משהו קטן,

שירז**

New member
משהו קטן,

יש קבוצת תמיכה שמעבירים אנשי מקצוע הייתי שם אתמול נסעתי שעה על מנת לספק את היצר הסקרני שלי לראות איך הם עושים את זה ומה כל כך מיוחד , האם זה משהו שלא חויתי עדיין ,? במסגרת המקצוע?...או במסגרת החיים הפרטיים שלי?. אתמול זה היה המפגש החמישי של הקבוצה שמעתי עליה באוניברסיטה , די התרשמתי אבל מה שכן עדיין יש מחסור בכלים לטפל מסיבה אחת שמי שלא גולש לא יכול לעזור, מי שלא עוסק בתחום לא יכול לתת כלים מתאימים לעזרה ,לעבודה בהמשך איך לעשות את זה, חלקם שיתפו פעולה, חלקם ישבו ולא ידעו מה להגיד לא ידעו מה נפל להם על הראש חלקם אמרו`` ואוא זה עד כדי כך חמור?...מה סך הכל עשיתי רק גלשתי ותראה לאן הגעתי?.... אני חייבת לציין שאלה גולשים כבדים מאוד שהסכימו להשתתף במן ניסיון של קבוצת תמיכה וטיפול,לא יודעת עדיין עד כמה זה יצליח כי כל האנשים משם לא ממש עם כלים עדיין, זה מחיב אנשי מקצוע יותר שמתעסקים בתחום יותר לעומק, יותר שיכולים להבין ולרדת לעומק הבעיה , יש בעיה יש אנשים , יש אנשי מקצוע, מה הלאה? הזמן יגיד את זה שלו, בתנאי שאותם האנשים ימשיכו להגיע למפגש הזה, וכמובן אני ימשיך לעקוב מקרוב למרות שאתמול היתה תחושה של אכזבה מסויימת שם , של אי סיפוק מצד המטופלים שם, זמן רק זמן

e-magine

New member
שירז זה מעניין ומשמח

שיש קבוצת תמיכה בנושא הזה, שיש אנשי מקצוע שמתייחסים לבעיה, שיש אנשים שרוצים לטפל בבעיה. חבל שהדבר לא מתפרסם. אני אישית לא מאמין שאלך אי פעם לקבוצה כזאת, כי זה פוגע בעקרון האנונימיות שכה חשוב לי, כפי שהסברתי. אני רוצה לציין כי לפני איזה חדשיים התראיינה אצל רפי רשף בחורה בשם מאיה, שהיא אחת מהחברות והמנהלות של פורום הפרעות אכילה כאן בתפוז. אגב פורום שבמידה רבה השפיע על היות פורום זה כאן. בהזדמנות אספר. (בכל מקרה אם מישהו דואג, אין לי הפרעות אכילה ואני לא חבר בפורום המדהים והחשוב ההוא). אז מאיה דיברה על קבוצת התמיכה הוירטואלית של בחורות המתמודדות עם אנורקסיה, היא הסבירה כי היא צריכה את התמיכה אך מפגש עם בחורות אנורקטיות אחרות, לא התאים לה, כי לראות אותן, הכניס אותה למעין תחרות. למה זה נוגע לי? מכיוון שהיום אני דבק בעניין האנונימיות. אני לא רוצה שיכירו אותי. אני רוצה לתת ולקבל תמיכה באופן אנונימי ובטוח מבחינתי. זה מה שמתאים לי. לחלק מהאנשים קשה לקבל את זה. לכן מבקרים, מזלזלים, באים לפה ללעוג, כמו היום חתחתול הנכבד, ונהנים מזה. אותי זה לא מעניין. אני לא אשם שיש אנשים שלא רוצים להבין או לא מסוגלים. אני בוחר במה שמתאים לי ואני מכבד את זכותו של כל אחד אחר לבחור במה שמתאים לו. ירצה לנתק את המודם, שינתק. ירצה למחוק את האיי סי קיו, שימחק. ירצה לבוא לדבר איתי, שיבוא ואני מקבל אותו באהבה. ירצה ללכת לקבוצת תמיכה מציאותית, שילך. ירצה ללכת לפסיכולוג של קופת חולים, שיילך. ירצה ללכת לפסיכולוג פרטי, שיילך. לי אין בעיה. רק שיהיה מודע למה שהוא צריך ושלא יידרדר להתמכרות קשה שגוררת נזקים. רק זה לא. עכשיו שלא תגידי שאני מתמרן אותך, אני מאד מעוניין לדעת, למה האנשים האלה הלכו לקבוצת התמיכה. האם הפ סיפרו איך זה מפריע להם. היו נזקים? מה הם אמרו?

שירז**

New member
מחר יהיה לי את כל התשובות

מח אני אמורה להפגש עם כמה אני מקצוע לדון בנושא ניראה מה יצא, מחר אהיה יותר חכמה ואשמח לענות על שאלתך יותר לעומק יש לי מה להגיד אבל רק מחר,

למעלה