משהו קצת מוזר

ש י י ל ה

New member
מר קניידעל היקר.

1. רייקי אינו דת 2. רייקי אינו מאגיה 3. רייקי אינו תרבות ולעיקר הענין.האם קריאת שירה רומנטית וסיפורי אהבה ממחישים לאדם מה זה להיות מאוהב? האם סמנריון על סימני אהבה או קורס בפסיכולוגית האהבה יכולה לגרום לסטודנט להרגיש אהבה מהי? כל עוד לא תחווה אהבה אמיתית כל המילים ריקים מתוכן. אותו דבר רייקי. אין צורך בקורס של שנה (למרות שיש) ובלימוד תאורתי של חודשים כדי לחוות רייקי. אין צורך בתואר שני בפילוסופיה כדי להתחבר לאנרגיה. על כן אין צורך ביותר מיומיים כדי ללמוד להתחבר לרייקי. כל תורת רייקי, כדברייך, מסתכמת במספר שורות: רק היום אל תכעס רק היום אל תדאג כבד את הוריך,מוריך והמבוגרים ממך תרוויח את לחמך בכבוד היה אסיר תודה לכל בריאה אישי היקר חבל לנסות לרמוס דבר טוב בטרם תכיר אותו מקרוב.

ritarita

New member
משפט אחד קשה לי לקבל...

כבד את הוריך,מוריך והמבוגרים ממך למה? יש ילדים שהם בוגרים נפשית ורוחנית יותר מהוריהם יש ילדים שהוריהם אינם כליל השלימות, והחינוך שלהם רחוק מלהיות טוב היתה לי חברה שחלתה במחלה ניוונית היא ניסתה הרבה דברים בין השאר רייקי אני עדיין לא מבינה את התורה אבל דרכה לא יכולתי לדעת.. והוריה, כמה שכואבים את מחלתה וכמה שמנסים למצוא תרופה גם בדרכים לא קונבנציונליות הם נכנעו למחלה ועוד לפני הם רומסים כל רגש ומחשבה חופשית שהיתה ויש לה והיא נכנעת להם, ולא ממש מאמינה בעצמה ולא ממש מנסה

ש י י ל ה

New member
ריטה יקרה

אנסה להשיב כמיטב יכולתי. אכן ישנם ילדים שבוגרים יותר מהוריהם, אך זו לא סיבה לא לכבד אותם. לדעתי החיים הם גלגל, ובסופו של דבר אני אקבל מה שנתתי לאחר. אם אתן כבוד להורי אקבל כבוד מילדי (סיפור כף העץ). סיבה אחרת היא ההסכם הקרמתי שיש בין הנשמות. לא סתם אנחנו נולדים להורה זה ולא אחר. אני מאמינה שהנשמה בוחרת את הסובבים אותה בעולם זה. לכן מי אני שאזלזל בבחירה?
ובקשר לחברתך, אל לנו לשפוט אנשים במצבים קשים. אני לא יודעת אם יש לך ילדים אבל מנסיוני איני מכירה הורה שיכול לראות את סבלו של ילדו.אגב גם ההורים טועים לפעמים דווקה מרוב אהבה ודאגה.

ritarita

New member
עם כל מה שאמרת אני מסכימה...

ואני יודעת שלהוריה זה כואב וגם לי זה כאב אבל לא יכולתי לשנות כלום וזה היה לי יותר מדי קשה כך שאני לא בקשר איתה כבר כשנתיים ולמרות שממה הייתי רוצה אני מפחדת מפחדת לגלות שהיא איננה נ.ב. כמו שאמרתי אני מסכימה עם מה שאמרת רק הייתי רוצה שיהיה כתוספת לא רק כבד את הוריך אלא גם כבד את ילדך הם דור העתיד

אלדד26

New member
התופעה שאת מדברת עליה

אינה דז´ה וו, כמו שכמה אנשים טעו פה ואמרו. התופעה הזו נקראת "ראייה מקדימה", או Clairvoyance באנגלית, והיא תופעה קוואזי-מיסטית מוכרת. התופעה מוגדרת כידיעה של דברים מסוימים כשאין אפשרות בעצם לדעת אותם "בעצמך"; למשל, לדעת שהאדם שדופק על דלתך כרגע לבוש בגופיה שחורה, מבלי שראית אותו קודם. מקווה בשבילך שאת לא בדרך לחוויה מיסטית אמיתית... בכל מקרה, התופעה שדיברת עליה היא תופעה נחמדה והרבה אנשים מכירים אותה בלי לדעת ("איזה קטע, בדיוק יש את השיר שחשבתי עליו לפני דקה").

twigy

New member
אני לא רוצה לשלול את התופעה

לחלוטין. אני רק אגיד למה לדעתי אני חושב שזה קישקוש בחיים קורים לנו מליון דברים זה כמו לקרוא אסטרולוגיה אנחנו מקשרים מה שמתאים לנו ומה שלא מתאים לנו אנחנו מתעלמים.

אלדד26

New member
דעתך היא דעתך,

אבל כדאי לך להעמיק קצת בעניינים לפני קביעת הדעה. אסטרולוגיה, טארוט, קריאה בכף היד ושאר קשקושים הם פסאודו-מיסטיקה. אני מדבר על קוואזי-מיסטיקה. חוויות שהן "בדרך" אל החוויה המיסטית. דז´ה וו, ז´מה וו, וראייה מקדימה כולן נחשבות לחוויות כאלו.

אלדד26

New member
חשבת לנסות להקשיב?

אולי תאשפזי אותה עם ידיים קשורות מאחורי הגב ודי.

למעלה