משהו קצת מדאיג אותי....

• פותח הנושא 5695
  • פורסם בתאריך

5695

New member
משהו קצת מדאיג אותי....

זה לא ממש קשור לרד הוט אבל די קשור למוזיקה... שזה קשור לרד הוט... אז קיצר
או שרק עכשיו שמתי לב וזה כבר הרבה זמן, או שבאמת בזמן האחרון נכנס לאופנה כל הקטע הזה של "גראנג'" וניינטיז
ראיתי את זה באתר של asos בטרנדים החדשים של אביב קיץ 2013
וגם במגזין של h&m
(אתם רשאים לתת לי כאפה על השורות האחרונות)
אני בטוחה שיש את זה גם בעוד מקומות
הם עשו כותרות שמבוססות על השיר סמלס לייק טין ספיריט (לא מוצלחות)
ויש תמונות של קורטני לאב או קורט קוביין
אז אני עכשיו ממש מפחדת שפתאום מלא פקאצות בנות 15 יתחילו לחוש את עצמן מעריצות של נירוונה או משו(דבר שעד עכשיו היה מבחינתן התפקיד של הפריקים של השכבה) ודברים בסגנון....
תדמיינו רגע ילדה כזאת שרה אנדר דה ברידג' או גיב איט אוואיי..... כי זה חזר לאופנה למה לא? אני הייתי נעלבת חח......
טוב ניסתי להסביר מקווה שהבנתם

אז השאלה שלי היא אם אתם לא חושבים שזה קצת פוגע בכל המורשת הזאת של המהפכה של שנות ה-90? שעכשיו היא תתערבב עם האווירה של המוזיקה של היום שהיא ממש שונה ופתאום זה יחזור למיינסטרים... או שדווקא זה נירלכם ממש טוב ואנשים דווקא יעריכו אותה יותר? (זה בעצם כן קשור לרד הוט, אבל לעוד הרבה...)

אני שנייה אגיד בכל זאת שזה לא שאני חוויתי את המהפכה כי אני בכלל מ-95 אבל זה דבר שממש מעניין אותי הרבה זמן אז אפשר להגיד שאני רק מתיימרת להבין

שיהיה לכולם חג קסום!

לפי דעתי

בקשר לאופנה -אופנה זה דבר שהולך ובא וכן לפעמים יש טרנדים כאלה שחוזרים על עצמם וזה חולף בסופו של דבר עם הטרנד הבא. מי שנכנס לזה בגלל זה הוא לא באמת יילך ויתחיל להעריץ את נירוונה או כל להקת גראנג' אחרת. זה כמו שהיה טרנד לא מזמן ללבוש חולצות עם הדפס של כל מיני כוכבי רוק כמו ג'ימי הנדריקס וסמלים של להקות כמו הראמונס בלי ממש לדעת מה הם אומרים.

בקשר למוזיקה- אנשים שבאמת מעריכים מוזיקה לא ילכו אחרי הטרנדים הדביליים האלה ויתחילו ללבוש בגדים בסגנון מסויים רק בגלל שהם אוהבים את הסגנון מוזיקה. מי שמעריך מוזיקה יידע להעריך אותה כל החיים ולכבד את האמנים שכתבו אותה. אם יהיו אנשים שבאמת יתחילו להתעניין באמת במוזיקה ולא רק בתמונה שלהם על איזה חולצה- מה טוב.

liami25

New member
בוא נקווה שזה אומר שהרוק יחזור "לשלוט"

ולא שילדות בנות 12 יתחילו לחרוש על סנוו כאילו זה השיר הכי טוב בעולם

להגיד את האמת

אני חולקת על רוב מה שאמרת, אולי כי הבית ספר שלי לא מייצג את רוב האוכלוסייה של נערים בגילי.
בכל מקרה, בבית הספר שלי אין כזה דבר פרקיות שמאזינות לזה, כי כמעט כל הנערים\ות בשכבה שלי שומעים רד הוט, וכל מיני להקות רוק, זה שלא שפתאום זה נהיה מיינסטרים לשמוע את זה, כי כולם שומעים את זה, אבל שוב- הם לא מייצגים את רוב הנערים בגילי. (ושיהיה ברור- אני לא שומעת כי ילדים אחרים בשכבה שומעים, אני שומעת כי אני אוהבת, וזה לא עצר אותי לשמוע סגנונות שאף אחד בשכבה שלי לא שמע)
ובנוגע לאופנה- מה זה אכפת לי ? אני אתלבש איך שאני רוצה וממש לא אכפת לי מה מקובל אצל החברה ללבוש, כי בכל מקרה עוד מעט גם זה ייעלם ואני אמשיך להתלבש איך שאני רוצה

וגם אני לא חושבת שחולצה תשפיע על סוג המוזיקה שאנשים אוהבים לשמוע, כי אחרי הכל- זה רק חולצה !

flearule

New member
אני לא חושב שזה באמת משפיע..

ז"א זאת אופנה... גם בקיץ שעבר מכרו חולצות בH&M עם שעליהן הדפסים של ג'וי דוויזן והרבה הלכו עם זה בלי בכלל לדעת.. לפני שמונה שנים האופנה היתה שנות השישים (תסתכלו נגיד בקטלוגים ישנים של FOX), אחרי זה 70, פתאום לפני כמה שנים היה את הקטע שכולם התלבשו כמו בשנות ה-80 עם כל הצבעים הבוהקים ועכשיו זה שנות ה-90 עם כל הגראנג' והגראג' בנדס וכל החרא הזה.. זאת אופנה ואנשים יאכלו את מה שיבשלו להם וילבשו את מה שיגידו להם שזה קול.
וגם אם פאקצות ישמעו אנדר דה ברידג'- לא קרה כלום.. הכל בסדר :)

למעלה