משהו קטן לשתף אתכם ... :)

121221212212

New member
משהו קטן לשתף אתכם ... :)

קודם כל רציתי להסביר את הכינוי שלי ... חחח כבר חצי שעה אני מנסה להירשם וכל כינוי אפשרי תפוס, עד שלבסוף עלו לי העצבים וזה מה שיצא ... עכשיו לעיקר ... רציתי להגיד שאני "מעריצה" (אני לא אוהבת ת'מילה הזאת ..) של אלאניס, אני נורא נורא אוהבת את השירים שלה, את המשמעות, את הגאונות ... טוב אני גולשת, אני גיליתי אותה לפני שנתיים, ומאז אני לא יכולה להפסיק להקשיב לשירים שלה ... בקיצור, כבר שנה וחצי שאני מחכה ומחפשת לראות את אלאניס בכל מקום אפשרי ... אמ טי וי, ודברים כאלה, או לפחות מחפשת אנשים שגם כן חושבים כמוני ... אבל לא מוצאת ... לאחרונה (בצאת אלבומה האחרון) שמעתי מחברים שהראו את הקליפ שלה באמ טי וי (דבר שהתקשתי להאמין) ואפילו בחרו את השיר שלה כשיר השבוע ברדיו (דבר שעוד יותר היה לי קשה להאמין לו) ועכשיו אני מוצאת פורום של עשרות אנשים שאוהבים אותה בדיוק כמוני אם לא יותר. ... הנקודה שלי היא, שלאחר שראיתי שבעקבות האלבום האחרון שלה היא מתחילה להתפרסם, לא יודעת, אני מתחיל להרגיש כאילו אני אוהבת אותה פחות ... זאת אומרת, אני מתחילה לפחד אולי שהיא מתמסחרת, או שמעכשיו השירים שלה יהיו פחות טובים ... וככול שאני רואה יותר הערצה והכרות בה, כך אני מרגישה את זה יותר חזק ... הייחודיות שלה, והעובדה (יותר נכון המחשבה) שרק אני מכירה ואוהבת אותה ...עשו אותה יותר מיוחדת בעיניי (יש לי טעם מוזר במוזיקה, אני אוהבת כמעט ורק את הזמרים הלא מוכרים עם השירים המוזרים) ... טוב, זהו, חפרתי .. .זה היה סתם שיתוף לא משמעותי ... אולי בתקווה למצוא עוד מישהו שחושב ככה .. ביי

AlanisJunkie

New member
ברוכה הבאה! :)

בקשר לפחד שלך שהיא מתחילה להתפרסם, את יכולה להיות רגועה. היא כבר מפורסמת מעל ומעבר, והיו תקופות בהן לא היה קיים אדם שלא היה לו את האלבום Jagged little pill, שמכר מעל 38 מיליון עותקים (אם אני לא טועה). אלאניס היא לא מאותם אומנים ששמורים רק ליודעי דבר. כולם מכירים אותה, כולם אוהבים שיר אחד או שניים שלה. מה שכן, לא כולם אוהבים ומעריכים אותה באמת, כמונו, ולא לכולם יש את כל האלבומים שלה, ולא כולם יודעים איזה שיר זה בכלל Cant not, למשל. ככה שכמה שהיא תהיה מפורסמת, תמיד יהיה קיים אותו גרעין (איכותי, ברור) של מעריצים, שידעו באמת להעריך את הדבר האמיתי, ולא את הדבר ההוא שיש לו עכשיו שיר מה זה מדליק ברדיו.

j u n k

New member
../images/Emo45.gif

יוסי הסביר את זה מעולה. אלאניס מוריסט היא האמנית שמכרה הכי הרבה עותקי אלבומים בעולם (JLP כמובן), אין אדם שלא מכיר את IRONIC,או את U OUGHTA KNOW , אלו שירים שפרסמו אותה, שירים שמחליקים לרוב האנשים על הלשון. אבל הצמרמורות מ THAT I WOULD BE GOOD, UNINVITED, I WAS HOPING, NO PRESSURE OVER CAPPUCCINO ורבים אחרים, לא רבים מקבלים את העונג להרגיש. מוזר לי שאנשים באזורך לא מכירים אותה...כנראה שזה קשור לאזור בו את גרה, אולי שומעים שם מוזיקה שונה, כי אני עוד לא שמעתי על אדם שלא יודע מי זאת אלאניס מוריסט (למרות שתמיד מבטאים את השם שלה בעילגות
) זה קורה עם אומנים רבים אחרים, אנחנו מכירים את הלהיטים שהופכים אותם לגדולים, אבל כמוני כל הפורום יודע שמה שעושה את אלאניס מוריסט זה לא השירים החוזרים והנושנים ששמענו באם טי וי, אלא האדם עצמו, הייחוד שבקול שלה, השירים המצמררים , המייחדים, והחודרים .

