משהו קטן.

משהו קטן.

המיינד כמעט תמיד חושב על הארה בצורה בלתי נכונה.
הוא מצייר לעצמו משהו פנטסטי, עצום, נשגב.
זה לא זה.

ינוקא1

New member
זה כן.

מבחינתי זה כן פנטסטי , עצום ונשגב.

אבל זה מתבטא בדברים הכי פשוטים ויומיומים.

אם אי אפשר להוריד את זה ליומיום - זה לא זה.

כן.

יודע במידה שיודע, שהתנסיתי, שמתנסה ברגע זה.
גם אתה יודע במידה שיודע, במידה שהתנסית, במידה שמתנסה ברגע זה.

מודטחדש

New member
אולי זה מה שאתה מרגיש

שהמיינד שלך עושה. אצלי הוא בכלל לא מתעסק עם הארה. אלא אם עולה שאלה או צורך בנושא.

דרור פ2

New member
אצלך המיינד מתעסק במשחק טפשי

ואחר כך נתפס ותוקף אחרים שתפסו אותו.
למשל כאן, מודט חדש ו אחת שבאמת אכפת לה

[URL]http://www.tapuz.co.il/search2009/?exact=1&start=13/09/2001&end=26/11/2015&sort=R&ppage=25&t=forums&pid=228&p=%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%98%D7%A6%D7%99%D7%94&content=%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7+%D7%94%D7%98%D7%A4%D7%A9%D7%99[/URL]

שני אואטרים שלכאורה כלל לא אמורים להיות קשורים. חושפים אותם כדניאל, והם עונים באותה צורה שאין שנייה לה ב12 שנה בפורום, באותו ביטוי במדויק...

מודטחדש

New member
תמשיך דרור. תמשיך

הלוא המתים לא יתנגדו לך. תוכל לעשות בהם מה שרק עולה על דעתך. הם מתים!!! אז תמשיך באובססיה הנרקופילית שלך.

lightflake

New member
ענק

יותר ויותר מסתבר לי להפתעתי שהאדם שהכי הייתי רוצה להכיר אישית מהפורום הזה הוא לא אחר מאשר דניאל גליקר
פשוט תופעה אנושית מרתקת
&nbsp

s i s u

New member
סליחה, הייתי פשוט בהלם! מה פה מצחיק?

לפי דעתי זה גובל בחוצפה אדירה! הבן אדם מחליף ניקים שנים, נתפס, מכעיס וממשיך
"במשחק הטיפשי" הזה ואתם צוחקים? ועוד הוא איש מכירות של TM! זה לא מקובל!
שונאת שקרנים עלובים ולדעתי צריך להראות לו את הדלת או להתייעץ עם הנהלת תפוז . אם היה אומר בריש גלי שזו פרסומת או שהוא רוצה לעניין במרכולתו כמו הבלוג של ינוקא, בכיף אבל הוא ממשיך להכחיש וזה לא לעניין בכלל בכלל.
כמובן שהפסקתי בזה הרגע להתייחס לפוסטים שלו.
ואין לי צורך להשתמש במחשבה הזה כדי להתעורר. אלרגיה חזקה לשקרנים!
&nbsp
&nbsp

נראה לי שאני יכול קצת להבין מאיפה את באה

כי גם אותי זה הכעיס, בעיקר החלק של השקרים (משם התחלתי, לא מדאגה לחדשים) ושהוא עוד משתמש בזה כדי לנסות לפרסם. אבל אחרי חודש שאנחנו דנים בזה פה, אחרי שהצגנו כל כך הרבה ראיות, ושדניאל ממשיך להתעקש על חפותו... ושנראה שלרוב הגדול של האנשים בפורום זה לא מפריע... ירדה (לפחות לי) הרבה מהאנרגיה וה"כעס". אם עוד בהתחלה חשבתי שיש מצב שאחרי שנכתוב פה ראיות, דניאל יבין שפישל, יודה ויחזור למוטב (או לפחות לכתוב בתור דניאל) - התבדיתי, ושום דבר לא משתנה. ועכשיו זה מגיע למצב שכל כמה ימים אנחנו נחשפים לעוד ראיה על החרטות של דניאל. אז וואלה, זה קצת משעשע...
איך שהוא מפיל את עצמו בפח שוב ושוב. בדיחה קצת עצובה, אבל בדיחה...
דרור לייטפלייק ואני כבר כתבנו פה לדניאל דברים כועסים ונוקבים בחודש האחרון. כלום לא השתנה וזה נראה שלרוב האנשים לא ממש היה אכפת. אז מה נותר לנו לעשות חוץ מלהציג ולצחוק כשמוצאים עוד ראיה מפלילה כזו...

דרור פ2

New member
כל אחד והתגובה שלו, משעשע מכעיס מעציב

הרגש יכול לשמש כסוג של מצפן. אגב מוח ותיפקודיו, אמונה גורמת לנו להרגיש טוב, חוסר-אמון גורם לנו להרגיש לא בנוח ובצדק. מכאן אולי חלק מהתגובות.

לא התכוונתי מראש להדליק אורות נוספים, אבל אל מול הרפטטיביות החד-ערכית הנמשכת הרי זה רק מתבקש. כאילו מודט לא יכול שלא לכתוב כמו דניאל!

דרור פ2

New member
אישית אני נהנה לקרוא את השפה היחודית הציורית העשירה

עם הדימויים והקונוטציות המובהקים. ובכלל נסיון החיים, הבקיאות המלומדת אפילו בוודות, והאמונה בדרך. כל אלה מאוד מרשימים בשביל מודט חדש. הבן אדם פשוט מבריק.

lightflake

New member
העולם מצחיק אז צוחקים

את מדברת הרבה על לא להאמין לסיפורים של המיינד, לא לתת חשיבות למחשבות, אז איך עניין כל כך שולי מצליח באמת להכעיס אותך ?
זה לא מקובל? אז קבלי את זה

&nbsp
&nbsp
&nbsp

מודטחדש

New member
אהבתי

וזו מי ש-"נמצאת בשלב די מתקדם ב"סולם", לאור התובנות ורגעי המודעות שחוויתי." אבוי ל-"מתקדם" ואוי ל-"מודעות".

lightflake

New member
ומה דעתך לגבי התחזויות ושקרים ?

מה היית חושב אם היית מגלה (נניח) שמורה בכיר מאוד בTM מבצע התחזויות לתלמידים חדשים במשך שנים על מנת לשווק את הTM בעזרת שקרים ונוכלות ?
מה זה לדעתך מעיד על התקדמותו ?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה