משהו קטן

N a V e

New member
משהו קטן

אני,בתור תומך מפלגת העבודה,שמגדיר עצמו כשמאל ציוני,הערכתי מאוד את מפלגת המפד"ל שנראתה לי כמו מפלגת הימין הרצינית היחידה. היחיד שגרם לי לשנות את עמדתי,הוא אפי איתם.הבן אדם פשוט פאשיסט שלא נתקלנו בו זמן רב ולדעתי הוא פשוט מקלקל את השם הטוב שלכם כמפלגה דתית-לאומית רצינית ודמוקרטית. תחשבו על זה.להערכתי קולות עשויים או שכבר ברחו לכיוון הליכוד בגללו.

benif

New member
פאשיסט מי שחילק רובים ולא הנלחם

מה זה פאשיסט? מי שהביא עלינו את אוסלו וחילק להם רובים הוא הפאשיסט. מי שמכר את המדינה בזכות 2 חכים ימניים מצומת גולדפרב והשני שקיבלו ג´ובים טובים מהעבודה. בשביל מה? כדי לחלק רובים. ועכשיו באים ימניים להלחם בהם. והם ימניים. זה התמימות שלכם. ולא הקיצוניות של אפי. גם רבין אמר לשבור להם עצמות ומצנע לפני שבועיים אמר שירסק את הערבים. אז למה אתה מצביע בשבילם? פשוט התקשורת שטפה לך את המוח שאפי קיצוני כי החבר פואד לא מצא זמן יותר נכון לפנות גבעה רק מיד בצאת השבת כדי להראות יפה בעיני מרץ. אני לא אשכח את היום שהוא כאילו ימני יצא מהכנסת אחרי אישור הסכם אוסלו ואמר: זהו שמנו קץ לארץ ישראל השלמה. לא השלום ענין אותו אלא שהוא ניצח אותנו המפדלניקים שמאמינים שארץ ישראל כולה שלנו.

N a V e

New member
חמודי,למה אתה מתעצבן?

איתם התבטא מספר פעמים בהכללות גזעניות כנגד האיסלם והערבים.הוא קרא לאיסלם:"סרטן האנושות" בהכללה שלא הייתה במקום. יש טרוריסטים ויש אזרחים רגילים ודומני שהוא לא מבין זאת.

בר בי רב

New member
איתם צודק

בכל מקום אליו האיסלאם מתפשט הוא טומן בחובו את האיסלאם הטרוריסטי. אז גם אם לא כל האיסלאם טרור - מבחן התוצאה בהחלט מתיר הקבלתו לסרטן.

הוא צודק היה לי פעם איסלם, אבל תודה

לאל, עשו לי ניתוח והוציאו לי אותו.

Mnementh

New member
זה שאתה לא תומך האיחוד הלאומי

זה בדיוק הטרגדיה של העם הזה. לא השמאל המטורף, לא הערבים, לא חרדים, אלא הימין שלא יודע להתאחד. בבחירות הקרובות תצביעו ל´ - כי "די, כמה כבר אפשר". רק ל´.

הרמo

New member
משהו קצת יותר קטן

אם בנאדם שלא מסכים שתהיה פה מדינת מחבלים בתוך מדינת ישראל פאשיסט אז גם אני פאשיסט גאה. ככה זה במפלגת העבודה, הם יכולים להעריך את כל העולם ואשתו עד שזה מתנגש להם במדיניות.

N a V e

New member
????

ממש לא... את איתם ספציפית קשה לי להעריך בשל ההכללות שלו. אבל את זבולון אורלב למשל אני מעריך.

הרמo

New member
בטח שתאהב את השמאלני שבמפדל

הוא הרי מתאים לדעות של העבודה, אם לא בהכל לפחות במקצת. ואיך אתה אוהב את מצנע עם ההכללות שלו?

למעלה