משהו שהצחיק אותי לקוח מתוך האתר של אלף אלף שימו מה הוא רושם לירמי...
ש שלמונזה New member 14/4/05 #1 משהו שהצחיק אותי ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif לקוח מתוך האתר של אלף אלף שימו מה הוא רושם לירמי...
משהו שהצחיק אותי ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif לקוח מתוך האתר של אלף אלף שימו מה הוא רושם לירמי...
ה הגיטריסטית לעתיד New member 15/4/05 #5 פחחחחחחחחחחח זה ממש ממש מצחיקקקק!!!! אבל גם נכון לאללה!!!! אני רוצה אתרי רשמי לירמי!!! אני דורשת!!! פעם שאלו אותו על זה באיזה צ'ט בוואלה או משו כזה והוא אמר שזה בבנייה וצריך לבוא בהופעות בטענות לרן שמעוני (לכן תבינו מה הקשר....)
פחחחחחחחחחחח זה ממש ממש מצחיקקקק!!!! אבל גם נכון לאללה!!!! אני רוצה אתרי רשמי לירמי!!! אני דורשת!!! פעם שאלו אותו על זה באיזה צ'ט בוואלה או משו כזה והוא אמר שזה בבנייה וצריך לבוא בהופעות בטענות לרן שמעוני (לכן תבינו מה הקשר....)
ש שלמונזה New member 15/4/05 #6 אני יודעת מה הקשר ../images/Emo168.gif רן הוא המבין במחשבים שהיה אמור לבנות לירמי את האתר הם הבטיחו אתר רשמי בזמן שהבטיחו את הקליפ גם לכמה נדבר... כמה נדבר אומנם בא באיחור של שנה, אבל לפני האתר
אני יודעת מה הקשר ../images/Emo168.gif רן הוא המבין במחשבים שהיה אמור לבנות לירמי את האתר הם הבטיחו אתר רשמי בזמן שהבטיחו את הקליפ גם לכמה נדבר... כמה נדבר אומנם בא באיחור של שנה, אבל לפני האתר
ה הגיטריסטית לעתיד New member 15/4/05 #7 אהה באמת? לא ידעתי שרן מבין במחשבים... מעניין.... תודה בכל מקרה... זה היה גם ממש מהר... וואו... כל הכבוד!
אהה באמת? לא ידעתי שרן מבין במחשבים... מעניין.... תודה בכל מקרה... זה היה גם ממש מהר... וואו... כל הכבוד!