משהו קטן שכתבתי

אלה 2

New member
איזה יופי! ../images/Emo6.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

בריאות שמחה ואושר עד הלידה והרבה יותר אחריה... מזל טובובהצלחה!

כל כך יפה כתבת.... ../images/Emo65.gif

לכי לשלום, יש לך זמן עכשיו, לנוח, ולאט לאט, להשיב אליך את אותה התמימות... המון מזל טוב !

hyb

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

תכלת יקרה השארת אותי ממש ללא מילים.... מאחלת לך שאחרי כל הסבל שעברת, תהני בכל רגע מפרק ההריון והאמהות שאחריו. שיהיה לך הריון תקין ארוך ומשעמם.... המון המון מזל טוב!

neta2

New member
תכלת כל-כך רגשת אותי../images/Emo24.gif

כל-כך משמח ומרגש. שימשיך בריא ותקין עד שבוע 40. בהצלחה!!

מליונים של איחולים וליטוף לבטן ממני

פשוט הדהמת אותי ריגשת אותי,איזה כיף זה כלכך מחזק....שכן זה יצליח גם לי ולכולנו-אמן כשקראתי היו לי דפיקות לב ממש חזקות זה כלכך מרגש שיהיה לך המשך הריון בריא ושמח ושתיהי הכי מאושרת היום בעולם- מגיע לך ו...חמסה ,חמסה, חמסה ורגע עוד אחת לא יזיק תמיד לביטחון

ענבלוש ...

כל כך חיכיתי לצבעוניות הזו אני ובעלי חזרנו עכשיו מהים-כל כך מרגיע כנראה הוא לא טס מחר בכל מקרה עינבלי יש לי היתכווצות שרירים באצבעות הרגליים מאחלת לבשורות טובות לא שכחתי אותך (מצטערת שנדחפתי לברכות)

ענבל251

New member
אני שמחה בשבילך

מתוקונת לפחות תוכלי לעבור איתו את הכל ותודה שלא שכחת ענבל

מם 1971

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך הריון בריא, תקין, מושלם ומאושר

פינקי33

New member
וואו, ממש מרגש, המון מזל טוב והצלחה

בפרק החדש בחייך באמת מכל הלב.

zohee28

New member
מזל טוב, מאוד ריגשת אותי

תיארת במדוייק את הרגשותי. אני מקווה בשבילך להיריון קל ומשעמם.

kugi

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אני מאושרת בשבילך למרות שאינני מכירה אותך, אך כנראה כשנמצאים בסירה הזו כולנו כל כך קולעות בול ברגשות ובתחושות אחת של השניה שזה נראה כאילו אנו כבר מכרות ותיקות. בכל מקרה המון הצלחה ואושר

גם בדרך

New member
מזל טוב ענק!!../images/Emo65.gif

תכלת יקרה! ריגשת אותי מאוש מאוד.. שיהיה הריון ארוך, קל, משעמם והכי חשוב שבסוף יהיה ילד בריא ומתוק!!
מזל טוב!!

טלי אבג

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב, תכלת.

קודם כל מאחלת לך הרבה אושר, שה-7 חודשים הבאים יהיה רגועים ומשעממים. תכלת, ריגשת אותי מאוד עם מה שכתבת. נכנסת לליבי.קראתי את זה 3 פעמים ואני מאמינה שזה לא הפעם האחרונה.

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

ריגשת אותי עד דמעות וכמובן הרבה תקווה, מאחלת לך הריון בריא ורגוע. הרבה אושר!!!

ל א ו

New member
המון מזל-טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ריגשת אותי מאוד, עד סיום פרק הפוריות של חייך! ממתינה גם אני לסיים את הפרק הזה. שיהיה לכם המון בריאות

למעלה