משהו שדי זיעזע אותי,

Dark faith

New member
משהו שדי זיעזע אותי,

ביומיים האחרונים שוב ושוב אני קוראת על הישראלים שיושבים להם בנחת מגלגלים סיגריות וסתם בסתלבט ועוד באים בטענות למה הורסים להם את ה"טיול"...."אין ממה להתרגל האדמה בסך הכל זזה לה קצת"...איך אפשר להיות כל כך אדישים לאסון הזה??? אני פשוט לא מצליחה להבין אותם, איפה חינכו אותם ובאיזה בועה לעזאזל הם חיים!

tamar brandy

New member
ובכן- ../images/Emo163.gif|בוב|

אני בספק אם חינכו אותם בכלל
והבועה שבה הם חיים צריכה להתפוצץ ומהר

metu278

New member
עזבו אתכם שטויות

למה הם עושים את זה? כי הם לא ממש הרגישו את כל הבלאגן, וטוב להם, ומה מפריע לכם קיבינימאט שהם נשארים שם? מה, זה על חשבונכם? שיעשו מה שבראש שלהם.

Dark faith

New member
במקום לשם זי# על העולם....

ולשבת בשאנטיכאילו כלום לא קרה....אם הם לא מתכוונים לחזור, שלפחות יהיו אנושיים ויעזרו לפעולות החילוץ- זה לא סוד שחסרים ברמות משאבים אנושיים.

Dark faith

New member
פשוט גועל נפש...

הייתי מתביישת אם קרוב משפחה שלי שניצל ויושב בשאנטי מדבר ככה.

tamar brandy

New member
עוד פעם שיר. :)

פשוט איןם לי כוח להתחבר מהניק שלי. אני מתביישת בזה שהם ישראלים ואני ישראלית. שיש לנו איזשהו מכנה משותף. זה פשוט מגעיל.

charmillion

New member
האמת... על מצפונם

זה לא נראה טוב אבל תזכרו שאנשים נסעו להנות במיטב כספם שלא יוחזר להם והם באמת רוצים להוציא מזה את המקסימום. ואם זה ירח דבש, בטח לא תרצו לקצר אותו גם אם העולם מתמוטט. או אולי כן, אבל זה באמת פתוח לשיקול דעתם ועל מצפונם. ומה החזרה שלהם לארץ תביא? הבאת סולידריות עם אלפי המתים? לא נראה לי! לדעתי זה זכותם לבחור להשאר או לא ואנחנו לא יכולים לבקר אותם!

Dark faith

New member
צר לי לאכזב אותך,

אבל אם מיתב כספם עולה על ערך מליוני אנשים- עצוב מאוד! אם הם נשארו- מחובתם כיצורים אנושיים היא- לתרום את עזרתם בעזרה למליונים חסרי בית, למליונים פצועים- זאת חובתם כבני אדם! וחבל- שהרצון לשבת ולהנות ולשם &^%$ על העולם עולה על הרצון שלהם לתרום.

למעלה