משהו קטן

משהו קטן

מודעה במקומון שלנו "הכונו לערב מיוחד לילדים חריגים, מוגבלים ובני משפחותיהם" מצד אחד יוזמה מבורכת כל כך מצד שני הניסוח כ"כ צורם כשמדובר בילד שלך. לא התאפקתי והתקשרתי לארגון והסברתי בעדינות שהמעשה שלהם ראוי לכל שבח והוקרה, אבל אם הם יוצאים בפרסום נוסף אם אפשר להוריד את המילה "מוגבלים". הגב' מעבר לקו דווקא הודתה לי על הפניה והבטיחה להתקשר עכשיו למקומון ולשנות את הפרסום הבא. אני את היומית שלי עשיתי

שחר טל1

New member
כל הכבוד גם אני מעדיפה ....

ניסוח כמו "ילדים מיוחדים" ילדים יחודיים" מדי פעם אני שרה ומשמיעה ניגון של אילאיל שרון לילדים שאני פוגשת בעבודתי כתרפיסטית גרינשפאן \aba מאוד נעים לשיר ולחבק "כל אחד, כל אחד הוא יחיד ומיוחד, ואני לא צריך להשוות את עצמי לאף אחד לפעמים יש משהו ממש פשוט, שזה בשבילי קלי קלות. לפעמים יש משהו , שממש ממש קשה לי , אני לא מתייאש ממשיך ומנסה לי, מנסה לי, מנסה לי, ויוצא לי! כל אחד ,כל אחד הוא יחיד ומיוחד, [email protected]

vered73

New member
מסכימה עם דעתך, כל הכבוד על

ההעזה. לרוב גם כשמקבלים העזה בצד השני של הקו מהנהנים אומרים כן כן וסוגרים. אז מגיע לך ח"ח כפול! (לדעתי מדובר ביותר מיומית, כי זה גם ישפיע להבא!)

doroniz

New member
כל הכבוד

אכן צריך טיפה'לה רגישות עם השימוש במונחים ומינוחים. זה נכון שאוטיזם יוצר קשיים ובמידה מסוימת גורמם להגבלה בפעילויחות אלה ואחרות. חלק מהקשיים הם שלנו (ההורים, המשפחה, הסביבה) וממש לא של ילדנו. כל הכבוד על שהערת....כמו שוורד כתבה, זה הרבה יותר מה"יומית" מפני שיש לקוות ולצפות שלהערה הזאת תהיה השפעה ארוכת טווח. דורון.

למעלה