Rוית

New member
אין אדם שלא יודע מי אלאניס מוריסט?

בטח שיש! להזכיר שבמפגש פורום היינו צריכים להסביר לפורום אנימה ואמנימציה מי זו?

אין לכם מושג...

זאת פשוט בורות! אצלי באזור (בראשל"צ ) השם אלאניס מוריסט לא אומר כלום... מעטים מכירים אותה פה..

רונני2001

New member
נראה לי שרק בישראל יש אנשים

שלא מכירים אותה... מה זה מעניין אותם? - יש כאלה שאוהבים רק מזרחית או טראנסים - כאלה שלא ממש מעניין אותם מילים של שירים או נשמה אמיתית בצורה של מוזיקה...

matanbu

New member
כל מוזיקה קדושה היא

כן, גם מזרחית וטראנסים. זה שאתה לא אוהב, ושיש קונצנזוס בקהילת הרוק שזו לא "מוזיקה", זה לא אומר שאין בזה נשמה. למה לזלזל? אנשים השקיעו את כל החיים שלהם במוזיקה (כזו ואחרת), גם אם אתה לא מתחבר אליה... אני הייתי מתן, רוק קלאסי אלטרנטיבי פרוגרסיבי ועופר ניסים. בחזרה אליך.

Rוית

New member
מוזיקה בעצמה היא ויכוח אחד ארוך

לנסות לתת פושים לפיבוריטים כאלו או אחרים יכול להיות ביזבוז אנרגיה והטפה למטיפים... ומי שלא הבין מה רציתי להגיד פה.. זה בסדר, לא תמיד גם אני מבינה.

matanbu

New member
לא התכוונתי ספציפית עופר ניסים

כמובן. דיברתי על זה בבלוג שלי - הנה כאן (הקטע של "מצאתי בהיידפארק"..). פשוט מרגיז אותי שאנשים מזלזלים במוזיקה כי הם לא מתחברים אליה.

רונני2001

New member
לא זילזלתי...

"יש כאלה שאוהבים רק מזרחית או טראנסים - כאלה שלא ממש מעניין אותם מילים של שירים או נשמה אמיתית בצורה של מוזיקה..." האמת יש שירים במזרחית שגם אני אוהב... אבל לדעתי, מזרחית, לפחות המזרחית הכבדה וה"בוכיה" - אין בה מילים של ממש... זה עניין של טעם, זו דעתי=הטעם שלי. על טעם וריח אין מה להתווכח

bmk

New member
ראשון על המפה !!!

גם אני מראשון לציון, ואני בהחלט יודעת מי זאת אלאניס !!!! חוץ מזה שיצא FOS הלכתי לקנות אותו בטאוור רקורדס בקניון ומוכר אמר שהם נגמרו במהירות (אני לקחתי את האחרון וביקשתי שיזמין עוד). אז נראה לי שיש כמה אנשים שאוהבים את אלאניס גם בעיר שלנו.

אז..

אני כנראה לא מכירה אנשים כאלו.. יבש כאן...אין עם מי לדבר אני מדברת על אלאניס ואומרים לי "מה זה"?

רונני2001

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo23.gif

קודם כל, ברוכים הבאים לפורום... אני אמנם חדש פה, אבל בכל זאת הייתי רוצה לאחל לך שהות נעימה פה
לדעתי אם אדם אוהב מישהו, קצת קשה לי להבין איך העובדה שהוא מתפרסם יכולה להפריע לו. מצד אחד, אני יכול להבין את הרצון שלך לשמור אותה לעצמך. כולנו היינו רוצים שאלניס תהיה קצת יותר שלנו, אבל זה ממש לא אפשרי. אלניס מאוד מאוד מפורסמת וידועה בעולם המוזיקה. אני לא יודע ממתי את שומעת אותה, אבל עצם העובדה שזמר מוכר הרבה עותקים לא הופך אותו ליותר "ממוסחר" במובן הזול של המילה. האלבום Jagged Little Pill מכר 28 מליון (!) עותקים והפך להיות האלבום הכי נמכר בקרב הזמרות בכל העולם (לא זמרים, זמרות) זה הישג אדיר! - ועדיין האלבום הזה מדהים בכל פעם ששומעים אותו מחדש, כך ש... עצם העובדה שזמר מוכר הרבה, לא הופך אותו ל"עמחה" יותר או לפשוט יותר. יש בכל זה גם צד חיובי - זה ממש לא כיף להעריץ זמר לבד, הרבה יותר כיף לשתף אנשים ולדבר על הזמר הזה עם כולם, לא?
רונן

