משהו קליל

הורסמאן

New member
משהו קליל

לפני קצת זמן כתבתי לפליפרית על השיר Soft place to fall וחשבתי שבעצם יש מעט מאוד שירים עם איזכור לסוסים או לרכיבה. צרפתי 8 שאני מכיר וקשורים גם אם אולי באופן עקיף. יש הצעות לנוספים?

fliperit

New member
וואוווו

אני מופתעת...לטובה

lions queen

New member
../images/Emo23.gifנייס, טנקס.. ../images/Emo13.gif

Horse with No Name אחד השירים שגדלתי עליהם, אוהבת אותו =)

הורסמאן

New member
ושל אלברשטיין?

עם כתם על המצח וכתם על הגב, ושערה של כסף זוהרת בזנב, אי יא יא יאי, אי יא יא יאי... אבל מה את תורמת לרשימה?

הלהיט אצל

בני (שנתיים ורבע) הוא "עגלה עם סוסה" האלמותי
יפה ירקוני, עושה לך את זה?

הורסמאן

New member
לא, אף פעם לא אהבתי.

היה מזכיר לי את האבטיחים ולא שממש הבנתי אז, אבל כנראה שבחוש שישי היה לי לא נעים איתם. :) אבל כשהייתי בגילו אהבתי את, רוץ בן סוסי רוץ ודהר רוץ במדבר רוץ בהר :)))))))))))))))) זוכרת?

הורסמאן

New member
כשהוא יגדל

תמצאי לו את Christy Moore שווה להקשיב לו, ו RIDE ON שווה גם שווה.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifיש איזה שיר...

שיר די מפגר, אבל אני אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי מסיבות לא ברורו.. Laidback-Ride the white horse

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחחח לא ממש

אבל ראפ זה נשמע חמוד, מה הורדת שם לעזאזל?

הורסמאן

New member
מצאתי את המילים

Let Me Teach You by Willis Lamm When you are tense, let me teach you to relax. When you are short tempered, let me teach you to be patient. When you are short sighted, let me teach you to see. When you are quick to react, let me teach you to be thoughtful. When you are angry, let me teach you to be serene. When you feel superior, let me teach you to be respectful. When you are self absorbed, let me teach you to think of greater things. When you are arrogant, let me teach you humility. When you are lonely, let me be your companion. When you are tired, let me carry the load. When you need to learn, let me teach you. After all, I am your horse. אבל אני לא מוצא את השיר עצמו, אם את ממליצה אני אמשיך לחפש.

עדימ

New member
האמת שהקלטתי את חברה שלי

מקריאה אותו. שיר כזה יפה והיא פשוט בעלת קול מקסים קוראת מדהים וחודר לנשמה. אבל בגלל הפירמוט איבדתי את זה

למעלה