדרים.אלפרון ואברג'יל מצילים אותי מפני אנסים וגנבים ? ואני לתומי חשבתי שהם עסוקים רק בזנות והימורים כל היום, יש לך הוכחות ? ואני לא מתכוון לשוטר זה או אחר שסרח אלא לכל המשטרה כגוף הנשלט ע"י העולם התחתון. "הפונקציות הללו הן צרכים ולא ערכים. אם יהיה צורך לעשות זאת, יקומו אנשים ויעשו זאת." ואותם אנשים שיקומו ויעשו זאת יעבדו בשיתוף פעולה(ולמשל יקראו לעצמם..."משטרה") או שיפעלו כבודדים, כל אחד לעצמו ? ואפרופו צרכים, למה בעצם שיפעלו, מבחינה תיאורטית, המין האנושי ישרוד גם באנרכיה ולא אמרנו שהאדם רע מנועריו וכל מחשבותיו רק רע כל היום? קרוב לוודאי שהמעטים מבינינו שהרוע עוד לא השתלט עליהם יאלצו להסתגר בביתם כבבית כלא בזמן שהרוע משתלט על הרחובות...אתה יודע מה, נראה לי שלמרות הכל,אני מעדיף את המשטרה המושחתת. אתה נראה בחור די אינטליגנטי, איך זה שלא הצלחת עד כה לגבש השקפת עולם קצת יותר מורכבת מכזו של ילד בן 13 שהחליט למרוד בהוריו?

InDaHouse

New member
אני לא חושב שאתה בעמדה לשפוט

את האינטיליגנציה שלי או את השקפת עולמי. אתה הרי לא מודע למה שמתרחש סביבך. המשטרה כולה או קנויה או אדישה או מפחדת מן העולם התחתון. בעולם ללא משטר וחוקים אנשים בעלי אינטרסים יצטרכו להתאגד. תהליך של נפילת משטר הוא ארוך ולא קורה ביום אחד. תוך כדי נפילת המשטרים מתגבשת בעולם קהילה עצומה של אנרכיסטים. אין דבר כזה אדם שלרוע אין בו נגיעה. האנשים הטובים מסתגרים ***היום*** בבתים וחוששים לחייהם אבל בעולם אנרכיסטי הם יתאגדו וישמרו איש על רעהו. שוב, או שכן או שלא. הכל תלוי רק בנו. המצב של היום מספיק גרוע כדי להרוס אותו לנסות לבנות משהו חדש. זה לא חייב להיות כרוך באלימות או במלחמות אבל אני מאמין שהאוליגרכיה לא תוותר על מעמדה ללא קרב עקוב מדם. מקווה בשבילם שהם יודעים מה טוב להם. אני מתאר לך מציאות של מטוס שעומד להתנגש בהר ואני אומר - "בוא נקפוץ מהר לשלג אחרת נתרסק לתוך ההר. ואתה אומר: "מה אתה משוגע?! אפשר להיפצע!!!"

אני קורא ולא מאמין

אתה זורק בוץ על אנשים שעובדים ימים ולילות בגלל איזה שהוא תיסכול שמדבר מגרונך. רק לידיעתך, לעם ישראל יש את המשטרה הטובה ביותר המגיעה לו. עיקר הבעיה היא תקנים ותקציבים שהאוצר לא מאשר וכל מה שנעשה היום נעשה למרות האוצר. זו המשטרה היחידה בעולם שנאלצת להתמודד עם בעיות בטחון פנים בכמות שמשטרת ישראל מתמודדת. האם אתה יודע שלמשטרת ישראל יש את מחלקת החבלה הטובה בעולם ? כנ"ל לגבי מז"פ. לשבת בצד ולזרוק בוץ זה הדבר הכי קל. האם אתה יודע שהמספר הממוצע של השוטרים במרבית מדינות ארה"ב עומד על 7.5 שוטרים לכל 1000 תושבים, במדינות מערב אירופה עומד הממוצע על 4.8 שוטרים לכל 1000 תושבים ואילו בישראל, למרות כל בעיות בטחון הפנים קיימות בארץ עומד על 2.4 שוטרים לכל 1000 תושבים. בכל גלי העליה מחבר העמים ואתיופיה, לא הוסיפו תקני שוטרים. כדאי מאד ללמוד נושא לפני שזורקים בוץ. ביקורת אפשר וצריך למתוח, הבעיה היא שאתה לא מותח ביקורת ורק זורק בוץ.

InDaHouse

New member
אז תסביר את המרץ של השוטרים

בעמונה, גוש קטיף, מסיבות הפאנקיסטים, הפגנות הסטודנטים, משמרות מחאה ברחבי הארץ, שכונת פלורנטין המפוצצת מג"בניקים. אתה זה ששופך בוץ בעיניים של כולנו!

ידעתי שזה יגיע..

"אתה הרי לא מודע למה שמתרחש סביבך", זה בדיוק מה שאמר לי חוקר עבמ"ים שהתווכח איתי על כך שמתנהלת מלחמת חורמה בין חייזרים טובים וצבא ארה"ב לבין חייזרים רעים. תפסיק לבחון את המציאות מנקודת המבט הקטנטנה והאינפנטילית משהו שלך, לא הגיע הזמן שתתבגר, תפעיל את המוח, תתחבר למציאות, תזהה את כל הסתירות שבאידיאולוגיה המגוחכת שלך (בתגובתך הבאה אל תשכח לכתוב "אבל זו לא אידיאולוגיה!") ותפסיק להקיא כמו תוכי את כל השטויות שאתה קורא באתרים אנרכיסטים הזויים ? לא חבל עליך ? בחור אינטליגנטי שמתבזבז על שטויות? בכל אופן, יצאת בהאשמות חמורות ביותר נגד המשטרה, טענת שהעולם התחתון שולט בה, אז קדימה, אני עדיין מחכה להוכחות. מה לגבי האנשים האלה למשל ? העולם התחתון שולט גם בהם?

אלי ו.

New member
אוי אתה כל כך תמים

סוחרי הסמים נעצרו פשוט מכיון שהם התחרו בסוחרי הסמים ששולטים במשטרה
זה מה שיפה בתכניות קונספירציה, תמיד יש תשובה טובה וכשמשהו לא מסתדר זה רק סימן שהקונספירציה יותר גדולה ממה שחשבנו קודם לכן.
אתה לא מבין שמויכוחים כאלה אי אפשר לצאת?

למעלה