משהו קטן לעצמכן...

מעצימה

New member
משהו קטן לעצמכן...

בוקר טוב... מהו המשהו הקטן שתוכלו להתחייב היום לעשות למען עצמכן..וממש למען עצמכן , כדי להרגיש טוב יותר .... אני בעבודה עד הצהריים ומשעה 15.00 בדרכי ללימודים עד 20.00 ובכל זאת קבעתי שיח עם חברות טובות ב 20.30 וזה כבר הופך את היום שלי למעולה.... יום נעים....

דינהלה1

New member
עונה ראשנה../images/Emo13.gif

איזה רעיון מקסים לשרשור על הבוקר, אז ככה: אני סוף סוף קבעתי תור למספרה, זה לא מובן מאליו אצלי...

בעייתי

אני עובדת יום יום בין השעות 5:30-14:30 מגיעה הביתה בסביבות 15:30 - בין עבודה בבית - בישולים ניקיונות כביסות וכו' - חוגים של הילדים - - ביקור הורים - ערב אחד שלי וערב אחד שלו - אין לי הרבה זמן לעצמי אבל מידי פעם שאני מרגישה שאני חייבת אחרת מישהו "יסבול" אני לוקחת ערב לעצמי לבד - משוטטת בין חנויות - הולכת לאמא שלי או לאחותי לבד - כמה שעות לבד כדי למלא את המצברים...

דינהלה1

New member
אני חושבת של אחד צריך ניהול זמן עצמי

יש ימים עמוסים שגם הפסקת קפה קטנה או שיחת טלפון עם חברה טובה זה מעין אתנחתא. אבל גם צריך ניהול זמן כללי. למשל לקבוע שאחת לשבוע או שבועיים יוצאים לבד בלי הילדים... אני השבוע הלכתי למספרה לא זולה בכלל. אבל זה התענוג שלי כי כשאני יוצאת משם אני מרגישה הכי יפה שאפשר, שווה לי כל אגורה, אני חושבת שאם תמצאי לך את הדברים הקטנים האלה את תרגישי יותר טוב ותקריני את זה לסביבה הקרובה שלך. בעצם תחשבי שברגע שאת עושה למען עצמך זה גם למען משפחתך כי אם את תריגישי טוב זה ישפיע על כולם באופן ישיר...

מעצימה

New member
היי אמאשל נתנאל...

אני מסכימה עם דינהלה... בתוך כל המרוץ...העבודה האינסופית...להיות אמאשל...אשתו של...הבת של....העובדת של... חייבים למצוא זמן להיות "אני נטו" גם אם זה בא על חשבון אחרים קצת,גם אם על חשבון הילדים קצת.. למצוא חצי שעה לעצמך עם עצמך זה למען כולם..זה הכרחי...לרדת לבית קפה לשתות קפה ולקרוא זה זמן אייכות עם עצמך..לרדת לעשות סיבוב של חצי שעה שעה...לבד.. זה הכרחי מיידי פעם כדי לצבור כוחות זה חשוב מאוד...ולפני שאת מרגישה שמשהו "יסבול" תנסי לקבוע זמן מראש...בתחילת השבוע ותארגני את הסובבים בהתאם. כולם ירוויחו מכך... שבת שלום

ריטה1

New member
חדר כושר!!!!

הולכת בעיקר לרקוד, פעמיים בשבוע, ריקודי בטן וסלסלה. חוץ מזה שאני נהנית מהריקודים, יש לנו שם חבורה מגובשת של חברות שכל יום הולדת אנחנו חוגגות יחד, יושבות אחרי החוג ומשקשקות, אין ספק הכי זמן איכות שיש

סגלה

New member
אני

הייתי היום אצל קוסמטיקאית בע"ה בעוד שבוע אנחנו חוגגים בת מצווה

דינהלה1

New member
סגלה הרבה מזל טוב../images/Emo140.gif

האם אתם חוגגים באירוע עם מוזמנים?

סגלה

New member
תודה

כן יש כ 120 מוזמנים בעיקר חברות של הבת,משפחה ומעט חברים שלנו