משהו קטן שעשיתי

Boscorelli

New member
תודה.... דרך אגב...

אם יש לכם תמונות מסויימות אין לי בעיה להכין בהזמנה אישית

Boscorelli

New member
עינבלי!

תודה רבה! באת לבקר גם פה...LOL את עדיין חייבת לי שיחת טלפון.... אני עובד על אחד ל FIRE DEPT. AYALON אני רק מחכה לגיא לקבל אישור לשימוש בתמונות

מה תודה רבה מע ??

תתפשט!! חיחיחיחי כפרעעעעעעע
לא לשים לב <---- מסטול מקולה חחחח

אין בעד מה מותק!

שיחת הטלפון עוד תגיע.... אל יאוש!!! אני אחריך בכל פורום! ו... ענבל- לא עינבל אני שונאת שכותבים את השם שלי עם י´!!!!!!!!!

Boscorelli

New member
נשמה....

אין בעיה עינבל... אמממ ענבל.... איזה יאוש? אני מחכה שתבואי לבקר אותי במשמרת ואני מחכה למנת עוגיות עצבנית... כן עוגיות... כל אחד והסטיות שלו... נו טוב... יאללה נשמה נשמע ממך... -אגב ראשון אני בתחנה בלוד את מוזמנת... אני אפילו יכין לך שוקו... או שלא...

בשביל שוקו אני אסע עד לוד?!

כמו שאמרת.. כל אחד והסטיות שלו שוקו זו לא אחת משלי... אני אבוא למשמרת רק אל תעשה אותה בראשון או רביעי שני או חמישי או שלישי בשאר הימים יש לי זמן

Boscorelli

New member
סליחה???

את מזלזלת בשוקו??? אני יכול לתת לך לשטוף כבאית... לא סתם... תקחי מכל הבא ליד בכיף... אממ לא השארת לי הרבה ברירות... רק בשישי שבת?

לשטוף כבאית זה כבר משהו אחר

למה לא אמרת קודם!? טוב.. אני אפנה לך איזה יום אבל לא יום שלישי- יום שלישי זה יום משא"ז! (נו? איך אני?)

Boscorelli

New member
וואו

לא ידעתי שזה מה שעושה לך את זה.... "כל אחד והסטיות שלו..." תבואי בראשון... אני בתחנה מ 14 עד 22 יש מססססספיק זמן... ואם לא בראשון.... אז אני יהיה בשני במודיעין (אולי) וחמישי שוב בלוד... אבל הכי טוב זה ראשון... נתאם כבר בפללללללפון

למעלה