משהו קצר וחשוב..

baderez

New member
משהו קצר וחשוב..

אין לי כוח להתפלספות אז אני יגיד משהו קצר וקולע.. בעוד שלאדם רגיל המושג "חיים מאושרים" הוא הערך החשוב ביותר, למוסלמי ההדוק האיסלאם וחובת מימוש אמונתו הוא הערך העליון. השמאל הוא הגורם המזין ביותר שקיים לטובת האיסלאם. המוסלמים יודעים לנצל את את זרם שמאל ומדינות השמאל(שוודיה, שוויץ..) למכור להם קלישאות על מסכנות ותקיפות המערב כנגדם, בעוד מטרתם האמיתית היא חיזוק הג'יהד.

a e q u i t a s

New member
הכללה זה אחד הדברים הנוראים שיש

אחד הדברים הכי הזויים ששמעתי בתקופה האחרונה, להאשים את זרם השמאל הפוליטי (ולא משנה מאיזה מדינה) שהוא גורם מזין של איסלאם פונמדליסטי זה הכללה מאוד גסה, מה גם שהיא לגמרי לא נכונה. באותה מידה, אני יכול להגיד שהימין, בישראל, ארה"ב ובאירופה הם זרמים ששואבים את כוחם מהפשיזאם - שימוש באמצעים צבאיים תכופים והאדרת הצבא, המדינה והאדמה כערך עליון - שיש לשמר עליו יותר מחיי האדם. (ראה ערך הפינוי מרצועת עזה) שדה קטל שאזרחים גרו שם ולעיתים קרובות אף נהרגו. אתה חושב שטוני בלייר, ראש ממשלת בריטניה תומך בחיזוק הגי'האד? או הנשיא לשעבר ביל קלינטון? דויד בן גוריון או אהוד ברק? הודעה ממש לא מגמתית ולא היסטורית לא נכונה.

baderez

New member
בדיוק ההפך..

שים לב לדברי! אני לא מאשים את השמאל בהזנה מכוונת של האיסלאם הקיצוני. להפך! אני "מנקה" את השמאל מהטענה שהוא פרו-מוסלמי בצורה כזאת או אחרת. מה שאני אומר הוא בעצם שלדעתי השמאל פשוט לוקה בחוסר הבנה גדול של האיסלאם. הסכם אוסלו הוא דוגמא מצויינת של מה שנקרא "לחיות בחלום". תנועות השמאל (מתוך טוב לב ורצון אמיתי לחיים טובים יותר-אני לא מכחיש) הצליח לגרום לכולנו(או כמעט לכולנו) להאמין שהשלום הוא השאיפה הכי גדולה של העם היהודי בישראל. ה"קונצנזוס" הזה גרם לנו לחשוב באופן אוטומטי שהוא תקף לגבי שכינינו. "הערבי מעדיף שלום! יוכל לעבוד בישראל, הכיבוש יגמר, הכלכלה תפרח..." שכחנו כמה דברים חשובים.. שכחנו שהערבי לא שוכח את ההשפלות שעברו הוריו במחסום.. את הדחפורים שהרסו את בית דודו, את "גירושם" של סביו וסבתו מביתם ביפו.. את האינטרסים של אירגוני הטרור שלא רוצים שום הסכם(שיחליש את כוחם), את האפשרות לג'יאהד-הזדמנות לתת לאללה יותר.. בגלל ששכחנו את הדברים האלו והתמכרנו לסוג של פנטזיה-הסכמי אוסלו ואינטיפדת אל-אקצה התפוצצו לנו בפרצוף.. כאן נגמר עידן התמימות בישראל. אז הגיע אריק שרון (שיהיה בריא) והראה שסוג השלום היחידי שאפשר להגיע אליו הוא בדרך הימין ועובדה שהוא עובד..(פחות או יותר) לצערי את משבר גיל ההתבגרות הזה עברו עוד מספר קטן של מדינות למעט ישראל, ומדינות המערב באמת לא יודעות מה מחכה להן.. כשהתגייסתי לצבא הייתי שמאלן. לא סתם שמאלן-כמעט פעיל! בשירות שלי הייתי לוחם ביחידת לוט"ר מסויימת ו3 שנים הייתי וחייתי בין פלסטינאים. לעולם לא פגעתי או ניסיתי לפגוע בשום פלסטיני שלא לצורך ביטחוני. במיוחד לא בכבודם. אבל דעותי כן השתנו משמאל לימין.. אני אומר לך שאין לי שנאה כלפי העם הפלסטיני, אבל אני כן יודע איך אפשר להגיע להסדר מסויים-וההסדר הזה אומר שאני מוכן תמיד להושיט את ידי לשלום. אבל רק את יד שמאל.. כי יד ימין לא תעזוב את האקדח. לעולם..

בגדול את צודק

קל מאד לנצל מציאות ליברלית וחופשית שאין לה שום הבנה של האיסלאם, על ידי גורמים איסלמים קיצוניים, זו קרקע מצויינת, יש פרטיות, יש חופש תנועה, יש חופש פירסום, חופש התאגדות, חופש התארגנות, חופש דיבור... אין כמעט הפרעה, וכל פעם שיש ביקורת הם ישחקו על "אתם גזענים", "אתם מדכאים אותנו", "המערב שודד לנו את הכסף, פוגע לנו בכבוד", אז המערב מרגיש רע שמאמשימים אותו בכך ואז הוא מרפה. האיסלאם כיום הוא לא רק דת אלא דרך חיים, פילוסופיית חיים מלאה שנוגעת לכל תחומי החיים, בניגוד לדתות אחרות, במיוחד בנצרות האירופאית שכל מה שנשאר ממנה זה נורמות וערכים מסויימים, תרבות מסויימת לא יותר, הם חילונים לחלוטין. צודק לגבי בעובדה שהם לא שכחו כלום ואין שום סיבה לגרום להם להבין אותנו כי זה בלתי אפשרי, מבחינתם הציונות היא מקור כל רוע וכל מה שקרה להם בראש ובראשונה את מה שקרה בין 47'-49'.

melancholy man

New member
לא רק להתפלסף אין לך כוח

גם להיסטוריה ולנסיון להסתכל מעבר לכותרת העיתון לא ממש... האיסלם קיים מאות שנים (מעל אלף) יש מילארד מאמינים, מאות מיליוני מאמינים הדוקים, להגיד של"מוסלמי ההדוק האיסלאם וחובת מימוש אמונתו הוא הערך העליון" נכון בערך כמו להגיד אותו דבר על הנוצרי ההדוק ועל היהודי ההדוק (שלושת האמירות נכונות ולא נכונות באות המידה), עבור האדם הדתי המאמין (יהודי, נוצרי, מוסלמי, בדוהיסט, קונפוציאני או הינדואיסט) קיום מצוות הדת היא ללא ספק דבר חשוב, אבל שום דת (כולל האיסלם) לא שמה את קיום מצוות הדת לפני החיים בעולם הזה. בכל דת יש קבוצות של קיצוניים, לכל דת (לפחות לדתות המונוטאיסטיות) הייתה תקופה אלימה, ותקופה של קבוצות אלימות, לקחת את כל המוסלמים וכל המוסרת האיסלמית ולשים אותה יחד באיזה סל משונה עם רוצחים מטורפים שמשתמשים באיסלם כעלה תאנה זה חוסר הבנה מביך וחוסר רצון ללמוד. ואגב סתם הערה, אף אחד לא תרם לפופלריות של אותם קיצונים שניזונם על רגשי נחיתות ותחושה אמיתית של מסכנות בעולם הערבי והמוסלמי שבמשך שנים הופנתה כלפי המערב על ידי מנהיגי העולם הזה בשביל להגן על האשמים האמיתיים (מנהיגי מדינות ערב), יותר מהטימטום האימפוטנציה וחוסר ההבנה של מנהיגי ימין מסוגו ג'ורג' בוש.

sharwan

New member
אני מצטערת אבל אני חייבת להסכים עם

דבריו של ארז. לדעתי האיסלאם הפונדמנליסטי חצה כל גבול אפשרי, וטעות לחשוב שהוא מקיף "קומץ מאמינים". לראות מליוני מוסלמים בעולם, המקיזים את דמם בטקסים איסלאמים שונים-מראה כמה עז הוא הרצון "לתת" יותר למען האיסלאם.. וודאי כשמדובר בפגיעה באויב הצלבני או יתרה מכך-באויב הציוני(כמה הזוי) עמידה על עקרונות היא תנאי הכרחי לעמידה מול ציר הרשע האיסלאמי ונצחון על תנועות הרשע הניזונות מדת זאת. (להזכירכם-האיסלאם היא המצאה גאונית שבאה לאחד את אומות ערב כנגד הצלבנים.. הנוסחה הזאת עובדת גם היום די בהצלחה..)

sharwan

New member
אגב-אי עמידה על עקרונות הביאה את

היטלר לשלטון, ואני מקווה שישראל לא תיהיה "הפלישה לפולין" ששברה (מאוחר מידי) את גב הגמל של בעלות הברית במלחמת העולם השניה.. הכל מיוחס לאיראן של האייטולות הגזעניים כמובן..

