משהו פה לא נראה לי

משהו פה לא נראה לי

בתור אחד שעוקב מהצד על הפורום הזה .אני רואה שהצלחתם במזימה שלכם לדחוק את המנהלת הצידה .נאווה ותמנונה אני עוקב אחרי ההודעות שלכן והאמת יש לי הרגשה שהוצאתם את החשק לענת בכלל לכתוב כאן .ואתה פאדי עם כל הכבוד לאירוח שלך וליחס ההוגן שלך כלפי כל האנשים כאן ..נהנית שביקשו ממך לנהל את הפורום אבל אתה סירבת בקטע שאתה עסוק בדברים אחרים .ולא אמרת למה צריך עוד מנהל כאשר ענת עושה עבודה טובה .ולזה קוראים בשפה שלנו הילד שיוצא תמיד טוב מכל הכיוונים .ואתם גולשים וגולשות שאני לא מכיר בכלל ממשיכים לכתוב כאילו כלום לא קרה .ועל זה אני כועס .תפסיקו לכתוב עד שענת תורגש בשטח ותקבל גיבוי על התנדבות לאורך זמן התמדה ואהבה לכל הגולשים והגולשות לאורך זמן .

F a d i

New member
חבל שבחרת לכתוב בשפה הזו

ואם כבר אז תרשה לי לענות באותה שפה.. או שאתה מפספס הודעות או שיש לך בעיה בהבנת הנקרא אז תקרא את ההודעה הזו של ענת ואז תבוא בטענות ואם עדיין לא תבין אשמח להסביר לך בצירוף תמונות וכל מה שאוכל ע"מ שתקלוט בהצלחה!

merakli

New member
פאדי למה אתה מצתדק בפני

הפרובוקטור הזה שיילך לסוף שבוע בעזה

תמנונה

New member
../images/Emo31.gifמקסיקני....המבול מאחורינו../images/Emo31.gif

וכל מה שאתה עושה כאן זה רק לסכסך, אבל לא תצליח. אם כבר הצורה בה כתבת היא שעלולה להרחיק את ענת מלכתוב כאן. מה שבטוח........ אתה לא מוסיף כבוד לענת. אבל בכל זאת באם היית באמת רוצה לבקש את טובתה והיית אחד שקורה גם מה שהיא כותבת היית שם לב שבאחד מהשרשורים כתבה שהמחשב שלה בבית "חולה". לאף אחד מאתנו אין כוונה ולו הקטנה ביותר שהיא לא תכתוב כאן. בואנה... ככה בינינו....נכון שלא רצית לעזור לענת? בעצם רצית יותר מכל לפגוע בי בנאווה ובפאדי.... אני בטוחה שאילו היה לה מחשב היא היתה מוקיעה אחד שכמוך.

תמנונה

New member
פאדי אני מצטעת שהצעה

טרוויאלית מצידי שתקח חלק בנהול הפורום גרמה לתגובה של המקסיקני. גם את זה נעבור.

מקסיקני ידידי ..

ענת לא כותבת בפורום,ולא מורגשת,יש לך כושר אבחנה מאוד מאוד טוב.. אבל למה לא לברר לפני שמתפרצים? אין פה עניין של מה בכך,אלא רק המחשב של ענת התקלקל,והיא תחזור אלינו ביום ראשון.לאחר היכרות מעמיקה ונוקבת עם רוב האנשים שהזכרת בהודעתך,וזה כולל את תמנונה נאווה ופאדי, אני רק רוצה להגיד לך שטעית, וזה מותר, כי אנחנו בני אדם ואנחנו חיים בשביל לטעות וללמוד מזה. פאדי לעולם לא ינסה לדחוק את המנהלת הצידה,או להתנהג במשוא פנים. הוא הבנאדם הכי טהור שיש פה, ותהיה בטוח שהוא אף פעם לא יפעל בכוונת זדון. בקשר לנאווה ותמנונה,זה ממש שטות לחשוב שהם יעשו דבר כזה הם סך הכל חברות בפורום שלנו, שנהנות לכתוב ולהוות חלק מהמשפוחה.. :) תמנונה אישה מדהימה!! מקווה שהבנת .. עד אז .. גרב :)

merakli

New member
SENIOR MEXICANO../images/Emo151.gif

משום מה יש לי הרגשה שאתה אותו ליצן שצץ מדי פעם עושה מעשי התגרות מלכלך פה ושם ומחליף שמות . ענת לא צריכה עורכי דין במיוחד לא כמוך ומה לעשות שפאדי באמת אדם טוב .יללה מקסיקני לך הביתה וחפש ב
פורום אחר שנענע אותך

למעלה