משהו קצת מציק...

vered51

New member
משהו קצת מציק...

אני חושבת שהכחשתי את זה, אבל באיזה מקום בפנים זה מעצבן אותי שהצליחו להציל את אריאל שרון ואת אימי לא. היה לה בדיוק מה שהיה לו והיא לא קיבלה טיפול מהיר לשם הפסקת הדימום בראש ובסוף היא מתה כתוצאה מזה. ששמעתי עליו מאד כאב לי והתפללתי שיצליחו לעזור לו אבל זה לא משנה את העובדה שזה מעצבן. כנראה שבגלל היותו ראש ממשלה הוא קיבל את הטיפול הזה. אין מה לעשות...

veredshp

New member
../images/Emo13.gif

איתך...אמי נפטרה מסרטן השד..כל כך היה קשה לי לשמוע שיש נשים (מעטות אומנם) שהצליחו ל"צאת" מהמחלה הארורה הזו..אני זוכרת שבאותה תקופה גם אופירה נבון ז"ל חלתה במחלה וטופלה כיאות לאשת נשיא..וכמה שזה לא יפה-הוקל לי במשהו כאשר גם היא נפטרה-כי "אם את אמא שלי לא הצליחו להציל..אז לא רוצה שיצילו אף אחת".. אני יודעת גם שביום שבו ימצאו חיסון/תרופה למחלה-אשמח אבל גם יהיה לי עצוב שאמא שלי לא הספיקה לזכות בזה..

ymz

New member
מבינה אותך מאוד

אבל זה ידוע שמעמד/כסף במקרים מסויימים תורמים להצלחת הטיפול. חברה שלי סיפרה שאבא שלה הבריא מסרטן רק בגלל שיכל לרכוש בעצמו את התרופות שלא בסל הבריאות. אני עדיין מנחמת את עצמי בכך שלכל דבר בחיים יש סיבה ומאמינה שאנחנו לא סתם מתים, אנחנו ממשיכים לחיות אבל במקום אחר ובצורה אחרת.

ורדו'ש,

אני מקווה שכאן אנחנו לא צריכות להרגיש "פוליטקלי קורקט" ויכולות להגיד את מה שעל הלב. אני חושבת שהתחושות שלך טבעיות, מובנות, ומה לומר - גם אני הרגשתי אותן. ואגב, היו כאן התייחסויות דומות בפורום - פה.

למעלה