משהו רע בסדרה (לדעתי)...

משהו רע בסדרה (לדעתי)...

להזכירכם אני ראיתי רק את כל הפרקים ששודרו בערוץ ספייס. בגלל שבחלל הם לא יודעים מזה גיהינום (hell) אז הם אומרים frell. אז למה בכל מקרה יש כל מיני תכונות אנושיים בסדרה? למשל כשצ'יאנה ודארגו מאוהבים אז יש להם סצנה שראיתי אותה במליון ואחד סרטים וסדרות! ועוד כל מני מקרים מאוד מאוד אנושיים שכאלה... משהו יכול להסביר את זה? וסתם שתדעו - אני ממש שונא את המילה הזאתי, פארללללללל....

sprung monkey

New member
אתה כל כך רחוק מהכוונה...

בגלל שבארה"ב הם כולם חסודים ומחונכים, אסור להגיד קללות כמו fuch ו-shit בטלוויזיה. אז הכותבים של הסדרה החליטו להביא להם בהפוכה, ומכיוון שהעלילה מתרחשת ביקום אחר, החליטו להמציא מילים שונות לקללות, ככה שהם לא יצטרכו לצנזר את עצמם. ככה יצא ש- Frell זה המקביל של fuck, לדוגמא: What the frell are you doing, Chiana?? ו-Dren זה החלופה של Shit, לדוגמא: What is all this dren? ויש עוד הרבה קללות כמו: פ-קק, יוץ ועוד.

Dark Muse

New member
לך תעשה בדיקת שמיעה

אולי תשמע את הקללות שאתה חושב שאסור להגיד טוב יותר, ותבין שמה שאתה אומר זה שטויות.

sprung monkey

New member
תמצא לי ציטוט אחד מהסדרה,

שבו דמות אומרת את המילה fuck או shit (וככה אני גם אחסוך את הכסף על הבדיקת שמיעה...).

Dark Muse

New member
fuck לא שמעתי

לעומת זאת, bitch, son of a bitch ו shit שמעתי לא פעם בעונה השניה שמשודרת בHOT (גם בעונה הראשונה לא היה חסר). אם אני לא טועה קרייטון אמר son of a bith ו shit, וריג'ל כינה איזה מישהי בצוות (אולי צ'יאנה) במילה bitch (והתרגום היה כמובן כלבה)

sprung monkey

New member
תביא לי ציטוט...

כי son of the bitch כן מותר להגיד, אבל את המילה Shit אסור להגיד בתוכניות באמריקה! אל תגיד לי שאתה זוכר, תביא לי ציטוט.

LA LI HO

New member
המקרים של התכונות האנושיות

נגרמים רק בגלל שבכל זאת, המפיקים אנושיים. ככל שמנסים להתנתק ולנסות להפוך את דמויות החייזרים ללחלוטין לא אנושיים תמיד ישאר משהו. זה משהו שנמצא בכל סדרות המדע הבדיוני שאני מכירה (ותקנו אותי אם אני טועה.).

papal

New member
יש בסידרה המון רמזים

לכל מיני תכונות אנושיות ולא בכדי אם תשים לב טוב טוב כל דמות חייזרית היא בעצם ביקורת של הכותבים על החברה האנושית הסבר מפורט מה זה מי- יבוא בהמשך מפאת השעה אני לא מספיק מרוכז כדי להסביר הכל אבל תנסה להתחיל לחשוב לבד ומחר אני כבר ייתן את ההזברים המלאים

tomaske

New member
אוחחח אתכם בני האדם...

תמיד מנסים לסגל לעצמכם את הכל... מנין לכם שתכונות כמו אהבה, שנאה, פחד, שמחה, עצב וכו' הן "אנושיות"? האם ישב איש לפני 10000 שנים וחשב על תכונות שכדאי להמציא? האם לבעלי חיים אין רגשות? זה שאתם ראשונים בכדה"א לא אומר שאתם ראשונים ביקום.. ובכתיבה קצת פחות מטורפת: אני חושב שהרבה מהדמויות בסדרה אנושיות יותר מדי אבל אני לא מאשים את היוצרים בדמיון לא מפותח אלא בעיקר אני חושב שזה מפאת חוסר תקציב... לצבוע אישה בלבן ולומר שהיא חייזרית זה לא לעניין אבל שוב- אני לא מאשים אותם... אני רק חושב שחבל..

ylondon1

New member
צודקת

אבל לדעתי, גם אם יש כמה תכונות אנושיות- זה לא נורא. ואולי את יכולה לעזור לי? יש כאן תגובות על מלא פרקים שאני לא מכירה, ואני שרופה על פארסקייפ- לא מחמיצה חצי שניה של פרק. מאיפה הם מכירים את כל הפרקים? ודרך אגב, מי לדעתך הכי אנושי חוץ מקרייטון וארין?

kelebrin

New member
התגובות על הפרקים שלא ראית

הם או של אלה שראו פארסקייפ בתקופה שבה יס שידרו אותה (אך רק עד העונה השלישית) או של אלה שפשוט הפרקים הופיעו להם באורח פלא בדיסק הקשיח (דרך עקיפה לומר- הורדות לא חוקיות
). לדעתי, הכי אנושי מכולם הוא רייג'ל- איזו תכונה יותר אנושית מאשר המרדף אחרי כסף וכוח?

ylondon1

New member
frell

אולי אני טועה, אבל לדעתי הם לא אומרים "פארל" אלא "פראל" (frell)

Sheepe D

New member
היום רייג'ל אמר

"the blue bitch said it would be easy" מתי שהוא יצא מהפסל...

למעלה