משהו שאני לא מבין...

cody54

New member
משהו שאני לא מבין...

מי זה שליט המצולות? מ ההקטע שלו? למה לא מזכירים אותו יותר?! (זאת שאלה האם נדע עליו משהו בהמשך באיזהשהי עונה, בלי ספויילרים בבקשה. רק רוצה לדעת).

קורורו

New member
אממ... לא רואים אותו שוב.

אבל יש כמה אנשים פה שיוכלו להגיד לך מה איתו...

WoLfN

New member
אמ.... ../images/Emo58.gif

אם אתה לא רוצה לדעת אז אל תקרא. הוא דיג'ימון. קוראים לו דרגומון, או משו כזה. הוא נורא מכוער, והוא אולטימייט. לא נראה לי שפגשו אותו יותר בסדרה, אבל אולי בעונות האחרונות... ם.ם

WoLfN

New member
למען האמת...

גם אני לא ממש הבנתי את הפואנטה שלו. גאילו, הוא שיעבד סקובמונים, יפי. כאילו, גם הם אולטימייטים, שייחסלו אותו. ובאמת שאני לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלנו...

cody54

New member
P:

"מי הוא שליט המצולות?" חשבתי שיגלו. =\ =_= דרגמון? אני מחפש עכשיו מידע עליו..

cody54

New member
מצאתי משהו שאני חושב יעניין את כולם

http://www.digibros.net/~digipedia/misc/faq.htm זה FAQ על דיג'ימון שמדבר על שליט המצולות, על רשימות דיג'ימון ודיג'ימון איקס, ועל עונה חמישית וכל מיני דברים. מי שיש לו שאלה, כאן בטוח יש תשובה. מקור יעיל ביותר.

WoLfN

New member
פשששש....

אחלה אתר!... ד"א, תיכנס לעמדו הראשי, תגלול קצת למטה, ותראה שכתוב שם שבנדאי כנראה מוציאה עונה חדשה של דיג'ימון! [ציטוט: "Bandai to Start New "Digital Monster" Project Developing a Full Length CG Anime and Game Soft for 2005". תפרשו, כי אני את רוב המשפט לא ממש הבנתי... X_____X

Serf SaN

New member
אממ...

כבר הייתי יכול להיד לך כבר ממזמן......עשיתי מן תחקיר קטן(XD) ואני יודע ממש מלא..על התוכניות החדשות של באנדאי ודיג'ימון...על הלוגו החדש...אלפייי שמועות על העונה החמישית.....וכאלה שאמיתיות...אבל אין ממש כוח לפרט...אם תרצה אני אוכל להגיד לך קצת...

Digi Lista

New member
האתר לא עובד לי../images/Emo10.gif

אבל אצל אחי ברגע שהם ילכו מהבית(עוד שלוש שעות...)זה יעבוד

Digi Lista

New member
חמש וחצי למען האמת...

הם נוסעים כולם(חוץ ממני) לאילת וזה ממש רחוק אז כדי להגיע לשם יחסית מוקדם הם זזים בחמש וחצי מהבית(ואז יש להם בערך 7 שעות נסיעה לא כולל עצירות...)

קורורו

New member
אהה...

ולא אכפת לך להישאר לבד?! אני מבינה שאת גדולה, אבל זה רחוק!!!

Digi Lista

New member
אני התנדבתי להישאר לבד../images/Emo3.gif

בשנה שעברה שלחתי אותם לשבוע בטורקיה שזה יותר רחוק והשנה הם בחרו באילת,עד הרגע האחרון לא החלטתי אם אני רוצה לבוא או לא,בסוף בחרתי בלא,כמה שאני אוהבת את המשפחה שלי קצת קשה שלא כולם באותו ראש-אני אוהבת דברים עם אנרגיות ואקשן(בריכה,בננות,רכבות הרים...),אחי האמצעי אוהב רק להיות במלון ולרבוץ כול היום ואחי הקטן אוהב מה שאני אוהבת אבל בגלל הגיל הוא לא יכול ואז ההורים שלי נקרעים ובסוף לא עושים כלום ומשעמם לי... הם יודעים שאני בנאדם שאפשר לסמוך עליו,מסיבות פרועות אני לא אעשה,בקושי בנאדם אחד יכנס אליי הביתה ויהיה לי קצת שקט,יחד עם הכלב והשכנים שהם שלחו וכול שנייה יבואו עם מאכלים ורצון לעזור(כמו בשנה שעברה...)

Digi Lista

New member
כשאני והכלב יחד,אין מה לדאוג../images/Emo3.gif

בשנה שעברה היה קורע-הזמנתי חברה ורצינו להכין מילקשייק,אחרי שהכנסנו את כול החומרים למכשיר גילינו שהוא מסרב להסתובב,ואז מצאנו מכשיר מוזר וכחול וחיברנו ביניהם ככה שהוא כן הסתובב אלא שמסתבר שהיה מדובר במכשיר לעשיית טחינה(ידעתי את זה רק כשהורים חזרו) וכול המטבח והאיזור התמלאו בחתיכות שוקולד,אני הייתי על הרצפה וחברה שלי איכשהו התעשתה וניקתה...אחר כך הטבחית המהוללת(אני) ניסתה להכין אורז,אלא שהאורז נדבק לסיר ואי אפשר היה להוציא אותו... בקיצור נראה לי שהולך להיות מעניין גם הפעם,מבדיקה קצרה שערכתי הסתבר שהמכשיר מילקשייק שוב לא עובד(למעשה הוא לא תוקן מאז...),אבל המכשיר לטחינה כן

למעלה