משהו קטן מלב בודד

Mייקל

New member
משהו קטן מלב בודד

"ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב" (אני מניח שרע לי) לילה. חורף בחוץ, בלי גשם, רק הריח שהוא ביקר לפני כמה דקות. המוני אנשים כבר מסביב, כולם קפואים מבחוץ ומלאי אדנלין מבפנים. עוד רגע ניכנס פנימה. כל חורף אני חוזר לשם, למועדון התאטרון. כל חורף אני מתמלא מחדש. אין ספק ולו הקטן ששם הוא ואני מוצאים עצמנו בשיאים חדשים. לא עזריאלי, לא פסטיבלים, לא הבארבי ולא צוותא. רק התאטרון, על כביש יפו תל אביב, הוא המקום הכי מחמם בלילה הכי מקפיא. האנשים, האוירה, האנרגיה. כל כך התגעגעתי. אם השנה הוא חוזר לשם, זה יהיה החורף הרביעי. אני עוצר לרגע את אורח חיי המטורף (השחרור מהצבא בעוד פחות משבוע, סיום משחק המחבואים הנצחי, חיפוש מקומי בעולם יפהפה ורקוב כאחד) וחוזר לקולו החודר. איך הוא מצליח לא להמאס עליי אף פעם אני שם את האלבום הראשון, מעביר לשיר האחרון, ונזכר שלבכות תמיד זה טוב. תודה לך מר עברי לידר. על הקול, היצירה, הלחנים, החיוך, הסיפורים, המילים. המוסיקה שלך היא אור בחיי בחור כמעט בן 22, שמחפש. (ומקווה למצוא). לילה טוב.
 
מייקל יקירי

כולי תקווה בשבילך שהוא אכן יחזור לשם!! ותשסגור איתו את החורף הרביעי ושתסגור איתו ועם עצמך את המעגל המטורף הזה. ואולי אם אותו מעגל יסגר תוכל סוף סוף לפתוח מעגל אחר, חדש, כזה שאולי ורק אולי יעשה לך רק טוב. ואז אולי תכתוב כשיהיה לך טוב ונפלא!! בלי משחקים מהמקום הכי נכון שבו תהיה ...עם הרבה הרבה קור של חורף והמון אנדרנלין.. (ובנימה אופטמית זאת - שחרור נעים מותק!!
)
 
כן אני ערה, אז מה.

בוקר אור. מייקל. לא יכולתי להזדהות איתך יותר. החורף ועברי לידר, הם שני דברים שהולכים אצלי כמו הקיץ והאושר. אצלי זה עם שירים אחרים. שאני משמיעה ופשוט לא מבינה איך הם ממשיכים לעשות לי את זה, כשהם על רפיט כל פעם מחדש. יום נפלא.
 
וואי גמני רוצה הופעה בתיאטרון

ראיתי אותה בערוץ 10 וזה היה נראה כל כך נחמד!.....היית בהופעה שהיתה בערוץ 10?
 
מייקל? מייקל!

ידעתי שלא תתאפק! ילד טוב. אני - שהייתי רק בהופעה אחת, לא מצליחה להבין את ההרגשה שלך אבל היא בהחלט הרגשה יפה ומיוחדת. מקווה שהוא יופיע!! בשביל. ואם אני אהיה שם-אני אקפוץ אל הבמה ואגיד-מייקל-זה בשבילך, אלחש לעברי שישיר שיר בשבילך- איזשהו, ואז אתה תיהיה מאושר. טוב, טוב...שותקת! אני אומרת את זה הרבה בזמן האחרון... חבל. מייקל-אני אוהבת אותך!
 

סנטה

New member
מייקל - התגעגתי !

מה שלומך חבר ? הזדהתי עם כל מילה ! אין ספק !
 
למעלה