משהו קטן ללה-פיי...

גל נעים

New member
משהו קטן ללה-פיי...

ראיתי שהיה ויכוח על השם שלך, אם זה עם LE או LA. אז עשיתי מעשה זימרי ובדקתי את הנושא עד קודקודו. והנה ההוכחה הניצחת שמישהו צודק ב-124% !!!. יש להקה שוודית מאוד ותיקה שנקראה בתחילת דרכה: Morgana lefay מאז הם שינו את שמם ל-LEFAY. והנה ההוכחה: http://www.lefay.org/ml03.jpg

Le Fay

New member
וואללה? חן-חן../images/Emo45.gif

בסוף יסתבר שאני ויקינגית ענקית עם קסדה מקורננת בת אלף ארבע מאות ולא בת שמונה מאות כמו שאני טוענת
רק מקווה מאד שהם לא נשמעים כמו אבבא

סיטרא

New member
רגע רגע רגע !!

אני לא הייתי הראשון שהכניס לך את הרעיון שאת בת 800 ? הא ?

Le Fay

New member
מותק, בגיל 800 אתה כבר לא זוכר

מי הכניס לך איזה רעיון. וטוב שכך!

Le Fay

New member
תגיד...

זה לא קצת יוצא דופן שחבורת גברים רחבי הקף ומיליטנטיים למראה בוחרת לעצמה שם של פיה?

גל נעים

New member
פיה?....חחחחחחחחחחחחח...

מורגנה לה-פיי היתה אם המסדר של "מכשפות עובדות שטן" בימיי הבניים. לא הייתי מגדיר אחת שכלי הרכב שלה הוא מטאטא כ-"פיה". ושבו בנות למטאטאן!. LONG LIVE EURONIMOUS!

Le Fay

New member
לא, זה מה שהנזיר הצרפתי המטומטם הזה

ג'ופרי דה מונמאות' אמר עליה. המסדר שאנחנו מדברים עליו התקיים כאלף שנים לפני ימי הביניים (לאבירי השולחן העגול לא היו שריונות מתכת נוצצים, הם היו יותר דומים לדרואידים מאשר לאבירים כאלה) גם דה מונמאות' המתחסד מודה, שתשע הנשים האלה חיו על אי מבודד ועסקו בריפוי. קיצור - לא שטן ולא נעליים, זה רק הנזירים הדפוקים חייבים להשחיר כל דבר.

על מטאטא??

גברים כבר לא טוב? אגב, כנראה שלא אכלת עוגה כושית או עוגה עם פירורים או עוגת שמרים.

Le Fay

New member
לצערנו גברים פחות יציבים ממטאטא

בנסיקה, יש להם נטיה מגונה להיכנס לסחרור (משו שקשור לחוק כלים שלובים, השתן והראש). היום יש רק גבינה עם פסיפלורה. יש'ך עוגה כושית ולא הבאת? רשע. עם הגרון'שך ממילא אתה לא יכול, לפחות תביא לפורום

למעלה