משהו שהרגיז אותי

KeLeMeNcY

New member
הם קיבלו תגובה זועמת אתמול

אסור להגיד ככה על זאב'לה!

Raphael2

New member
אני מודה

עלה לי חיוך קטן כשקרתי את זה... יאללה קחו דברים בצחוק, יהרוג אותנו להיות רציניים

KeLeMeNcY

New member
אני בעד צחוק

אבל שצוחקים עם מישהו ולא שסתם נטפלים למישהו מקנאה... ואיתי- זה היה במוסף שנקרא "הצינור", מוסף סטירי של עיתון ידיעות ביום חמישי

ITAIX

New member
באיזה עיתון זה היה?

זה פשוט חוצפה, לא ראיתי דבר כזה, מה נפלו עליו ככה באמצע החיים??!!!!?1.1!?!?1!!!!

y o s i x

New member
אותי זה לא הצחיק

ויש לי הרבה חוש הומור מה קרה נזכרו בו פתאום ועוד בהקשרים ממש לא קשורים מעניין איך זאב הגיב לזה.

אני בטוח שזאב הגיב על זה, כמו בשאר הפעמים:

שם על העניין פס אחד גדול(בלשון במעטה) וממשיך הלאה בדבר הכי חשוב לו כרגע: האלבום החדש של אתניX. אם לרגע נשווה(על אף שכל מקרה הוא לגופו), כשהתקיימה התחרות המאוד "הוגנת" ו"ישרה" להקת כל הזמנים, אתניX לא היו בארץ אלא היו עסוקים בדבר הרבה יותר חשוב: ההופעה עם אייל גולן, שגרפה הצלחה. במילים אחרות: אתניX הראו, מראים ויראו לכולם מאיפה משתין הדג והעיקר שכולם(כולל אותו בעל טור אחרון) ימשיכו לקנא ולאכול את הלב על ההצלחה של אתניX. ויפה שעה אחת קודם...

גישת העיתון ידיעות אחרונות

מפתיעה אותי בסוגייה הזו. היא מורידה מאוד מרמתו, גישה שכזו מתאימה לחינמונים סטייל "ישראלי". אבל ידיעות ביזו את עצמם בפירסום טור מטומטם שכזה. אין ספק שהיום עושים הכל כדי למכור עיתון, ונראה כי "ירידה" על סולן של להקה מצליחה אמור לספק להם את העבודה. תמיד ידעתי שידיעות הוא זבל של עיתון, מן חיה יענו אידיאולגית חולת רייטינג שתעשה הכל כדי למכור עוד עותק ועוד עותק. אין מה להתרגש מכמה מפרסמי טורים קטנים ועלובים שכל משכורתם נשענת על "עלק ירידות על סלבריטיז".

למעלה