משהו...שאני גאה בו :)

TheOutsider

New member
משהו...שאני גאה בו :)

המילים איבדו כוחם ובזה אין משמעות נסתרת כוחה של הצורה אבד אך מעצם היותה צורה - נשארת. לדף כתוב אין כוח לעט נובע אין השפעה ומחברת של שירים - כבר לא תוזיל דמעה. פותח את הספר השחור ובתוכו רואה תפילות רואה מילים מילים מילים כתובות במשפטים צרורות צרורות ולפי דבר הפתיחה הן אמורות להיות קדושות אך המילה, איבדה כוחה ונשארה בלי כלום רק רצץ של צורות. הלחישות והתפילות לא יעבדו לא משנה כמה אדקלם וארה צרורות מילים כתובות שום דבר לא ייפגע כי המילה - איבדה כוחה וכבר אין לה משמעות נסתרת. לשיר כתוב אין כוח לתיקתוק מקלדת אין השפעה ועמוד מלא שירים - כבר לא יוזיל דמעה.

TheOutsider

New member
תיקון אי הבנה...

המממ...בעיה אחרי שקראתי את השיר כמה פעמים חשבתי על משהו המשפטים ``כבר לא תוזיל דמעה`` ``כבר לא יוזיל דמעה`` הכוונה היא לא למחברת... או לעמוד... הכוונה היא לקורא... תגרום להוזלת דמעה של הקורא... הרגשתי צורך לתקן את זה כי.. כי אסור שיהיו אי הבנות בשיר הזה כי אין לו משמעות נסתרת...

הקשתית*

New member
כוחן של מילים...

ובכל זאת,לדעתי למילים יש כח והשפעה רבה. יהיה מי,שיצחק ממילה, ויהיה מי,שיפגע ממנה. יהיה מי,שיכאב, יהיה מי,שיאהב. יהיה מי,שיוזיל דמעה, דמעה של אושר,או דמעה של צער. רק מי,שנשמה רגישה באפו, יוכל להבין ולדעת, כמה עוצמה וכח במילה הכתובה. ובכל זאת אהבתיי שירך :)

ליליטי

New member
מסכימה

עם מילותיה של קשתית. נכון שיש מי שמוזיל את המילים והופכן לנזולות וזולות- אם לזה התכוונת חוצן אז אני מסכימה, אבל לגבי השאר ממש לא נכון. עדיין החיים והמות ביד הלשון והמילים הן המון.

FireAngel

New member
שאלה...

מהשיר נראה שאתה אתאיסט משהו... ועוד פעם למרות חוסר החיבור שלי לנושא הכתיבה המדהימה שלך תפסה אותי בכל זאת

שיר מקסים !

הזדהתי ואהבתי... והעובדה שהינך גאה בו לא מפתיעה אותי כלל :) נהנית מהסגנון שלך תודה (פעם שניה היום :)) ענבל

למעלה