משהו קטן שעשיתי

יו פעם ראשונה שאני שומע על זה

אין בעיות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שי קח בהומור אל תעלב או משו

Boscorelli

New member
אוקי צודק

אלה לא אבל פעם ראיתי משאית.... או יותר נכון כבאית....

רועי-אם כבר מדברים

היה איזה קטע אם ניידת חבלה הם מטורפים אם הסירנות שלהם היתה ניידת חבלה שעברה אחרי 2 בחורות נתנה להם ביפ בכריזה ההם נותנות זינוק אחו שלרלילה של זינוק אתה נקרע מצחוק

Boscorelli

New member
אתה צוחק?

שבוע שעבר הקפיצו אותי בכבאית הבייתה עכשיו בעיקרון כבאית זה משאית ואתה יודע יש את הקטעים שאוטובוסים ומשאיות עושות כזה פססססס חזק אז עברנו ליד חבורה של 4 בנות והכבאי הנהג החליט ללחוץ על הכפתור שעושה את הפססססס הזה הבנות נבהלו וקפצו בגובה 5 ממטר כמעט קיבלו התקף

בוסקעו

הקפיצו אותי יום אחד הביתה קיצר היה חשוך לאללהאאוטו חסם לנו תמעבר שמנו ביפ קטן בכריזה כדי שיזוז -עברו חברות בנות אתה שומע אותם צועקות "אימלהההההההההההההה" קרעו אותנו מצחוק

epi

New member
לשוטר 82 ולבוסקו

לא אהבתי את הקטע שאתם צוחקים על בנות שנבהלות מהכריזה של הרכבים של המשטרה והכבאיות, למה גברים לא קופצים מזה? אז בבקשה מכם תתחילו להרגיע ומהר אחרי זה יהיה לכם עסק איתי וזה לא הכי טוב לכם... ראו הוזהרתם!!!!!!!!!

אפרתי רק להוסיף

שגם גברים נבהלים מיזה-אני לא עושה הבדלות או משו כזה אבל תיציאה האחרונה שלך שמרי לעצמך

Boscorelli

New member
אפרת!

אין לך בושה! לא רואים אותך ועוד באה להעביר ביקורת!!! סתם אל תיקחי ללב הכל בצחוק... גם יצא לי לראות גברים שנבהלים החל משוטרים דרך כבאים ועד פאראמדיקים... זה כ"כ מצחיק גם אני נבהלתי פעם או פעמיים או בעצם כל פעם שיש שקט ופתאום שומעים "ווויאווווווווווווווו" זה קורע אבל אין מה לעשות....

למעלה