משהו פה נוסע לתחרות

shiri5

New member
אין לך איך להגיע??

שווה לנסוע לשם... זה מהבוקר עד הערב ומתחרים שם הרוכבים הטובים בארץ יהיה שם ממש נחמד

אני יודעת

אבל זה גם מאוד רחוק וגם אני צריכה לרכב על הסוס שלי וגם אני לי איך להגיע....

אני רוצה לבוא....

באיזה סגנון זה? בשישי הקרוב? באיזה שעה? בקיצור אני רוצה פרטים בקשר לתחרות. ועוד משהו... איפה זה תלמי מנשה

תשובה....

סגנון-אינגלישת קפיצות תאריך- יום שישי ה 23.8 בשעה 9:00 תחרות מיון לנבחרת הנוער ורק לשאלה האחרונה אין לי מושג........ מקווה שעזרתי דורון.

shiri5

New member
ממש לא

סגנון-ווסטרן זאת תחרות של ריינינג, פלז´ר, טרייל קלאס זה בתלמי מנשה באברבוך ביום שישי ה-23 שזה יום שישי הזה מ-8 בבוקר ועד הערב יתחרו שם ילדים ומדריכים שווה לבוא!! זאת לא תחרות בסגנון אינגליש!!!

shiri5

New member
התכוונת למשהו אחר

התכוונת לתחרות קפיצות שיהיה ביגור, לא?? התחרות שנדחת לעוד שבועיים

יכול להיות....

או שפשוט ענין היום- הולדת עולה לי לראש.... זה נדחה לעוד שבועיים?? מעולה!!! או שמוציאים את שני הסוס הצעירים של האורווה שלנו או שאני יוצאת עם טאורה ל90! איזה כיף!!!!

shiri5

New member
התכוונת למשהו אחר

התכוונת לתחרות קפיצות שתהיה ביגור, לא?? התחרות שנדחתה לעוד שבועיים

shiri5

New member
אני חושבת

לפי מה שהבנתי חסרים מתחרים אז דחו את התחרות לעוד שבועיים

yael filan

New member
אמם

בקשת טובה, בעצןם שתיים. אחת: על כל תחרות אינגליש תודיעו לי, כי אחרת אני לא אדע. טובשמעתם פעם על להקת voxs?? חברי הלהקה הם - רודי, JC, מארק, טום, gaec. טום נולד במיאמי, מארק בארגנטינה, והשאר בצ´ילה. לסינגל הראשון שלהם קוראים So Alive, יצא להם אלבום לא מזמן. בינואר הם מתכננים ללכת ל UK וספרד לקידם את עצמם באירופה. הם מאוד מאוד רוצים לבוא לישראל אבל הם צריכים לדעת שיש להם למה לבוא לכאן, meaning, הם צריכים לדעת שאנשים ילכי להופעה שלהם כשהם יבואו לכאן. כל מה שאתם צריכים לעשות זה ללכת לאתר הרישמי שלהם בכתובת המצורפת, ללכת לעמוד contact us ולכתוב להם כמה מילים טובות, לא לשכוח להזכיר שאתם מישראל. תודה מראש. ה שניה:

רשמ

New member
לא ממש, תלמי מנשה זה באמת לאינגליש

הטעות בטח בגלל זה. התחרות ביום שישי בתלמי מנשה זה אומנם ווסטרן באופן חד פעמי. המרכז בתלמי משנה זה באמת רק לרכיבת אינגליש ,

shiri5

New member
לא התכוונתי לזה...

לא אמרתי שרוכבים בתלמי מנשה בסגנון ווסטרן רק אמרתי שהתחרות תהיה בסגנון ווסטרן והתחרות היא ביום שבת לא ביום שישי

למעלה