a e q u i t a s

New member
יש פה עדיין של מידות

יש פה עדיין של מידות והיכולת להתסכל מעבר למהודות החדשות, הכללה זה דבר מאוד גרוע בכלל בכלל בחיים ובפרט בנושא הקונפליקט הישראלי - פלסטיני. אין פה צדדים טובים ורעים, והסכסוך הוא לא שחור ולבן. להגיד שכל הפלסטינים מעורבים בטרור זה כמו להגיד שכל האמריקאים טיפשים או כל היהודים רודפי בצע. יש גורמים מעורבים בטרור, כמו בכל בדבר הם מיעוטים קיצוניים לאומניים ואת המיעוט מעיד על כל הרוב. ואגב, לא באמת הבנתי את הקשר של היטלר, הפלישה לפולין והקשרה לישראל? המצב הגאו-פוליטי שהוביל למלחמת העולם השנייה היה שונה מבלי היכר, היום ישראל היא מדינה חזקה, הן צבאית, כלכלית ופוליטית ומעמדה בקרב הקהילה הבינלאומית איתן וחזק. מה גם שהסוגיה האיראנית היא לא סוגיה ישראלית, אלא כלל עולמית ולא בריא לשייך אותה כבעיה ישראלית בלבד...

melancholy man

New member
שוב

הטקס הזה של עינוי עצמי הוא לא דבר חדש, מוסלמים שיעים עושים את זה במשך מאות שנים, איכשהו זה מלווה במתאבדים רק בשנים האחרונות (אגב, אם בודקים את מידת האלימות גם של היהדות וגם של הנצרות, כשאלו היו "בגיל" של האיסלם, תגלה שזה כנראה תהליך טבעי של דתות מונוטאיסטיות). אנחנו צריכים לשאול את עצמו מה קרה בעולם ומה קורה בעולם המוסלמי שכל זה קורה, לא להאשים אמונה שקימת כל כך הרבה שנים. אגב, האיסלם הקדים את המלחמות הצלבניות בכמה מאות שנים, את יצאת האיסלם מחצי האי ערב לתוך המזרח התיכון כולו, מתארכים ל 622 לספירה, מאה שנים מאוחר יותר, כבר אגן הים התיכון כולו (מטורקיה ועד צפון אפריקה היה בשליטה מוסלמית. מסע הצלב הראשון, שהיה כנגד האיסלם והאחדות שהוא הביא לעולם הערבי, החל במאה ה 11, כ 400 שנה מאוחר יותר, כשהאיסלם היה מבוסס הייטב באזרנו, האיסלם הוא בשום צורה לא "המצאה גאונית שבאה לאחד את אומות ערב כנגד הצלבנים", הוא היה שם קודם ונשאר גם אחר כך. במקום להאשים דת, אולי נבדוק מה באמת קרה בעולם, שאצל חלק מהאנשים המאמינים באותה דת, חל שינוי כזה גדול באמונותיהם?

lotaria

Well-known member
מה באמת קורה

לדעתי עד היום לא נעשה מחקר רציני באף מקום בעולם בנושא- המתאבדים האיסלמים של השנים האחרונות. מה גורם להם להגיע למצב הזה.אנשים צעירים שלא כולם באים מרקע משפחתי נחות - ראה את מתאבדי 11.9-עושים מעשה התאבדות.האם הם מסוממים? האם הם מהופנטים?? איך קורה שאיש ממנהיגי המתאבדים לא שולח את בנו או בתו להתאבד? זה כמו שהאמריקאים מתפלאים - למה שונאים אותם בעולם??? לדעתי גם הם לא חקרו ובדקו לעומקו של עניין מהי הסיבה.

baderez

New member
בניגוד ליהדות

האיסלאם התחיל כדת קיצונית כבר בהתחלה. לאחר שמוחמד נתקל בסירובם של השבטים היהודים באי-ערב, עבר לא הרבה זמן-וממש בתחילת דרכו-סגרו איתם את החשבון על הפשע הנורא של סירובם להמיר את דתם בת אלפי השנים לדת חדשה שקיימת רק כמה עשרות שנים. אין ספק שהאיסלאם הוא הוירוס הכי גאוני שהומצא על ידי אדם. וההקבלה לפלישת גרמניה לפולין: פצצת גרעין על ישראל..

lotaria

Well-known member
שמאל ואיסלם

למי שקרא את סיפרה של אוריאנה פלאצ'י-הזעם ןהגאווה- קיראו את ספרה השני שיצא לאור לפני זמן קצר ושמו-כוחה של תבונה. יש שם כמה פרקים שעוסקים בשמאל והאיסלם.

למעלה