משהו קצת שונה...

Shane444

New member
משהו קצת שונה...

אני צריך את עצתכם. תקשיבו, אני עובד בשדה כבר כמה זמן ופעם ראשונה שממש התאהבתי במישהי. לא סתם "נדלקתי" אלא התאהבות אמיתית- יצא לי לדבר איתה ומבחינתי היא מדהימה. (חיצונית ופנימית) הבעיה היא שאני מרגיש שלא בנוח להתחיל איתה בשדה (כל הריכולים שהולכים שם) ובנוסף על זה אני קצת ביישן. אני כותב את ההודעה בגלל שאני לא מפסיק לחשוב עליה, וזקוק לעצה בעיקר ממכן הבנות שבחבורה. תודה.

מרפי1

New member
למה אתה שם זין על הרכלנים?

אם מישהו ירכל עליך אני אטפל בו, אל תדאג.

שיין יקר

תמיד יהיו ריכולים (ובעיקר המצאות) בנתב"ג. תבין,בנתב"ג (באופן כללי) כל הזמן בנים ובנות מדברים אחד עם השני, אם זה בהקשר של העבודה או שפשוט אנשים סתם חברים אחד של השני. לא ברור לי העניין של "רכילות" שאתה אומר, מכיוון שאם יראו אותך מדבר איתה- מה זה אומר?אף אחד לא עושה עניין מזה, זה נראה לך ככה כי אתה מאוהב בה. מלבד זאת, הדבר שהכי פחות צריך לעניין אותך זה גב' מיה גידו, כי תמיד יהיה לאנשים מה להגיד. (לא ניסיתי להצחיק).הבעיה היא שאתה ביישן אבל כמו השיר: BUT IF YOU'LL NEVER TRY YOU'LL NEVER KNOW - וחבל!!! אז...כמו שאמרתי, זה לא מוזר או נדיר לראות בנים ובנות מדברים ביחד או בפרטיות ולכן לא נראה לי שיתחילו "ריכולים". מלבד זאת, הדבר האחרון שצריך להיות אכפת לך זה מה שאנשים אומרים. כלומר, אם תציע לה להיפגש או מה שזה לא יהיה, אין סיבה שהיא תפרסם את זה ברבים...נכון?אז...בקיצור... רק בהצלחה!

SWEET HOME

New member
../images/Emo192.gifאנחנו הכרנו בנתב"ג

הכרנו בשדה .זוג יחיד של בקרית גבול ובודק.האם דיברו עלינו?כן והרבה,אבל אין דבר שיכול לנצח כשמדובר באהבה!!!!היום אנחנו כבר 3 שנים ביחד ויש לנו בן מקסים ושובב!!!!ושנינו כבר לא בנתב"ג אז מה זה משנה מי אמר ומה,העיקר תלך עם הלב שלך ושיהיה בהצלחה!!!!!!

moria007

New member
תשלח לה הודעת טקסט

או תתקשר. לך על זה, אחרת תתחרט. בהצלחה!

למעלה