משהו קטן שלא הבנתי..

משהו קטן שלא הבנתי..

פעם ראשונה שאני בפורום, ובכלל פעם ראשונה שאני שומעת על המושג הזה חלומות צלולים. אז נכנסתי למאמרים פה כדי להבין קצת יותר על מה מדובר פה- וזה נשמע כל כך מעניין ואני כבר מחכה שיגיע הלילה ואני אוכל להגיד "הלילה אני אזכור מה חלמתי"
העיניין הוא שמשהו לא ברור לי פה. מה, זה הכל? אם אני רק אגיד את המשפט הזה כמה פעמים פתאום יהיו לי חלומות צלולים? זה לא נראה לי כל כך פשוט.. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בדיוק איך לחלום צלול..

../images/Emo6.gif

יש אנשים שזה מספיק להם
מה שאת עושה, זה קוראת בקישורים של הפורום, לכי על האתר של אלון ברגמן. ואל תפחדי ממה שכתוב שם בהתחלה, זו בעיקר התנערות מאחריות, אבל עוד לא נתקלנו באף בעיה מאוד חמורה שכזאת בפורום. ברוכה הבאה

אני קראתי את המאמרים!

למעלה יש מאמרים.. קראתי גם את הקישורים, אבל בגלל שלא הבנתי מה הבסיס, מה זה בכלל חלום צלול ואיך מגיעים לזה, הלכתי למאמרים וקראתי קצת.
ותודה על התשובה, אני מיד אכנס לאתר שלו..

silverhawk

New member
../images/Emo127.gif

לאחר מכן אני ממליץ שתתחילי לעבוד על יומן חלומות ועל בדיקות מיצאות. בהמשך נעבור לשיטות היותר מתקדמות.

טוב אז התחלתי בעבודה! + שאלות.

חחח הכוונה שהתחלתי לכתוב יומן חלומות. זה אומנם לוקח קצת זמן, אבל זה נחמד לרשום ככה את החלומות.. עלו לי שתי שאלות שרציתי שלאול אותכם פה.. 1. יכול להיות שמשהו יחלום חלום צלול מבלי שהוא בכלל יודע מה זה? או שהוא יודע מה זה, אבל לא מנסה או משתדל להגיע לחלום צלול, אלא סתם ככה פתאום באיזה לילה לחלום צלול? 2.יש המון אנשים שאומרים שכל חלום (צלול ולא צלול) לוקח רק כמה שניות. בממוצע 15 שניות. זה נראה לי שטותי ולא הגיוני. קראתי באתר של אלון או המאמרים (לא זוכרת איפה) על המחזוריות של ה90 דקות והזמן חלימה שמגיע בסוף השעה וחצי. לפי תיאוריה זו, זה לא הגיוני שחלום יימשך רק כמה שניות. אז מה באמת אורך של חלום ממוצע? גם של חלום רגיל וגם של חלום צלול. ממ חפרתי קצת..
זה פשוט פעם ראשונה שאני קוראת ולומדת על חלומות, אז יש לי הרבה שאלות..

ArchangeI

New member
עוגות מוקפצות עוגות מוקפצות

למה דבורים? לי יש תשובות (כל הזכויות שמורות לטאו של פו*) כן, יש הרבה אנשים שחולמים חלומות צלולים בלי לדעת בכלל על הנושא.. זוהי סתם הנפצה, אורכו של חלום הוא בערך כמו שהוא מרגיש (כלומר הזמן שעובר בחלום הוא בערך אותו זמן שעובר במציאות, גילו זאת דרך חלומות צלולים בכך שאמרו לנבדקים להזיז את העיניים ימינה ושמאלה כל עשר שניות וכד'). 2 שאלות זה לא הרבה בכלל.. תרגישי חופשי לשאול :) בהצלחה

Lonly badger

New member
אני אענה בקשר לזמן

יש מקרים שאנשים הולכים ונרדמים לכמה שניות ואז מתעוררים לפעמים ואומרים ואו, חלמתי חלום שנמשך שבוע (או חודש, או אפילו יותר) הסיבה שזה נראה לנו לא הגיוני, היא בגלל שאנחנו חיים במערב, ובמערב יש אמונה שהזמן הוא ממשי כמו דלת , או כמו ענן בשמיים - אפשר להוכיח שהוא קיים. אבל לפי דעתי ההפך הוא הנכון. או בוא נסביר את זה ככה, אפילו אם אתה בא מהמערב או מהמזרח , אפשר להסכים שכל מה שאתה קולט מהעולם החיצוני , כל מה שאתה מרגיש ושומע, קורה בתוכך , גם שאתה ער. אותו דבר הדרך היחידה שבה אתה מודע לזמן שעובר , או הזכרון של חוויה ומשך הזמן שלה נרשם בתוכך. אבל כולנו יודעים שלפעמים הזמן עובר יותר מהר ויותר לאט, זה יחסי. ככה שאם החלום שאתה חולם מערב - מאיזה שהי סיבה שתהיה - משך זמן ארוך כמו שבוע או חודש או יותר , הדבר מאוד מאוד אפשרי כי זה קורה בתוכך , החלום יוצר את ההתרשמות של משך זמן מסויים והדבר "נרשם" במוח שלך. בזכרון. הוא משפיע עליך שאתה מתעורר.