j u n k

New member
צר לי לאכזב

אבל JLP מכר מעל 35 מליון עותקים.. ואכן הדגשתי את העובדה שהיא האמנית (בשבילך-נ-ק-ב-ה) שמכרה הכי הרבה עותקים בעולם. ידוע לכולם שמייקל ג'קסון מכר הכי הרבה עותקים בעולם . נו שויין. אבל אני מסכימה שזה לא הופך זמר לזול יותר, אנשים מאוד הזדהו איתה באותה תקופה היא שברה הרבה טאבכוים (פחח איזה מילה מצחיקה
) בשנת 95', מה שהפך אותה להסטוריה בעולם המוזיקה (הרוק הנשי ובכלל)

רונני2001

New member
מה הולך פה...?

אני לא באתי לדבר על מייקל ג'קסון בפורום הזה... אם יש לך בעיה איתי, תפני אלי בפרטי ותפסיקי לזרוק ירידות ועלבונות פה, בפורום. אני לא עשיתי לאף אחד פה שום דבר. עדיין לא הבאתם לי ציטוטים מדברים פוגעים שאמרתי לכם (כנראה שאין כאלה). תודה על המידע שאלניס מכרה 35 מליון עותקים, לא ידעתי. זה ממש לא "מאכזב אותי" כמו שאת אומרת. לא ציינתי שמייקל ג'קסון מכר הכי הרבה עותקים בעולם, את זו שטרחת לציין את זה. זה נכון, אבל זו עובדה שלא ממש רלוונטית לפורום הזה. אני שיבחתי את אלניס בדברים שאמרתי, לא באתי להדגיש את זה שהיא מכרה הכי הרבה עותקים בתור נ-ק-ב-ה, לא זו הייתה מטרת הדברים שכתבתי. ועכשיו, אם הנימה העוקצנית הזו לא מפסיקה, אני פשוט אתעלם. לא באתי לריב פה, להיפך, באתי להנות ולהנעים את הזמן (שלי ושלכם).

j u n k

New member
תאמין לי גם אני לא.

אתה מוזמן להסתכל על ההערה שכתבתי לך בקשר לכל העניין. אם היית מכיר אותי טוב יותר, ורבים בפורום הזה מכירים אותי, היית יודע שאני שונאת ריבים, לא פעם יישבתי פה מחלוקות מפגרות, וממש לא מתאים לי שזאת תהיה עוד מריבה מטופשת. אני בכיף איישב איתך את כל הסיפור,וכמו שאמרתי קודם אני לא באה לתקוף.אני מרגישה שיש פה אנשים שהידיים שלהם קשורות מתוקף תפקידם, אז אני פתחתי את הפה בכדי להנות פה ,בדיוק כמוך. אני רוצה שהפורום הזה ישאר נעים,מדהים,תומך,ומשגשג. ואשמח מאוד מאוד אם תהיה חלק ממנו.
האהבה שלנו לזמרת היא הדדית, כמו כן גם לפורום הזה. אז בוא נהנה מזה...קאפיש?

Rוית

New member
וואלקום../images/Emo140.gif

עוד אדם שקורבן לתפוז ויצא עם כינוי או-כה-רצוי
בכל מקרה, לא חפרת, אמרת משהו שדיברנו עליו רבות - אלאניס וההתמסחרות.. ובאמת קשה לראות את אלאניס צוברת פופולריות בגלל שמצד אחד היא שלנו ולא מקובל עלינו שכל ילד ישמע שיר אחד יתלהב ויקרא לעצמו מעריץ.
אבל מצד שני ברור שאנחנו רוצים שתהייה לה את ההכרת עולם הזו... אין לנו להתנחם בכך שאנחנו היחידים שבאמת באמת מעריצים (מסכימה איתך מילה לא משהו) שלה! מה, לא?
מקווים שתשארי:)

למעלה