משהו קטן שעשיתי בצבא

evil i

New member
משהו קטן שעשיתי בצבא

מישהו מכיר דרך להעלים את הפסים הכחולים?

מצאתי thread בelfwood שמדבר על זה

לינק לThread אני בטוח שיש מדריכים טובים יותר ברשת, אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש. סופ"ש נעים ושנה טובה.

יש כמה דרכים, וזה תלוי

הדרך הכי טובה לעניות דעתי היא לעשות לציור inking, ואז לסמן את כל השאר עם הלאסו ולמחוק אם אתה רוצה שזה יהיה greyscale, אז יש שתי דרכים שאני יכול לחשוב עליהן כמו שאת הרקע נמחוק עם לבן אחרי שסימנו בלאסו את הכל (עדיף כמובן לסמן את הדמות וללחוץ Ctrl+Shift+i) ולדמות עצמה נעיף את הפסים עם משחק בlevels או הדרך הארוכה אבל הבטוחה, להשתמש בStamp בזום הכי גבוה

evil i

New member
עם הלאסו?!

השתגעת? למה, יש לי 50 שנה פנויות בשביל זה?

לא יודע לגבי 50 שנה

אבל עם הפוליגון לאסו, בהחלט תוכל לראות, נגיד... אצלו, שבשביל לעשות flatting הוא עובד עם הפוליגון לאסו. בעצם, הרוב עובדים עם הפוליגון לאסו, למיטב ידיעתי

ailag

New member
או לחלופין

אינק בצבע שונה לגמרי, ואז התוכנה תדע להפריד ביניהם. (או על דף אחר אם אפשר איכשהו) או להעלות ככה ולהגיד שזה הסגנון האישי שלך

השאלה היא איפה חשוב לך לעשות פחות

עבודה. אם אתה רוצה להוריד את כל הפסים הכחולים בדף אז פשוט תלך לתפריט select - color range ותבחר מהתפריט הנגלל blues הוא בטח יתן לך הודעה על זה שהוא לא יראה לך את הבחירה, אבל היא תהיה קיימת. עכשיו כל מה שנשאר לך זה ללחוץ על delete בכמויות מסחריות וכל הקווים הכחולים יעלמו. הבעיה היא שהם יעלמו גם בתוך הבחורה מה שאומר שתהיה לך עוד עבודה עם healing brush. אופציה שנייה היא בשביל להקל על העלמת הפסים בתוך הדמות (עדיין תישאר עבודה) תלחץ ctrl u גם שם תבחר בכחולים מתפריט הגלילה ותוריד את הסטורציה עד שהקווים הכחולים מקבלים גוון דומה לזה של עיפרון. הקווים באזורים הכהים יותר(בגד מגפיים ראש) יעלמו או יטושטשו ובאזורים החשופים והחרב תישאר עבודה. זה ישאיר אותך עדיין גם עם הקווים החיצוניים. ואגב בשביל שפעולות בחירה עם הלאסו לא יקחו שנים הומצא ה magnetic poligon tool. הוא לא הכלי הנכון לעבודה בעייני אבל לאנשים שאין להם כוח הוא יכול לעזור.

giri

New member
לא רוצה לייאש אותך,

אבל כדי שזה יראה כמו שצריך תצטרך לרטש ידנית בדרך כזו או אחרת. עצה אוהבת? רד מזה. שמור אותו כפי שהוא, ולהבא תתאמץ לצייר על נייר לבן. זאת כמובן בהנחה שאתה לא מעוניין לעשות אינק נקי אלא לנקות את העפרון.

sherban

New member
הדרך הכי טובה היא דרך ה-channels

לבחור את ה-channel הכחול ולהעתיק אותו לשני הערוצים הנותרים - אדום וירוק. היות וגם לבן וגם כחול משתמשים באותה כמות של כחול (לבן זה שילוב של אדום ירוק וכחול) בערוץ הכחול הפסים לא מופיעים כלל. אמנם הפסים לא כחולים לגמרי אז הם עדיין יופיעו אחרי זה בתור קוים בהירים מאוד של אפור. את זה אפשר להעלים עם levels

למעלה