משהו קצת מוזר

JazzGirl

New member
משהו קצת מוזר

בזמן האחרון קורה לי משהו קצת מוזר אני מרגישה דברים לפני שהם קורים לי.. אני מרגישה לפני שאני פוגשת בן אדם שאני מכירה ולפני שהטלפון מצלצל. אל תנסו להסביר לי את זה, רק תחלקו איתי חוויות דומות אם יש לכם כי אני ממש מבולבלת

שירה13

New member
אל תיבהלי ואל תהיי מבולבלת..

מה שיש לך הוא כוח מסוים. מה שאת צריכה לעשות עכשיו (רק אם את רוצה..) זה לפתח את הכוח וללמוד לשלוט בו ולנצל אותו על הצד הטוב ביותר. בהצלחה!

twigy

New member
שירה

לפני שידעו שהגשם יורד מהעננים התפללו לאל המים.. ..

לפעמים..

יש לי דה זה וו של חלומות. אני חולמת משהו, ואז אותה סיטואציה קוראת.. זהמ מוזר.. אבל את ביקשת.

ritarita

New member
זה בערך מה שקורה לי...

אבל זה לא דברים גדולים אני נמצאת בסופר מול הקופאית ושולפת שטר קרוע ואז כשאני יוצאת מן הסופר יש לי מן פלאש ואני כמעט בטוחה שהוא בא מהחלום

ש י י ל ה

New member
אני מכירה את זה מקרוב

זה ממש לא דהז´אוו אלא יכולת ראית העתיד הקרוב. אצלי זה התחיל אחרי שלמדתי רייקי ועין השלישית נפתחה לי. בסך הכל ההרגשה נעימה ולעיטים אפילו משעשעת. אישית אני זורמת עם זה בכייף.

Michael16

New member
לא מנסה לזלזל

גם לספיידרמן יש את זה. ושיילה תגידי בעזרת הרייקי פתחת את העין השלישית? איך למדת וכמה זמן? אפשר בעזרת ספר?

ש י י ל ה

New member
מה הכוונה "לשלוט"? ובקשר לרייקי...

למדתי רייקי 1 ממש מזמן בת"א וזה נמשך יומיים, סה"כ 10 שעות. נכון להיום אפשר ללמוד רייקי בכל מקום בארץ כמעט. הכי טוב להגיע לרייקי מסטר ע"י המלצה. החניכה של רייקי גורמת לאיזון ופתיחה של הצ´קרות העיקריות. אי אפשר ללמוד רייקי מספר כי אז אין חניכה. החניכה נעשת ע"י רייקי מסטר אשר מחבר את החניך לאנרגית רייקי. עיקר הרייקי זו חווית הלימוד והחניכה, ספרים מספקים רייקי תאורתי בלבד. עוד דרך בדוקה לפתיחת עין השלישית היא מדיטציה. וכמה שיותר יותר טוב.

magica

New member
קצת הרחבה על הרייקי

יש שני סוגי רייקי מסורתי ומודרני המסורתי נמשך תקופה מסיומת עד 3 (במקרה ש3 בלי מאסטר) לוקח בסביבות השנה המאסטר חצי שנה והוא יכול להעשיות ברוב המקמות מגיל 18 + האמונה היא שרייקי דורש תירגול וזמן לאיזון לעומת החדש המודרני שהוא בסך הכל עניין של כמה שעות רייקי אניטנסאביות של רייקי האמונה היא רייקי בצורה אינטנסאיבית תביא לרמה אנרגתית גבוהה שתעזור לאזן בקלות את נפש וגוף האדם הרייקי למיטב הבנתי יש ספרים לרייקי אבל רצוי לעבור קרוס

ritarita

New member
בואו נאמר שרייקי אכן מביא לשינוי

בואו נאמר שרייקי זו תורה אז הצורה המודרנית שלו היא תשובה לצרכים של העולם המודרני לאנשים שאין להם זמן משום שהם במרוץ החיים אז הם עושים רייקי אינטנסיבי כדי להגיע לרמה כלשהי בזמן קצר כמו לעשות דיאטת בזק חוזרים להרגלים ישנים ברגע אחד של חולשה אם כבר מישהו מעוניין להתעלות רוחנית ורצה ללמוד רייקי עדיף לקחת את המסורתי זה שנמשך תקופה מסויימת זה שמשפיע על אורך החיים זה שבאמת מעורר שינוי

magica

New member
גם נצרות לעיתים נחשבת

לדיאטת הבזק של יהדות עדיין יש אנשים שזה טוב להם כי זה מתאים לצרכים המודרנים ומי אני שיגיד להם לא אני לא ניסתי אני בכל אופן עברתי רייקי מסורתי בדרגה 3 בלי מאסטר כי לא ראיתי עצמי כמורה על דרך הרייקי שכן רייקי הוא חלק מסוים שאני יאהב אבל לא דרכי היחידה

ritarita

New member
תראי...

אני לא ממש מיודעת בדרכי הרייקי, מודה אבל הדרך המהירה תמיד נראית לי חפוזה ולהשוות לנצרות זה לא נכון לדעתי הנצרות קיימת כדת כבר אלפי שנים ואנשים נולדים נוצרים, לפחות לפי המאמינים ולומדים אותה מינקות נצרות לא ניתן ללמוד בקורס של יומיים

ש י י ל ה

New member
בקשר לרייקי

אני למדתי רייקי לפי השיטה המסורתית ולקח לי שלוש שנים עד שקיבלתי את המסטר ברייקי אבל אין זה אומר שלימוד רייקי בעשר שעות אינו אפקטיבי. שוב,אין צורך בלימוד תאורתי של חודשים כדי להתחבר לאנרגית האהבה. אולי צריך לחוות את זה כדי להבין למה אני מתכוונת.

קניידעל

New member
למרות שלא ביקשת

אני מבקש לתת הסבר הגיוני וגם די נכון לקטע הזה שאגב קשור לחלומות, ומוכיח מאוד טוב איך המוח שלנו שולט בנו בלי הבנתנו. ובאותה הזדמנות עוזר לי לרמוס את תרבות הרייקי והמאגיה הפוסט-מודרנית שהתפתחה כאן (סליחה גברת, אבל קשה לי להאמין שבתל-אביב אפשר ללמוד דת שלמה ביומיים) מה שקורה בד"כ בדה-ז´ה-וו או לחילופין בראייה קודמת מתבטא בשני אופנים: א. חלום שהיו קיימים בו מס´ אובייקטים מאפיינים, שחזרו לאחר מכן בארוע שקרה במציאות. המוח מקשר בין האירוע והחלום, ופשוט משנה את זיכרון החלום לזיכרון שזהה לזיכרון האירוע אני יודע שמראייה רגעית זה נראה מאוד אדיוטי כי את חושבת שאת זוכרת מה שחלמת, אבל עוזר מאוד לחשוב על זה ככה- באותה מידה שזיכרון החלום שלך יכול להשתנות, גם שאר הזיכרונות בקשר לחלום יכולים להשתנות, ובגלל שהאזור שבו מתרכזים החלומות הוא מאוד לא ידוע לנו, ובניגוד למודע שלנו שבו כל הזיכרונות בנויים במבנה של הקשרים, בתת מודע הזיכרונות בנויים ללא קשר בין אחד לשני, ולכן אנחנו לא ממש יודעים מה שהיה שם לפני רגע נתון. ב. באיזושהי סוג´סטיה שכנעת את עצמך שאת מסוגלת לראות את העתיד הקרוב, וכך את רואה איזהשהו חיזיון ואח"כ רואה אירוע שמה שקורה איתו זה אותו דבר כמו מה שקורה עם החלומות. אפשרות דומה היא שאת פשוט מעבירה את האירועים שאת רואה בראש ואיפהשהו במהלך ההעברה תפית הזמן שלך מתעוותת ואת חושבת שראית את האירוע לפניו. וזהו אגב, סליחה שגרמתי לך לפעמים להראות כמו מטורפת, וסליחה שירדתי על הרייקי לשניכן- קבלו זר פרחים כתחינה למחילה

ritarita

New member
אז מה שאתה אומר..ץ.

המוח שלנו משנה את החלום כדי שיתאים למציאות אם זה מה שאמרת לי זה נראה די הגיוני אולי משום שלי קל יותר לקבל דברים עם רגליים על הקרקע ולא מרחפים ולשאר הבנות המיוחדות כאן קל להאמין ברוחניות של הדברים (זה כבר עניין פסיכולוגי נלמד לדעתי ונושא לדיון אחר) למרות שכשאני רואה סרט, לדוגמא נגיד "רוח רפאים" אני רוצה להאמין שזה יכול לקרות זה חלום יפה שהייתי רוצה לחלום

למעלה