משהו קטן וטוב

משהו קטן וטוב

אחרי שאתמול שעה דיברנו על המילים אני פשוט ירשום את השיר המלא כאן משהו קטן וטוב/משינה (כיף לכתוב את זה) ------------------------------------- לא מוצא עכשיו את האור מחפש אותו בנרות משוטט בכל האיזור בין נקודה לנקודה כמו תקליט שרוט וישן כמו אביר על סוס לבן הולך באפס מעשה הכל מעצמו יעשה ונדמה שזה טוב ככה כי צריך לאהוב ונדמה שזה קרוב משהו קטן וטוב לא תוכל אותו לאחוז תחפש אותו אותו אאבד בן אדם צריך לעבור בין נקודה לנקודה עמוק בלב האפילה משהו בא והולך האושר על העצב נכסף הצער הוא באושר שוכן ונדמה שזה טוב ככה וצריך לאהוב ונדמה שזה קרוב משהו קטן וטוב לא מוצא עכשיו את האור מחפש אותו בנרות משוטט בכל האיזור בין נקודה לנקודה אהאהאה אהאהאהאה אהאהאהאה אוווווווווווווו ונדמה שזה טוב ככה וצריך לאהוב ונדמה שזה קרוב משהו קטן וטוב ונדמה שזה טוב ככה וצריך לאהוב בקצה של הרחוב משהו קטן וטוב

שמעתי היום את השיר ברדיו!

מצטערת אבל זה נשמע כמו שיר של יובל בנאי ולא של "משינה"... לא ששיר של יובל בנאי זה לא טוב אבל קיוויתי למשו טוב יותר.. אל תהרגו אותי!

שלמונזה

New member
למה להרוג אותך?

זה בדיוק מה שאני אמרתי ששמעתי לראשונה את השיר - בהחלט נשמע יותר סגנון של יובל

N a V e

New member
לא מדובר ב"סיגנון של יובל",

פשוט בהתאמה לתקופה. ספק אם חומר כמו אופטיקאי מדופלם והעמותה לחקר התמותה תופס גם היום בקרב חובבי המוזיקה הצעירים,ומשינה,כמו יובל בנאי בשנים האחרונות,בוודאי ינסו לתפוס את האוזן.למרות שלדעתי,כדאי גם לתת שירי סקא-Fאנק בסיגנון ישן וטוב...לאזן את זה.

Vdrums

New member
לתל אביבית (וכמובן לכולם)

גם לי קשה לעכל את השיר וזה נשמע נורא יובל כי באיזה חלק במוח נתפס יובל בנאי כסולן בלי משינה. אני חושב שבהופעה שתהיה החלק במוח יזוז קצת שאני אראה אותם מבצעים אותו. רק אז אני אבין שזה הם...

זה לא רק זה...

פשוט הסגנון עצמו קצת השתנה ודומה לסגנון של יובל ולפי דעתי חסר קצת מה שיש בהרבה שירים של משינה שזה קולות רקע שאני חושב שזה מוסיף לכל שיר הרבה איכות.

snea

New member
השיר מתאים עצמו לתקופה

הוא נשמע הרבה פחות משינאי והרבה יותר לכיוון של רוק ישראלי "רגיל" כזה... אבל לא נורא עדיין שיר טוב שלא יוצא לי מהראש!

חכו...

זו רק ההתחלה... וזה רק שיר 1, אולי עכשיו זה נשמע סגנון של יובל אבל אי אפשר להשוות לפעם...כי פעם לא ידעתם מזה סגנון יובל! בכל מקרה נראה לי שזה לא ייגמר בשיר חדש 1! ולפי דעתי בשירים הבאים יהיה יותר משינה!!!

למעלה