משהו קטן שראיתי

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

adidas^

New member
לא רוצות פרסומות שלועגות

לגברים. אין לנו (לי לפחות) שומדבר נגדם. אז נא גם לא לעשות פרסומות שוביניסטיות/ שלועגות לנשים. כל כך קשה לעשות פרסומת מצחיקה שתתפוס את הצופה בלי ללעוג על מישהו? לא נראה לי. בכל מקרה, גם אני כבר עברתי לטובורג.

Outlast

New member
הפרסומות לא מעניינות אותי,

אבל אם כבר בירה- רק הייניקן.

n k

New member
משהו קטן שראיתי

על פרסומת בצד הדרך, עם תמונה של כמה בנות לבושות בצבעים שונים ובגאפיטי כתוב: "גברת, קני את מוצרינו ותיהי גם את כוסית מגניבה כמונו" ניצן הפצוע
מוזמנים לנצל"ש.

leeloo

New member
זה מתוחכם כמו הפרסומת לבירה

שלא נציין את שמה, זה סתם יוצר הדים שהם מעוניינים בהם. פרסומאים יורדים הכי נמוך שאפשר, מכנים את זה הומור עצמי וציניות, ומחכים לרגע שאנשים יעלו אותם למודעות החברתית ובכך נמדדת הצלחתם. להתעלם, גם זה יעבור.

n k

New member
לא, לא הבנת נכון

הפרסומאים רק שמו את התמונה. את הכתובת הוסיפו אלמונים עם ספריי.

אבל זאת הבירה שאני הכי אוהבת

מה לעשות עכשיו? האם לפצוח בחרם צרכני ולא לקנות אותה יותר? כל כך מעצבנת הפרסומת שלהם ועוד היום הם עשו קטע בסגנון "לכל הבנות שנעלבות מהפרסומת...." לרדת על מי שהפרסומת הצליחה לגעת בה. מרגיז! למה זה כל כך מרגיז אותי? עד עכשיו הייתי מתגאה שאני שותה בירה ישראלית. נגמר. אני עוברת לקרלסברג.

De-Panther

New member
מזמן לא ראיתי טלויזיה../images/Emo3.gif מישהו מוכן

לעדכן אותי בפרסומת הזו?? וגם התחלתי לראות פרסומת מוזרה של אסקייפ משהו עם שרותים ומקלחת... אבל אבא שלי העביר מהר ואמר שהפרסומת הזו דוחה בעיניו

shellyland

New member
../images/Emo45.gif חרם צרכנים

הוא הכח הכי חזק שיש לנו. לא ימכרו? יתנהגו יפה! הרגישי חופשי לידע אותם שעברת לקרלסברג בגלל הפרסומת.

כל הרעיון מאחורי הפרסומת

הוא לעצבן ולעורר עניין. בעיני הפרסומת הזאת מעליבה גברים, אם כבר. תשתי מה שבא לך, בלי קשר לפרסומת.

orlyt

New member
נכון

הם רוצים לעורר עניין, אבל על הדרך הם מעליבים לא רק גברים ולא רק נשים אלא את כולם. כי אם מסתכלים על אתר האינטרנט של הקמפיין, יש שם סקר "גבריות", שעל מנת לצאת גבר-גבר כל מה שאתה צריך לעשות זה להתייחס לזוגתך ולנשים בכלל כאל זבל-זבל, שלא לדבר על גילויי אלימות שמופיעים בתוך התשובות האפשריות. יש אלמנט דומה גם בנסיונות של הכבלים למכור את ערוץ אגו, או איזו חבילה שמיועדת לגברים, אבל הוא יותר עדין ולא כולל אלימות אפשרית נגד נשים. שני הקמפיינים שמים ללעג את המאבק לשוויון, שניהם מציגים את המציאות כאילו היא כבר שוויונית לחלוטין, וזה מעצבן אותי מאוד. בשבילי רק גינס, תודה (והערה צדדית: ההודעה שאני כותבת עוסקת בבירה. תוך כדי כתיבת ההודעה התקשרה מישהי לשאול אותי לגבי הפאב האירי-תל-אביבי החביב עלי, מולי בלומס. ואני תוהה, האם הקוסמוס מנסה לומר לי שאני צריכה לצאת לשתות? כי לא הייתי רוצה להתנגד לקוסמוס...)

גם אני ראיתי את זה..

עברנו ליד אותו שלט ? או שזה טרנד חדש.. (או משהו של איזה בית ספר לעיצוב)

למעלה