משהו פצצה !!!!!!! לחצו כאן ותעשו את זה עד הסוף...זה יהיה תענוג שלכם!
C coconut56 New member 11/2/03 #1 משהו פצצה !!!!!!! לחצו כאן ותעשו את זה עד הסוף...זה יהיה תענוג שלכם!
R Ryo oki New member 11/2/03 #4 חחחחחחחחח... אמא שלי שמעה את זה וכמעט הרגההה אוןתי גדולללללללללללללללללללללללללללללללל ואפילו נבהלתי קצת..
חחחחחחחחח... אמא שלי שמעה את זה וכמעט הרגההה אוןתי גדולללללללללללללללללללללללללללללללל ואפילו נבהלתי קצת..
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/2/03 #6 ../images/Emo6.gif ובאותו התחום.. ../images/Emo6.gif אבל הפעם משו שבאמת כיף לעשות.. כיף לחשוב. ובקשה ממי שמסיים ת'.. מה שזה לא יהיה, תדרגו את ה..דבר, ואז יעלה לכם לוח של כל ה... דברים האלה, אז תשמרו את הכתובת שלהם למעני, אוקיי? זה סופר מאאגניב!! מצורפת כתובת.
../images/Emo6.gif ובאותו התחום.. ../images/Emo6.gif אבל הפעם משו שבאמת כיף לעשות.. כיף לחשוב. ובקשה ממי שמסיים ת'.. מה שזה לא יהיה, תדרגו את ה..דבר, ואז יעלה לכם לוח של כל ה... דברים האלה, אז תשמרו את הכתובת שלהם למעני, אוקיי? זה סופר מאאגניב!! מצורפת כתובת.
כ כבשה מייללת לירח New member 12/2/03 #8 חחחח יאללה, אם כבר אזה כבר... תביאו עוד, ונעשה מזה שרשור... ^_^
ה הגברת האפורה New member 12/2/03 #10 כמה מוזר.... ../images/Emo57.gif איכלו מרמיטה, לחיים טובים יותר...
H HaMsTeR New member 12/2/03 #11 ../images/Emo58.gif זה ממש מפחיד!!!!../images/Emo118.gif אני כזה חושבת "מה לא בסדר אם העיין שלי? באחרון לא הצלחתי לראות כלום... אז סתם כתבתי איזה מספר, ואז המפלץ הזה הגיע...
../images/Emo58.gif זה ממש מפחיד!!!!../images/Emo118.gif אני כזה חושבת "מה לא בסדר אם העיין שלי? באחרון לא הצלחתי לראות כלום... אז סתם כתבתי איזה מספר, ואז המפלץ הזה הגיע...
H HaMsTeR New member 12/2/03 #13 והשני- וואו, איך נבהלתי......./images/Emo118.gif אמאל'ה!!!!!!!! אבל אני מאמינה שאני פשוט נבהלת בקלות מדברים כאלה...
והשני- וואו, איך נבהלתי......./images/Emo118.gif אמאל'ה!!!!!!!! אבל אני מאמינה שאני פשוט נבהלת בקלות מדברים כאלה...
ל לבנדר_בראון New member 12/2/03 #12 ../images/Emo7.gif../images/Emo19.gif הרמקולים היו דלוקים...וגבוהה...
H HaMsTeR New member 12/2/03 #14 אני כל כך מודה לעצמי! ../images/Emo118.gif בראשון, מסתבר שהרמקולים כבר היו מכוונים להכי חלש שאפשר... לא שמעתי כלום. ובשני כבר הבנתי את העסק, אז בדקתי שהרמקולים שלי מכובים.... אני כל כך נבהלתי גם בלי קול, אז כשיש איזה צליל מפחיד? אני אקבל התקף לב!
אני כל כך מודה לעצמי! ../images/Emo118.gif בראשון, מסתבר שהרמקולים כבר היו מכוונים להכי חלש שאפשר... לא שמעתי כלום. ובשני כבר הבנתי את העסק, אז בדקתי שהרמקולים שלי מכובים.... אני כל כך נבהלתי גם בלי קול, אז כשיש איזה צליל מפחיד? אני אקבל התקף לב!
C coconut56 New member 13/2/03 #16 לבנות שכאן../images/Emo68.gif איזה סוג של חברה את? התשובה נמצאת ממש כאן. (בסוף הקוויז)..
C coconut56 New member 14/2/03 #17 טוב לא ידעתי שהקוויז הזה כלכך לא מעניין אותכם שאתם לא עושים.. טוב פעם הבאה אני ימצא משהו יותר מעניין
P PURPLE CHICKEN New member 14/2/03 #18 ../images/Emo13.gif הוא מעניין, פשוט היה אותו כאן רק לפני זמן קצר, אז כנראה שכולם כבר עשו אותו...
I InTo YoUr SoUL New member 17/2/03 #19 אמאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אמאאאאאאא אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נפלתי מהכיסא ונתקעתי עם הראש במסך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווו אלוהיייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אמאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אמאאאאאאא אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נפלתי מהכיסא ונתקעתי עם הראש במסך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווו אלוהיייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם