משהו קצת אחר...

tamara90210

New member
משהו קצת אחר...

היי כולם, מי שלא בהכרח רוצה לעשות את המסלול הרגיל של אחרי צבא ומחפש משהו קצת שונה, אולי זה יכול לעניין אותו... נפתחת ישיבה ישראלית מעורבת לחילוניים ודתיים, נשים וגברים, בשילוב עם עבודה בקהילה, באזור הצפון, שמיועדת לבוגרי צבא. מי שמעוניין במסגרת קצת שונה ביחד עם בני גילו, עם העשרה בתחומי היהדות בהקשר למציאות של היום, תרומה ועבודה בקהילה ועוד ועוד...זה המקום בשבילכם! אני מצרפת קובץ עם פרטים נוספים.... אם יש שאלות אני פה, ואתם מוזמנים גם לפנות לאנשי הקשר בקובץ. להית', ושבת שלום:)

ק ד ו ש

New member
עוד פעם את?

והמסלול המיוחד שלך לחיים טובים ומיוחדים שחלילה לא יהיו כמו השאר... מה ישיבה מה, איזה לא קשור...

Ora Et Labora

סתם שאלה, אם אתם מתכוונים להתנדב,מאיפה מגיע הכסף? אגב,חברים - אני רוצה לייסד דת חדשה - דת הגברים! זו תיהיה דת שלמה שתוקדש לחיים גבריים כמו שצריך באמת להיות. התנ"ך יהיה "בלייזר",הנביאים שלנו (או מבשרי הבשורה) יהיו ניר קיפניס(אשר ציווה את אהבת האוכל והאלכוהול),יו הפנר(אשר ציווה אהבת נשים וסקס),ביל קלינטון(שגם ציווה אותו דבר כמו הפנר),נתן זהבי(אשר ציווה את העצבנות וחוסר ההתפשרות),בוב מארלי(אשר ציווה את הסטלנות),מייקל שומאכר(אשר ציווה את המוטוריקה),ג'אן (אשר ציווה את הכנת הקפה לכל גבר) וג'ינה ג'יימסון (אשר ציוותה שנביא לה בראש). הצטרפו גם אתם!

אני מצטרפת...

אבל במקום להביא בראש לג'ינה ג'יימסון, אני רוצה להביא בראש לשומאכר...

Lady McBeth

New member
אני דווקא הייתי לוקחת את...

ניר קיפניס....גברים ציניים תמיד עשו לי את זה :)

למעלה