משהו קורה לי בבית

משהו קורה לי בבית

שלום. מעולם לא כתבתי בפורום שלכם...ואני חוששת נורא. בשלושה ימים האחרונים קורים כל מיני דברים מוזרים בבית שרק אני ערה להם...לדוגמא: 1) ביום א' האחרון, בסביבות השעה 14:05 בזמן שישבתי על המחשב, פתאום כך סתם מעצמו נפתח ההכונן של ה- DVD במכשיר עצמו (לא כונן במחשב), שנמצא מתחת לטלוויזיה שלי בחדר. הוא נפתח מעצמו ונסגר מעצמו 3 פעמים!!! מרוב בהלה לא ידעתי מה לעשות עם עצמי וניתקתי את המכשיר מהחשמל. אני לא מסוגלת לחבר אותו שוב. 2) ממש לפני כמה רגעים, בעודי יושבת על המחשב, שמעתי מהחדר השני, החדר שהיה בעבר שלי, שממוקם בדיוק מול החדר בו אני נמצאת היום (עברתי לפני 3 חודשים חדר) את הצליל סי מהפסנתר שלי. שם הפסנתר שלי נמצא, זה חדר ריק כיום. (יש לי שמיעה מוסיקלית מאוד טובה ואני יודעת לנחש כל צליל - איזה תו הוא לפי שמיעה). אני יכולה להישבע ששמעתי את זה!!! רק את זה. רק את תו סי. כאילו שמישהו היה שם באותו רגע בחדר ולחץ על הקליד. פחדתי לצאת מהחדר. אני עדיין פה מפחדת לצאת. הוריי ישנים בחדר הסמוך ואין אף אחד בבית. מה קורה פה?! אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. אני ממש מבוהלת.

mark13891

New member
....

הוא ניפתח לבד וניסגר 3 פעמים????? אז תשמעי כניראה יש לך רוח בבית.... אני לא מומחה תישאלי פה את המומחים... אבל זאת דעתי

tormentor2

New member
...

אל תפחדי! לא יכולים לפגוע בך!!! לכי לראות מה זה, ועם זה רוח תעירי את ההורים- תסבירי מה קרה ולכי למתקשר כמה שיותר מהר. שם יסבירו לך שאין לך מה לפחד ושיש סיבה שהרוח מנסה לתקשר איתך- בתנאי שזאת רוח כמובן!!!!!!!! בהצלחה!

את נשמעת הסטרית, קודם כל תרגעי

שנית יש זרמים חשמליים סביבנו כל הזמן וזה שהכונן של הDVD נפתח לא אומר שום דבר פרט לכך שזרם חשמלי עבר שם כנל לגבי הפסנתר המתיחות של הקלידים יכולה להשתחרר מעט ואז נשמע צליל מהפסנתר... אם זו הייתה רוח היה קורה הרבה יותר מזה

למעלה