MetalSinagouge

New member
הנה עוד משהו בקשר לזמן...

חוויה שתיאר בוב פטרסון בספר שלו על חוויות חוץ גופניות: Another experience happened when I was a little older, perhaps 14 or 15. I used to have playful wrestling matches with two other boys. One day we were talking about wrestling, and got on the subject of the world-famous wrestling hold called "the sleeper hold." The hold would knock an opponent out by cutting off blood circulation to the brain. Anyway, we all wondered what it would be like to be knocked out. FD was the strongest of the three and the third boy was afraid, so I agreed to let FD knock me out with a bear-hug. We went outside and he gave me the strongest bear-hug I've ever experienced. I couldn't breathe and soon became unconscious. It was like waking from a dream; this world was a dream and I awoke to a reality more real and vivid than this world is. I saw the illusion of this existence on Earth dispelled! It faded away and I didn't regret it. Soon I found myself in the "real" world in a huge city that I already knew. My memory seemed to return--Yes--I had gone to sleep and dreamed of a little place called "Earth" and now I was awake. "That was a silly dream" I thought, and I soon forgot all about "Earth." I continued my life, just like before I fell asleep. I lived in that fantastic city for years and years--centuries it seemed. I lived there so long that I COMPLETELY forgot all about Earth. For hundreds of years I had forgotten Earth. If someone was to ask me about it, I couldn't remember, since it happened so long ago. Then one day I was walking to a store. Suddenly a confusing loss of direction hit me and I felt myself falling. Suddenly I opened my eyes only to see strange leaves, the sky and FD and the other boy looking at me! Where was I now? How did I get here? What happened? Then I remembered: Hundreds of years ago, I fell asleep and found myself here. This place was called "Earth" and was a part of a weird dream. I must have fallen asleep again. Slowly my Earthly memory returned. I asked the boys how long I had been unconscious. They said only a few minutes. They asked me what happened, and I told them I didn't want to talk about it.

MetalSinagouge

New member
OOBE Experiences How to Have

Them and What To Expect. ניתן למצוא את הספר באתר הרישמי שלו.

DJfroyke

New member
הסיפור הזה נשמע לי די מוגזם ומופרך

אני חושב שהסופר הזה מגזים...

silverhawk

New member
וואו, זה ממש מדהים

אבל אני מקווה שאף אחד לא מתכוון לנסות את זה...

MetalSinagouge

New member
דווקא בקבלה יש גם משהו דומה.

בכל אופן לפי מה שקראתי, בנאדם עם רקע בקבלה, יכול להיות שזה BS. אריה קפלן (אני יודע שהוא איזה רב ידוע), תיאר שיטה שבה אדם מכניס את הראש בין הברכיים ולוחץ אותו, ככה אתה נכנס למצב טראנס כי דם לא מגיע למוח, וניתן לצאת למסע אסטרלי.

silverhawk

New member
נשמע לי מופרך

מה הקטע של הראש בין הרגליים? גם אם זה אפשרי (ניסיתי עכשיו ולא נראה לי ממש ריאלי), יש שיטות הרבה יותר קלות.

MetalSinagouge

New member
זה לוקח זמן כמובן.

איזה שיטות אתה מכיר? אני קראתי על איזה שיטה של רוברט ברוס, שבה אתה מדמה הרגשה של ירידה, במעלית או סולם. בפעם הראשונה שעשיתי את זה, לאחר כמה זמן התחלתי לנוע (או חשבתי שהתחלתי לנוע) לכל הכיוונים, ומרוב התרגשות זה נפסק.

zivnew

New member
וואו.

אני לא חושב שזה מסע חוץ גופני, אולי מסע אסטראלי? עדיין לא הבנתי ממש מה זה מסע אסטראלי, במה זה עוזר לנו. אם מישהו יודע להסביר לי אני אשמח

DJfroyke

New member
מסע חוץ גופני = מסע אסטרלי

שבו הנשמה (כביכול) יוצאת מהגוף האמיתי שלך, והולכת לשוטט במרחב (האמיתי).

zivnew

New member
ממש לא!

במסע חוץ גופני ה"נשמה" שלנו או מה שזה לא יהיה יוצאת אל המישור האתרי, כלומר אל העולם האמיתי בהנחה שהוא אמיתי :). במסע אסטראלי אנחנו יוצאים למישור האסטראלי, שזה לא העולם האמיתי, אבל אני לא יודע ממש מה יש שם. אם מישהו יואיל להסביר לי?

למעלה