משהו שאף פעם לא הבנתי.

Keep Holding On

New member
משהו שאף פעם לא הבנתי.

מישהו פה שמע על שאר משחקי הסים או שיחק בהם? ואם כן, איך התרשמתם מהם?

Kitten Girl 22

New member
למה הכוונה../images/Emo35.gif

את/ה מתכוונ/ת לתוספות אול סימס 1

היא מתכוונת לרשימה הזאת:

Sim Theme Park SimAnt SimCity SimCopter SimEarth SimFarm SimGolf SimIsle SimLife SimMars SimPark SimSafari SimsVille SimTower SimTown The Sims The Sims 2 והתשובה היא שהם נורא ישנים ולא מיצרים אותם יותר בעצם אני לא יודע אם יש כבר דיסקים שפועלים

למה שהדיסקים לא ייפעלו?

אני מניח שהם שמו אותם על דיסקטים רגילים, ולא על המרובעים העצומים האלה.

כי יכול להיות

שזה מתאים לווינדווס 989 או 95 וזה לא עולה על XP ומעלה...לי יש כמה כאלה.אפילו רולר קוסטר הראשון אני כבר לא יכולה להתקין על המחשב שלי מהדיסק שיש לי...

סימסיטי..חח כולם שמעו

גמאני..ושיחקתי בו ממש מזמן (בכיתה ד' או משו) ולא זכור לי שאהבתי אותו יותר מדי..אולי בגלל שלא כ"כ הבנתי איך משחקים...מה שכן את העיקרון שלו הבנתי ולא הכי אהבתי...ועל השאר לא שמעתי...

לפי מה שאני זוכרת...

זה משחק כזה שאת מתכננת עיר..אבל אנ'לא זוכרת אם את בונה את הבתים, או שיש לך בתים מוכנים ואת שמה אותם שם..ואת פשוט מנהלת עיר..אני חושבת..כמו שבסימס מנהלים משפחה (ושכונה..), אז שם עיר.... אני חושבת שזה היה משו בסגנון..שמישו שממש זוכר יפרט או יתקן אותי..

CHENMN

New member
למי שלא הבין...

סים סיטי זה משחק שבו מתכננים עיר עם תושבים והכל, הסימס נוצר מתוך סים סיטי וזאת אומרת שבסימס אנחנו משחקים את התושבים של סים סיטי ואם לא סמתם לב בסימס2 מזכירים הרבה מאוד את סים סיטי.

וחוץ מיזה שזה לא מישחק ישן חבר שלי קנה

סימסיטי 4 שעת השיא ואמר שהמוכרת אמרה שזה הגיעה רק הבוקר (לא הבוקר אלא של אז הבנתם?) ליפני 3 חודשים בערך אז הוא לא כזה ישן והוא הרבה יותר טוב מסימס 2 בתלת המימד וגם בתכנון מהלך המשחק (ישנתי אצלו ושיחקנו איזה 10שעות ו2 ימים ו40 שעות ו8 שנים (אני יודע מה אתם חושבים שאני)

13daniel13

New member
עד כמה שאני יודעת,

לא מוכרים בחנויות [לפחות לא מוכרות] את המשחקים שהזכרת.

למעלה