משהו שאני מקדיש

e-magine

New member
משהו שאני מקדיש

לכל מי שכתב בפורום הזה, עד היום, כדי לעזור למישהו אחר: אני מכווה שתוהבו: שלום!- אמר הנסיך הקטן. שלום! - השיב הרוכל. רוכל זה עסק במכירת גלולות משובחות המרוות את הצימאון, כל הבולע גלולה אחת לשבוע אינו זקוק עוד לשתיה. למה אתה מוכר זאת? - שאל הנסיך הקטן. גלולות אלה - הסביר הרוכל - מאפשרות חסכון ניכר בזמן. המומחים חשבו ומצאו כי בדרך זו אפשר לחסוך חמישים ושלוש דקות בשבוע. וכי מה עושים בחמישים ושלוש דקות אלה? יכול אתה לעשות בהן ככל העולה על רוחך. כשאני לעצמי - אמר הנסיך הקטן בלבו - אילו היו לי חמישים ושלוש דקות פנויות, הייתי הולך בנחת אל המעיין... ציטוט מתוך הנסיך הקטן, מאת אנטואן דה סנט אקזופרי.

silkpink

New member
סתם בא לי להיות רעה.........

באותו ספר מפורסם יש אמירות אחרות שמתאימות לא פחות למחשבותינו ותחושותינו בנוגע לאינטרנט..... ולא מוצאת את הספר על מנת לצטט ממנו.... בתי המכורה לנסיך הקטן...תבינו אבל נאמר שם או על ידי הנסיך או על ידי השועל.... אני רוצה לדעת מתי תבוא...כי אם אדע שתבוא בחמש אוכל להתחיל להתגעגע הרבה לפני כן.. ציטוט לא מדוייק... כך אנחנו והאינטרנט...אני עוד ברשת וכבר מתגעגעת וכבר חושבת איזה כייף יהיה לחזור מהמסיבה בחמש לפנות בוקר ולהכנס שוב...

אוי סילקי בא לי לבכות כשאני קוראת

מה שכתבת פה גם כי הסדין בכביסה ובא לי לבכות כמעט מכל דבר עכשיו וגם כי בבית המחשב שלי וורסס!!! כנראה פתחתי אימייל של שם שחשבתי שהוא מאיזה פורום ויכול להיות שאותו מייל הדביק אותי כבר 6 ימים אין לי מחשב בבית רק במשרד ואני פשוט מטפסת על הקירות

e-magine

New member
תגידי את הולכת למשרד בלילה?

אני רציני ראיתי שאת כותבת בלילה.

בודאי שכן אי, ברור שכן, גם אל תשכח

שעדלפני חודש או חודש וחצי בכלל לא היה לי אינרנט בבית ואגב האינטרנט שלי בבית - יש לי מסך נהדר בבית שקיבלתי מחבר מפורום קלאסית שהוא גם יושב לידי במקהלה אבל את המחשב עצמו קיבלתי מחברה שלקחת מאיזה משרד שהשתדרג והוא פשוט קטסטרופלי כמה שהוא איטי לוקח לי שעות לעבור מפורום לתיבת הדואר ועדיין אין לי לא איסיקיו ולא אודיגו ושום דבר דומה אז כשהייתי רוצה להיות יותר און ליין באימיילים הלכתי למשרד בלילה גם כשהמחשב בבית עוד לא היה מוורסס ועכשיו כשיש בו וירוס ישלי בעיה מי אפילו יבדוק ויגיד אם יש וירוס כי איש המחשבים פה הודיע לי שהוא כבר לא מטפל במחשבים אישיים אלא רק בענפים ועכשיו אני צריכה לרדת על הברכים ולהתחנן לפניו או לחפש לי איזה מומחה חובב טוב נראה אני צריכה להתרכז בזה ובטח אמצע פתרון בינתיים אי וכולם - שתדעו שזה קשה כמו גיהנום ובימיהחורף הקרים בכלל לא בא לי לצאת מהבית בערב אז לפמים באמת בערב ובלילה אני לא בנט ואז מצד אחד זה טוב כי אני עושה הרבה דברים אחרים שחלקם לא לעניין כמו צפייה בטלויזיה ומצד שני אני מרגישה מין ניתוק נפשי כזה הולכת לאיבוד כאילו ניתקו אותי מהאינפוזיה אני פשוט מרגישה "לא מחוברת" רב משמעית!

תמיד טוב להיזכר בנסיך הקטן ובא

ובאמיתות שלו למרות שאבשלום אולי כבר כתבתי זאת פה פעם כל פעם משבית לי את השמחה בטענותיו שהנסיך הקטן הוא צדקני לחלוטין ומעצבן אבל אני עוד לא מיציתי את האמיתות הפשוטות אך המדויקות של הנסיך הקטן

למעלה