משהו שאני חייב להגיד

lordof the

New member
משהו שאני חייב להגיד

זה נראה שעם כל עונה שעוברת, מביאים לתוכנית בנות שהן, איך להגיד את זה... פחות ופחות יפות ? הבנתי את העניין הזה שצריך גם אישיות ולא רק פרצוף יפה, אבל מה שיש העונה הזאת זה פשוט זוועה. אני לא חושב שיש בחורה אחת שאני יכול להגיד עליה שהיא באמת יכולה להיות דוגמנית, טוב אולי כמה, אבל 80% מהן פשוט לא יפות. נתחיל עם ברנדי המזעזעת, מישל שנראית ממש מפחיד (למרות שלזכותה בתמונות היא יוצאת בסדר), יובי שנראית כמו חייזר, טיפני שנראית כמו דבר בבגדי אישה וכו'......... אני לא יודע מה עובר עליהם, אבל הרצון הזה למצוא מישהי עם אישיות גורם לזה שהיופי לא חשוב פתאום

Fergie7

New member
../images/Emo127.gif

האמת אני חייבת להסכים איתן. הבנות הרוב לא יפות. ברנדי דווקא יוצאת לא רע בתמונות, אבל ככה היא מכוערת, מישל דווקא עכשיו נראית לי יפה, לפני זה חשבתי שהיא מכוערת וזה. ליובי נראת הרבה יותר גרוע מחייזר. וטיפני דומה בול לכושי ההוא (לא זוכרת שמות =\) העונות הקודמות היו הרבה יותר טובות.

purple rain2

New member
מישל יפה?!

היא עוד איכשהו נראתה סביר עם החום שלה [למרות שהוא היה סתמי] אבל הבלונד אפרוח הזה פשוט מזעזע, נקודה.

purple rain2

New member
יש בזה משהו.

כאילו התחילו לבחור אותן בגלל הייחודיות, אבל מה לעשות שדוגמנית על בגובה 1.60 או במידות גדולות [מישהו אמר טוקורה?] זה לא משהו מציאותי כ"כ בימינו אנו.

JULI4561

New member
כן אבל יש גם בנות יפות ולפי דעתם

מישל ,ליובי , טיפאני וברנדי יפות ומתאימות . ולפי דעתי האופי מאוד מאוד חשוב [ אבל אני מסכימה אם זה שהבנות שכתבתי למעלה לא יפות

Beautiful SouI

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo184.gif

אחותי ראתה פרק אחד נו יום שישי
והיא אמרה שהבנות מכוערות שם בטירוף , ויש בזה משהו!!!!!!!!!!!!! כי השנה כולן מכוערות!

למעלה