משהו קטנציק לומר

spontaneus

New member
משהו קטנציק לומר

אחת הסדרות הכי הכי שיש.(וגם לא נמרח כמו באבודים). למה לעזעזל כל הטרררם הזה כשהוא יכל פשוט לשים מסוק באוויר בשעת "הפסקה פעילה" שירים את לינק תוך מיסוך גז מדמיע כבד. ולמה לעזעזל הוא קיעקע על עתמו כל כך הרבה דברים כשהוא יכל להבריח את זה בקלות לשם.

gozala

New member
שאלת הקעקוע ואופן הבריחה ../images/Emo22.gif

אם יבריחו את לינק במסוק אין סידרה בכלל האין זאת? לגבי הקעקועים, הנושא הזה עולה חדשות לבקרים, זה היה גימיק טוב בהתחלה אך בהמשך מיצה את עצמו וכמעט הפך למטרד (לדעתי) שלא לדבר על התמיהות שהועלו (לא רק כאן בפורום הזה אלא בפורומים בחו"ל גם), כשהתברר בדיעבד (אני רואה שוב את הסידרה בימים האחרונים) שקיעקע על עצמו דברים טריוויאליים כמו מספרי טלפון וזה הגיע לאבסורד כשהגיע לכך שקיעקע את שם אמו. ליוצרים פיתרונים. דבר נוסף, כל הקיעקוע הזה הפך למפה המהווה סימני דרך לרודפים והם אחריהם צעד בצד אגודל... גם זה עולה על העצבים בסוף, אין כמעט רגע אחד "לנשום" ולנוח מזה. עוד משהו, מדובר באות קין שפה ושם מפריע למייקל עד כדי משיכת השרוולים כלפי מטה על מנת להסתיר את הפגם הזה שחרט על גופו... ועוד משהו ששמתי לב, טי באג כל פעם מזכיר את הקעקוע הזה ודוקר את מייקל עם הערות ציניות בעניין. אני מאוד מקווה שימצאו דרך להוריד את הקעקוע הזה בעונה השלישית.

gozala

New member
עוד זה מדבר וזה בא ../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

ספוילר או לא, לזה הכוונה, המרדף צמוד עד כדי אבסורד.

yobalit

New member
דווקא

ממש אהבתי תקעקועים, שום פגם ושום בטיח. אומנות וכזו שואן גוך רק יכול לחלום עליה, חוץ מהצווארון המרובע שקצת הורס זה לא כזה טריוויאלי מה שהוא כתב על עצמו. לא כל אחד יכול לזכור למשך כמה חודשים מספרי טלפון, נקודות ציון, שמות וכו' ורבים זקוקים למילות מפתח להזכר בדברים אחרים מה שכן זה שהוא הפך לנטל על ההפקה, 4 שעות עבודה לשם הדבקת הקעקוע המלא ועלות כספית לא מבוטלת. בספק אם נראה אותו בעונה 3, לא שראינו אותו הרבה בעונה 2 גם ככה

spontaneus

New member
סבבה על הקעקועים שהוא צריך בשביל להשאר בחוץ

אבל בשביל לברוח הוא יכל להריח את הדברים האלה פנימה על נייר. מעל הכל זה גימיק (די יפה)

yobalit

New member
אבל בכלא

נראה הרבה פחות חשוד אם אתה בוהה בקעקוע של עצמך מאשר ב3-4 דפים ענקיים עם תוכניות בנייה

yobalit

New member
תמיד יש

אפשרות שיגנבו, ישרפו, ימצאו את הניירות ולא תמיד הוא בתא שלו ולשים תסדין בחצר זאת קצת בעיה ובכלל לסחוב תניירות לכל מקום ולהיות כ"כ תלוי בהם

gozala

New member
גאון שמקעקע את שם אמו מס' טלפון ושמות רחובות?

בחיא'ת זה היה גימיק שהתפספס ואין ספק בעניין, מילא תכניות בניין אבל שמות, תאריכים? הגאון הזה? זה לא לוויכוח בכלל היוצרים פיספסו בגדול שלא לדבר על הקעקוע שעובר את קו השעון אפילו ועם מה? שם של קבר... אני מאוד מקווה שימצאו תירוץ לפתור אותנו מהפגם הזה בעונה השלישית, איכשהו שתמצא שיטה ותירוץ למחוק את זה. לי זה נראה כמו ליכלוך אחד גדול, וואן גוך עאלק. מספרי הטלפון מתחלפים שם חדשות לבקרים, הם הרי זורקים את המכשירים הניידים שוב ושוב, אז לחרוט מספר טלפון בכתובת קעקע? לפחות היו משאירים קצת שטח פנוי על הזרועות... טוב, אין הצדקה של ממש לכל הדבר הזה כאמור, כתכנית למבוך הצנרת זה היה מוצדק ולא יותר.

yobalit

New member
אפשר לחשוב

הבן אדם קיעקע על עצמו ספר טלפונים איי איי. טלפון אולי מתחלף אבל זה הדבר שהכי קשה לזכור. גאון או לא זה לא אומר אוטומט שיש לו זיכרון צילומי, כי אין לו כפי שהתווכחת כנראה שאת המשפט על טעם ועל ריח לא שמעת. לדעתי ואן גוך מצייר כמו ילד בן 3 בלי הרבה כישרון ורק יכול לחלום ולהתהפך בקבר ממחשבה על יצירה כזו.

לגביי הקעקועים

הם מסמלים את כל התוכנית של מייקל - מתחילתה ועד סופה. כמעט כל פרט בתוכנית, אז אין סיבה שפרט מסוים יושמט. השם הוא לא רק של האמא, אלא גם שמה של הספינה וזה חשוב. חוץ מזה, מה שיפה בקעקועים זה שהם נראים כמו בלאגן אחד גדול, אבל אפשר למצוא שם את כל המידע לגביי התוכנית בריחה, במיוחד אדם כמו מייקל עם המחשבה המיוחדת שלו.

הקעקוע לא יותר טוב מנייר

ועובדה שבכל זאת זה לא עזר! אחד החלקים הכי חשובים נמחקו לו בגלל הכוייה והוא היה חייב את הי ווייר (יהיה זכרו המטורף ברוך)

gozala

New member
ybalit אולי הרעיון לחרוט על עורנו תזכורות

כמו מספרי טלפון, שמות רחובות וקרובי משפחה כל כך טוב, שנפעיל אותו גם על עצמנו?

yobalit

New member
אם יקרה מצב

שאני אכנס לכלא במטרה לברוח ממנו תהיה בטוח שזה מה שאעשה :)

gozala

New member
גוזלה זו היא, המיני שלי ../images/Emo99.gif

כשהגיעה (ב-1994) הייתה בגודל כף יד וגוזלה היה כינוי החיבה שלה, היא כבר בת 12. אתמול צילמתי אותה וכואב הלב לראות שהיא מתעוורת ורואים את זה בצילום, היא כאן מבקשת מבתי להעלות אותה על הבירכיים. באשר להערה שתעשי את זה (או תעשה את זה?) קישקוש!

למעלה