משהו קטן שכתבתי

משהו קטן שכתבתי

לא עברתי עליו שוב, זאת הטיוטה הראשונה, וגם לא נראה לי שאעבור עליו. הוא סתם משהו שכתבתי. ממש ממש לא מיוחד. יש לך עיניים יפות כל כך בזמן שאתה לא יכול להסתכל עלי בכלל. "סתכלי שניה לשמיים, אני חושב שאני רואה פיל לבן". "אתה הוזה. זה רק כפית של גלידה מלוכלכת בעננים" "הם נראים לך שמחים?" "מי?" "העננים" "אולי. אבל לא כמונו" "נכון. כי אנחנו מאושרים המון שאנחנו ביחד" אתה לא תפסיק להגיד את זה. גם אם יזרקו עלייך בניין עזריאלי שלם אתה לא תפסיק להתחבא בתוך עצמך, להסתיר את הגוף שלך ממני. "איך היה המבחן שלך?" אני אשאל אחרי זמן-מה. "היה בסדר, אני חושב" "הממ." ושלך, מור? כן בסדר, בואי תשלי את עצמך שהוא באמת ישאל את זה. אתה שוב תבטיח הבטחות ושוב לא תקיים אותם. ושוב תגיד לי שאתה אוהב אותי. ושוב תנשק אותי במצח, כמו שאתה נוהג לעשות, ושוב אחייך, ושוב השקר הזה. ושוב תגיד שאתה מתגעגע, שחסר לך מור. ותספר לי על יום רע שהיה לך, על כמה שאתה עצבני. ואני אשב ואבכה, רק בגלל שאני מרגישה שכואב לך. ומי יהיה כאן לחבק אותי? הספר מתמטיקה? הגשם? אני כל כך מתגעגעת אליך, וכל כך אוהבת אותך, בבקשה אל תלך. בבקשה אל תהרוס לי את הדבר הטוב היחיד שקרה לי בזמן האחרון. בבקשה תן לי לבכות. בבקשה תן לי להסתכל לך בעיניים ולהגיד "ירוק!" או "כחול!". בבקשה תן לי להסתכל בעיניים שלך שוב.

BaBy BoY14

New member
מקסיייםםםם!!!

אהבתי מאוד מאוד מאודדד!! את כותבת מקסים!! ואני מקווה שאם הדבר הזה נכתב מהלב ואם הוא אמיתי שכל יסתדר..

מתי נפרדתם ?

ואו זה בול מה שהרגשתי אחרי שאני והחבר שלי נפרדנו , כזה לבד כזה , שכל הדברים שלא עשינו , לעולם לא יחזרו על עצמם שוב.... ואפילו עכשיו מידי פעם , אחרי שלושה חודשים , אני עדין מוצאת את עצמי מתגעגעת אליו מאוד מאוד ....

לא, לא נפרדנו.

אני לא רוצה לפרט על הסיבות שבגללן המונולוג הזה נכתב.

תודה רבה

sh53

New member
../images/Emo10.gif עצוב מאוד

למה זה לא הולך ביניכם? אם ניסית ולא הולך, אולי כדאי להמשיך הלאה? יודעת שכואב להמשיך הלאה, יודעת שלפעמים הלב לא רוצה או לא נותן להמשיך הלאה, אבל מצד שני לפעמים אין ברירה אלא להמשיך הלאה.

../images/Emo4.gif

אני לא אגמור עם זה. לא עכשיו לפחות. אני אוהבת אותו מאוד. ואי שם, בתוך הלב, אני יודעת שגם הוא אוהב אותי. גם אם הוא לפעמים לא כ"כ מראה את זה. תודה לך על התגובה, היה חשוב לי לשמוע את זה.

למעלה